Ontwerptips en ideeën voor keukens met witte werkbladen

Witte werkbladen toevoegen aan een keuken is echt een leuke manier om de kamer op te fleuren. Het is ook een ontwerptechniek die u kunt gebruiken om het decor op te splitsen door een contrast tussen de oppervlakken te creëren. Er zijn verschillende soorten materialen waaruit u kunt kiezen als u witte keukenbladen wilt. Marmer is er natuurlijk één van. Het ziet er tijdloos uit, is super elegant en past in elke stijl. Werkbladen van wit kwarts zien er ook erg stijlvol en verfijnd uit en kunnen worden gecombineerd met veel verschillende materialen, kleuren, oppervlakken en stijlen.

Als je het idee van een wit aanrecht leuk vindt, maar niet echt wilt dat het opvalt, kun je ook een geschikte backsplash kiezen. Op deze manier zou u een andere bezienswaardigheid aan de kamer toevoegen en zou het hele ontwerp naadloos met elkaar zijn verbonden. Als je met een druk patroon werkt, kun je deze oppervlakken natuurlijk benadrukken, wat het tegenovergestelde effect zou hebben.

Met het kookeiland kunt u zowel een witte toonbank als bijpassende zijwanden gebruiken om een ​​ontwerp te creëren dat is geïnspireerd op de waterval. Dit werkt geweldig met marmer, hoewel andere materialen er prachtig uit kunnen zien. De mogelijkheden zijn vrij beperkt, maar er zijn genoeg manieren om je keuken bijzonder te maken.

Als u bang bent dat de combinatie van witte werkbladen met witte kasten uw keuken er te eenvoudig en saai uit laat zien, denk dan niet alleen aan de grote gebieden, maar richt u ook op de kleine details. Je kunt allerlei coole kleine ontwerpkenmerken opnemen die de eentonigheid van witte kleuren kunnen doorbreken.

Een andere interessante kleine truc is om het aanrecht aan de zijkanten iets dieper te trekken en een soort rand rond de bovenkant van je keukeneiland te creëren. Zelfs als het wit is zoals de rest van het eiland, valt het op.

Werkbladen, backsplashes en wit marmeren tegels zien er over het algemeen altijd uniek uit. Als je vooral van het patroon houdt, kun je het benadrukken met je ontwerp. Laat het aanrecht van het eiland als een waterval aan de zijkanten naar beneden komen en plaats het in andere vormen als accentmateriaal.

U kunt vertrouwen op witte aanrechtbladen om zelfs een druk keukeninterieur te verzachten. Het werkt omdat de werkbladen de onder- en bovenkant van uw keukenkasten verbinden.

Een andere optie is om te spelen met verschillende variaties van dezelfde kleur of met vergelijkbare nuances. Deze keuken heeft bijvoorbeeld een reeks lichtgrijze kasten en witte werkbladen die naadloos in elkaar overgaan. Dit zorgt voor een mooie match, maar maakt het ontwerp ook vrij eenvoudig. Het zijn de kleine gele details en hardware-accenten die diepte en karakter toevoegen aan het ontwerp.

Wit gebruiken als basiskleur in de keuken is een heel gemakkelijke manier om het er helderder en ruimtelijker uit te laten zien dan het in werkelijkheid is. Dit kan ook helpen om het er uitnodigender uit te laten zien, waardoor het algehele ontwerp een leuk tintje krijgt. Je hoeft niet alles perfect op elkaar af te stemmen. Het is zelfs leuk om een ​​paar subtiele variaties te hebben. Uw witte toonbanken kunnen bijvoorbeeld iets donkerder zijn dan de witte kasten, en dat is prima.

Er is natuurlijk nog een andere kleur die er altijd mooi uitziet in combinatie met wit, en we hebben het over zwart. Met dit tijdloze duo ziet je keuken er absoluut fantastisch uit. Zie hoe elegant dit witte aanrechtblad er op het zwarte eiland uitziet en hoe licht en luchtig de hele kamer aanvoelt.

Wanneer u een wit aanrecht combineert met een eiland of een set witte kasten, kunt u een patroon of textuur toevoegen aan een van de oppervlakken om het ontwerp te diversifiëren. Het materiële verschil zou voldoende kunnen zijn om dit evenwicht te bereiken.

Natuurlijk zijn er veel verschillende variaties, materialen, ontwerpen en stijlen om uit te kiezen als het gaat om aanrechtbladen, en er is echt iets voor iedereen. Dit type witte toonbank is bijvoorbeeld een van de meest veelzijdige. Het ziet er misschien uit als een huis in een traditionele keuken, maar het past in een moderne of moderne ruimte.

In dit specifieke geval past het witte aanrecht perfect in het lichaam van het eiland, maar het ziet er niet al te gemakkelijk uit vanwege het contrasterende staafgedeelte. In dit geval worden sommige oppervlakken opzettelijk eenvoudig gelaten om andere te markeren.

Als je een visuele verbinding wilt maken tussen het meubilair en de wanden van je keuken, kun je zoiets proberen. De witmarmeren toonbank en de witte wandtegels creëren een interessant visueel effect.

Mogelijk hebt u niet veel ruimte in uw keuken. Het aanrecht kan grotendeels worden verbroken door alle ingebouwde apparaten, waardoor er slechts kleine gebieden overblijven waar u het patroon en het ontwerp daadwerkelijk kunt zien. Om dit te compenseren, kunt u een geschikte backsplash toevoegen.

Omdat zowel de toonbank als de backsplash perfect wit zijn en geen patroon hebben, creëert de vervaging van de lijn ertussen een echt cool oneindig ruimte-effect. Het is een eenvoudige ontwerptruc die de kamer opent en hem groter en helderder doet lijken.

Omdat het moeilijker is om gekleurde werkbladen te vinden dan gekleurde wandtegels, kunt u de toonbank een kleur geven en de muur erachter in het midden van het ontwerp plaatsen. Je kunt ook wat accentmarkeringen toevoegen onder de planken of kasten.

We hebben de cirkel gesloten en het laatste ontwerp op de lijst bevat ook wit marmeren werkbladen. Het is vrij eenvoudig en veelzijdig en gebruikt de natuurlijke schoonheid van dit materiaal om karakter toe te voegen aan een verder heel gewoon ogende ruimte.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten