Tips en ideeën voor keukenopslag die een verschil kunnen maken

Ah … opslag … de enige waar we allemaal mee worstelen. Het probleem is niet altijd hetzelfde. Soms is het het gebrek aan ruimte dat het onmogelijk maakt om genoeg opslagruimte in de keuken te hebben, en soms is het een kwestie van organisatie of gebrek daaraan. Het is in ieder geval altijd leuk en nuttig om nieuwe ideeën, ontwerpen en strategieën te verkennen en manieren te vinden om ze aan te passen en aan te passen aan uw eigen stijl. Enkele van de hieronder gepresenteerde ideeën kunnen u inspireren.

Wil je wat groen toevoegen aan je keuken? Je zou een vergelijkbare kruidentuin kunnen creëren. U kunt enkele open planken installeren en de bestaande gebruiken.

Voor gebieden waar een aanrecht niet nodig is, kunt u meer opslagruimte toevoegen en de planken, laden en al het andere uitbreiden.

Er zijn veel coole manieren om opslag in het keukeneiland te integreren. Zo bouwde hij een plantenbak in het werkblad en daaronder enkele stijlvolle open modules.

Gebruik uittrekbare planken om gemakkelijk toegang te krijgen tot alles in je keukenkastjes of op je eiland. Het is erg praktisch en erg praktisch en u kunt deze vorm van opslag indien nodig combineren met andere.

Een manier om de opslagcapaciteit van uw keuken te maximaliseren, is door de backsplash te gebruiken. U kunt in dit algemene gebied enkele smalle open planken toevoegen zonder het werkgebied te beïnvloeden.

De open planken op keukeneilanden zijn geweldig als je er dingen op wilt bewaren of wat spullen wilt laten zien. De tweede optie is vooral handig als het eiland bijvoorbeeld wordt gebruikt als afscheiding tussen de keuken en de woonkamer.

Een ander slim idee is om een ​​wijnrek in het keukeneiland te integreren. Zo neemt hij geen ruimte in op je aanrecht of muren en is hij gemakkelijk toegankelijk.

U kunt planken aan de achterkant van een keukenblok bevestigen dat uitkijkt op een andere kamer als onderdeel van een open plattegrond. Zelfs als de planken plat of klein zijn, kunt u ze op veel interessante en praktische manieren gebruiken.

Kasten met glazen voorkant zijn leuk als u wilt dat uw keuken er open en luchtig uitziet. Je kunt ze combineren met vrijwel elke stijl en er zijn veel verschillende manieren om ze in een keuken te integreren.

Een combinatie van verschillende opslagsystemen is meestal de beste optie. Ze kunnen hoge kasten, open planken, wandkasten, lades, planken, enz. Hebben, die allemaal harmonieus zijn geïntegreerd in een stijlvol keukenontwerp.

Een combinatie van helder en mat glas kan er best gaaf uitzien. De transparante gebieden kunnen ingebouwde accentverlichting hebben.

Hier is nog een cool voorbeeld dat laat zien hoe je de backsplash kunt gebruiken als je meer opslagruimte aan je keuken wilt toevoegen. Hoewel deze planken vrij klein zijn, kunnen ze erg praktisch zijn.

Houd de dingen die u het vaakst gebruikt gemakkelijk toegankelijk. Bewaar bijvoorbeeld uw gebruikelijke kruiden samen met wat keukengerei in de buurt van de kookruimte. Je zou het zo kunnen bewaren.

Voeg LED-lichtbedden toe aan de onderkant van de keukenkasten en in de kasten als je denkt dat ze er cool uitzien. Ze kunnen ook heel praktisch zijn.

U kunt verschillende soorten geheugenmodules op veel verschillende manieren combineren, afhankelijk van hoe praktisch het resultaat is, maar ook uitsluitend op basis van uiterlijk en esthetiek.

Keukeneilanden kunnen gevuld worden met veel handige dingen, waaronder veel opbergruimte. U kunt aan de zijkanten op een paar planken of blokjes drukken voor zaken als kookboeken, borden, pannenlappen en dergelijke.

Ook is het mogelijk om een ​​soort opbergsysteem in het keukenwerkblad te plaatsen. Het is een redelijk permanente oplossing. Houd daar dus rekening mee bij toekomstige renovaties.

U kunt ook de algehele functionaliteit van uw keuken maximaliseren met multifunctionele meubels zoals een eiland dat dient als kook- of bereidingsstation, maar ook als bar of ontbijttafel.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten