Op maat gemaakte keukeneilanden met zitplaatsen en meer

Het kookeiland is een ongelooflijk meubelstuk dat mogelijk op oneindig veel manieren kan worden aangepast. Keukeneilanden met zitjes zijn bijzonder mooi omdat ze geweldige overgangsstukken vormen en de ruimte eromheen een zeer warme en uitnodigende toets geven. Zoals eerder vermeld, is maatwerk de sleutel en er zijn veel coole manieren om dit te doen. Bekijk hieronder enkele van onze favoriete ontwerpen.

Dit is een open keuken, eetkamer en woonkamer ontworpen door Whiting Architects als onderdeel van een renovatieproject in Melbourne, Australië. Zoals je kunt zien, heeft de keuken een lang eiland met een ingebouwde gootsteen en een groot gebied voor het bereiden van voedsel. Een eigenzinnige set krukken geeft het ontwerp een gezellige touch en kan gemakkelijk onder het eiland worden opgeborgen wanneer het niet in gebruik is.

Je ogen bedriegen je niet … dit eiland zweeft echt. De Diego Revollo Arquitetura-studio ontwierp het voor een appartement in Sao Paulo, Brazilië. Het eiland is 4,5 meter lang en hing aan elk uiteinde aan zwart metalen steunen. Met deze ongebruikelijke ontwerpoplossing bleef de hele keukenvloer zichtbaar, wat het schoonmaken gemakkelijker maakt en over het algemeen meer flexibiliteit biedt, omdat stoelen gemakkelijk van alle kanten in en uit kunnen worden bewogen.

Dit kookeiland is absoluut enorm. Het moest groot genoeg zijn om een ​​groot gezin te huisvesten. Het eiland is groot en gebogen van vorm met een groep drijvende krukken die langs de rand vertakken. De krukken zijn speciaal ontworpen voor dit eiland. Dit was een project van de ALTUS Architecture + Design studio.

Voor deze prachtige keukenstudio heeft de Reed Design Group gekozen voor een kookeiland met aan twee kanten zitgelegenheid, veel voorbereidingsruimte en ingebouwde opbergruimte. Het houten oppervlak scheidt de bar van de rest van het eiland en geeft het design een warme toets. De barkrukken hebben een vergelijkbaar effect.

Deze keuken, ontworpen door Sarai Barr Nea Gibeon, heeft ook een groot eiland dat dienst doet als hoge tafel en wordt vergezeld door elegante barkrukken. De krukken passen onder het eiland om ruimte te besparen zodat het eiland gebruikt kan worden als voorbereidingsruimte. Het feit dat de stoelen zeer dunne en slanke frames hebben, helpt echt om een ​​luchtig en ruimtelijk gevoel in de keuken te behouden.

In dit geval wordt het kookeiland voornamelijk gebruikt voor koken en bereiden, maar heeft het ook een kleine ruimte die kan worden gebruikt als tafel / bar. Dit gedeelte contrasteert met de rest van het eiland en dient als een soort bijgebouw. Dit maakt deel uit van een project dat is voltooid door de 23bassi studio di architettura in Milaan.

Toen Studio Arthur Casas deze geweldige residentie in Rio de Janeiro ontwierp, kozen ze voor een eigentijdse, minimalistische stijl. Een van de meest indrukwekkende meubelen is dit veelzijdige eiland met een hele tafel die naadloos aan de zijkant doorloopt.

De architectuurstudio smlxl combineerde het kookeiland en de eettafel als onderdeel van een renovatieproject in Tsjechië. Het eilandgedeelte is wit en hoger dan het eiland en de overgang tussen de twee is heel natuurlijk en organisch.

Dit kookeiland met zitje heeft een geweldig design dat perfect past bij dit strandhuis. Het ontwerp is modern en heeft een mooie Scandinavische stijl. De bovenkant van het eiland past bij het aanrecht, evenals de pastelblauwe body en het witte lineaire frame. Zie desiretoinspire voor meer informatie.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten