33 DIY-bijzettafels met funky frisse ontwerpen

Het is raadzaam om de grote meubelen zoals bank, stoelen, eettafel of bed aan de vakmensen over te laten. Ze zijn behoorlijk complex. Wat betreft de kleinere accentstukken, aan de andere kant, kunt u betrokken raken bij uw interieur en de kamer een persoonlijk tintje geven. Daarmee bedoelden we dat je zelf dingen als bijzettafels kunt maken of op een originele manier kunt aanpassen. Het is niet zo ingewikkeld of moeilijk als u misschien denkt, en om het te bewijzen, hebben we een aantal geweldige voorbeelden opgesteld om u te inspireren.

Laten we beginnen met deze DIY-haarspeldpoot-bijzettafel, die eigenlijk best veelzijdig is. Je kunt hem ook gebruiken als nachtkastje of bijzettafel in verschillende kamers als decor. Laten we ons echter concentreren op de materialen die nodig zijn voor het project: vier 1 x 8 houten planken met een lengte van 20 inch, twee 1 x 6 houten planken met een lengte van 14,5 inch, vier haarspeldpoten, houtschroeven, houtbeits, polyurethaan, een boor en een penseel. In onze volledige tutorial over deze bijzettafel met haarspeldpoten vind je alle details.

Boomstronk tafels zijn nog eenvoudiger te vervaardigen. Het proces begint altijd met een boomstam of een gekapte boomstam. Afgezien daarvan heb je slechts 3 zwenkwielen, enkele schroeven en helder polyurethaan nodig om het project te voltooien. De eerste stap is het voorbereiden van de stronk. Snijd het, verwijder overtollige schors en zorg ervoor dat u tevreden bent met het totaalbeeld. Bedek vervolgens met een laag helder polyurethaan en laat het drogen. Draai het vervolgens om en bevestig de rollen. De volledige tutorial is hier te vinden.

Bijzettafels en bijzettafels (ze zijn vrijwel hetzelfde) zijn meestal eenvoudig en dat betekent dat ze het perfecte doe-het-zelf-project zijn voor beginners. Wat is er mooier dan van een houten kist een tafel te maken? U bevestigt eenvoudig wielen aan een van de zijkanten en installeert een verdeler / plank. Het is een van de eenvoudigste transformaties ooit en deze bijzettafel van houten kisten ziet er ook echt goed uit.

Voor dit project gaan we er simpelweg van uit dat je al een finaletafel hebt. Een IKEA laktafel zou perfect zijn. Onze suggestie is om een ​​gedeelte uit het midden van de tafel te snijden en een plantenbak in het gat te steken. Je ontvangt dan een twee-in-één accentstuk dat zowel een tafel als een plantenbak is. Bekijk alle details in onze video-tutorial.

Bijzettafels zijn niet zo ingewikkeld en als je creatief genoeg bent, kan alles werken als je er zelf een wilt maken. U kunt bijvoorbeeld een draadwasmand met twee aan elkaar gelijmde kabelspoeluiteinden ondersteboven draaien en omhoog draaien. Dit is eigenlijk het ontwerp van twindragonflydesign en het is erg leuk.

Je kunt zelfs een bijzettafel bouwen van al het houtafval dat je hebt van eerdere doe-het-zelf-projecten. Snijd ze in stukken van verschillende lengtes en zorg ervoor dat je vier identieke stukken voor je benen hebt. Schik vervolgens verschillende stroken samen om het eerste niveau van de tafel te creëren. Herhaal dit proces totdat u de niveaus kunt samenvoegen tot een blok dat de eindtabel vertegenwoordigt. Het is zo’n inspirerend project … {gevonden op lesmateriaal}.

De X-side tafel op Ana-White heeft veel rustieke charme en dat komt vooral door het ontwerp zelf Als je een van deze dingen zelf wilt bouwen, begin dan met twee van de uiteinden en verbind ze vervolgens met vier planken. Voeg vervolgens de onderste plank toe en vervolgens de kruisschoren om het X-patroon te vormen. De top wordt aan het einde toegevoegd. U kunt het hout schuren en verven of alles natuurlijk laten.

Dit lijkt misschien vreemd, maar voor de tafel in acute ontwerpen heb je in totaal 8 poten nodig (4 lang en 4 kort). Je zult snel ontdekken waarom. Daarnaast heb je 8 beugels, twee houten planken, houtbeits, schroeven en wat schuurpapier nodig. Nadat je de poten gekleurd / gelakt hebt, bevestig je de beugels aan de onderzijde van het tafelblad en schroef je de korte poten vast. Neem dan een tweede plank en bevestig deze aan de onderkant van de korte poten en bevestig de vier lange poten aan de andere kant.

Wilt u uw interieur een lichte industriële toets geven? Bouw een koperen pijp bijzettafel / plantenstandaard zoals die in de gemeenschappelijke ruimte van Thesurznick. Het project vereist enkele koperen buizen, elleboogverbindingen van 90 graden, koperen stutten, kleine schroeven, een rond stuk hout en wat verf. Het moeilijkste deel is het bouwen van de basis. Het is net een puzzel, dus het is erg leuk. Voeg dan gewoon de houten plaat toe en je bent klaar.

Er zijn veel geweldige manieren om een ​​bijzettafel aan te passen om te dienen als tijdschriftenhouder, klein bureau, plantenbakhouder of wat u maar nodig heeft in uw huis. De beste manier om ervoor te zorgen dat u precies krijgt wat u wilt, is door zelf de spreadsheet te maken. Maak het ontwerp niet te ingewikkeld. Houd jezelf simpel, praktisch en natuurlijk. Vind de inspiratie die je nodig hebt, evenals enkele instructies en tips over Kristimurphy.

Deze bijzettafel van Poppytalk is niet alleen erg chique en ziet er goed uit, maar heeft ook een zeer veelzijdig design. We kunnen het ons gemakkelijk voorstellen in kamers zoals de entree, de woonkamer, een slaapkamer, een kantoor of buiten op een terras of patio. Wil je iets nuttigs en charmants doen? Je hebt een rond dienblad, een opvouwbare campingkruk, een klittenbandsluiting en wat spuitverf nodig.

Veelzijdige, veelzijdige ontwerpen zijn het meest veelzijdig. Neem bijvoorbeeld deze bijzettafel. Het heeft een top gemaakt van een dikke houten schijf en drie haarspeldpoten, een combinatie die op meer dan één manier contrasteert. Daarom is het ontwerp van de tafel op eHow zowel modern als rustiek. Het is ook zo eenvoudig dat je het thuis kunt repliceren.

Driepotige bijzettafels / bijzettafels waren enige tijd geleden erg trendy en kunnen er nog steeds charmant en stijlvol uitzien in de juiste decors en configuraties. Toch kan het moeilijk zijn om in winkels een passend ontwerp te vinden, dus je kunt net zo gemakkelijk zelf iets bouwen. U kunt de zelfstudie Pneumaticaddict gebruiken. Bekijk de lijst met materialen die je nodig hebt en voeg je eigen toets toe aan het ontwerp.

Veel van de tot nu toe gepresenteerde ontwerpen zijn eenvoudig en zonder al te veel kleine details of versieringen. Dit maakt ze zeker eenvoudig en praktisch, maar het betekent niet noodzakelijk dat ze de enige optie zijn. Het is alleen dat we deze chique bijzettafel hebben gevonden bij Pneumaticaddict. Het heeft een funky geometrische vorm en een glazen plaat. Het bestaat uit veel houten deuvels die goud zijn geverfd, vandaar de opvallende metallic look.

Als u op zoek bent naar praktisch tafelontwerp, moet u genieten van wat we op Simplicityinthesouth hebben gevonden. Het is een houten kist die is omgebouwd tot tafel. Als je iets soortgelijks wilt maken, heb je natuurlijk een doos nodig. Je hebt ook vier stuurwielen, twee scharnieren, een handvat, wat multiplex voor de bovenkant, schuurpapier en verf nodig. Het mooie van deze tafel is dat hij een hol interieur heeft en je er dingen in kunt opbergen.

Het enige dat je nodig hebt om een ​​bijzettafel te maken zoals die op Lizmarieblog, zijn vijf planken en enkele schroeven. Bepaal welke afmetingen de tafel moet hebben en snij de planken of laat iemand ze voor u snijden. Je kunt de tafel zo hoog maken als de bank als je hem in de woonkamer wilt gebruiken. Bouw vervolgens het frame met drie van de planken. Leg vervolgens de tafel opzij en voeg de andere twee planken toe die een X vormen.

Haarspeldtafels zijn zeer stijlvol en zien er chique en elegant uit in verschillende kamers en decors. Ze zijn ook heel eenvoudig in elkaar te zetten. Je hebt eigenlijk maar vier haarspeldpoten en een stuk hout nodig. Snijd het hout op basis van de vorm en grootte die u wilt dat het blad is en bevestig vervolgens de poten om ervoor te zorgen dat ze waterpas zijn en dat de tafel recht kan zitten. Zie Goinghometoroost voor meer informatie.

Een soortgelijk ontwerpidee wordt voorgesteld bij Stylebyemilyhenderson. In dit geval is het tafelblad een houten schijf en de voet bestaat uit drie kleurrijke metalen poten, vergelijkbaar met de haarspeldpoten, maar iets anders. De oranje poten geven de tafel een speelse en speelse uitstraling en de houten schijf geeft hem een ​​rustiek tintje.

Dit type bijzettafel is ideaal voor woonkamers omdat het perfect past bij banken en banken. Door de C-vorm van de tafel past hij perfect om de armleuning van de bank. De stijl is erg populair, dus misschien vindt u wat u zoekt in uw plaatselijke meubelwinkel, maar waarom zou u zich zorgen maken als u de tafel zelf kunt bouwen? Bekijk sensuele razernij voor alle details.

Er gebeurt hier veel, hoewel het ontwerp heel eenvoudig is. Allereerst is de basis van de tafel een vintage trapladder en dat is behoorlijk fascinerend. Maar er is ook de ronde glasplaat waarop een kentekenplaat te zien is. Wat een geweldige manier om een ​​bijzettafel te personaliseren en eigenlijk iets unieks en nuttigs voor uw huis te creëren. We vonden dit ongewone project op Neeleysknits.

We zijn altijd dol geweest op de complexiteit en charme van geometrische meubeldesigns, vooral de tafels met sculpturale onderstellen. Ze zijn meestal behoorlijk ingewikkeld en moeilijk te repliceren, maar dit niet. Deze Himmeli-tafel is eigenlijk vrij eenvoudig. Hier zijn de materialen die je nodig hebt als je er zelf een wilt maken: multiplex, helder polypropyleengaren, koperen buisstangen en hangers, heldere was, pijpsnijder en kantband. {gevonden op blog.homedepot}.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een ​​bestaande bijzettafel te gebruiken en deze eenvoudig opnieuw te ontwerpen. Het is best grappig. Laten we zeggen dat je wat kleur aan de tafel wilt toevoegen en het een gelukkiger en frisser uiterlijk wilt geven. Je zou de bovenkant kunnen versieren met plakboekpapier met patronen en ook de basis kunnen schilderen. Inspiratie vind je op de Modpodgerocks blog.

Een goed idee als u uw huis een rustieke charme wilt geven, is om van uzelf een boomstronk te maken. Het is een eenvoudig project dat je zelf kunt doen, en het leuke is dat elke tafel uniek wordt. Je hebt misschien hulp nodig bij het kappen van het blok, maar als je dat eenmaal hebt gedaan, is het een leuke en luchtige transformatie.

Zolang je het werk zelf doet, zijn handgemaakte meubels eigenlijk vrij goedkoop. Je kunt bijvoorbeeld twee leuke bijzettafels maken voor slechts $ 20, wat een absoluut koopje is. Je hebt de juiste gereedschappen en uitrusting nodig voor de klus of je hebt wat hulp nodig bij dit onderdeel. Als je meer wilt weten over dit project, is er een tutorial op youtube die je kunt bekijken.

Als u maar één bijzettafel nodig heeft, moet u zich daar natuurlijk op concentreren. In deze gedetailleerde tutorial over lesmateriaal leer je alles wat je moet weten over deze eenvoudige houten tafel met een vierkant blad en een plank. Kijk of je interesse hebt om te bouwen voor je eigen huis.

We houden van rustieke tafels en we denken dat ze ook geweldige doe-het-zelf-projecten doen, vooral die met eenvoudige ontwerpen zoals deze. Deze mooie bijzettafel zou geweldig staan ​​in een gezellige en uitnodigende woonkamer, maar je kunt hem ook toevoegen aan je slaapkamer of kantoor aan huis. Onderaan zit een opbergvakje dat je kunt toevoegen. Gebruik ook een tentoonstellingsruimte voor verschillende coole decoraties. Zie deze YouTube-tutorial voor meer informatie.

Dit is niet bepaald het kleine bijzettafeltje dat je zou kunnen bedenken, maar dat betekent niet dat het niet geweldig is. Deze rustieke bijzettafel is een veelzijdig stuk dat je op verschillende manieren kunt serveren. Je kunt het aan je woonkamer toevoegen als je extra ruimte hebt, maar je kunt het ook opnemen in het ontwerp van ruimtes zoals slaapkamers, thuiskantoren, eetruimtes of zelfs een leeshoek, en het ziet er in elk geval charmant uit. Als je geïnteresseerd bent om dit rustieke stuk zelf te maken, lees dan de YouTube-tutorial voor instructies.

Als je meer geïnteresseerd bent in kleinere bijzettafels, is er een leuke over Bitterrootdiy waarvan we denken dat je hem echt leuk zult vinden. Het is een eenvoudige tafel met een vleugje rustieke charme en geweldige verhoudingen die hem ideaal maakt voor woonkamers in alle soorten en maten. Als u het wilt personaliseren, kunt u het type oppervlak kiezen dat het beste bij uw interieur past.

We houden echt van het idee van een bijzettafel die niet noodzakelijkerwijs op een standaardtafel lijkt. Dit build-basic ontwerp is een zeer goede weergave van het concept waar we aan denken. We houden van de hoeken en vooral van de manier waarop de poten zijn geplaatst, omdat ze doen denken aan klassieke krukken en stoelen. Dit geeft de tafel een casual look met een vleugje retro charme.

Als je de voorkeur geeft aan iets moderners, wil je misschien een eenvoudig en gestroomlijnd ontwerp zoals dat op girljustdiy. Deze DIY-bijzettafel is eenvoudig te bouwen en veelzijdig. Het is ook mogelijk om de verhoudingen en het algehele ontwerp aan te passen om de tafel geschikter te maken voor het interieur van uw eigen huis. Het zou niet moeilijk zijn om indien nodig een soortgelijk ontwerp te ontwikkelen voor een bijpassende consoletafel.

Dit ontwerp lijkt sterk op het hierboven genoemde, met één groot verschil: de hoek waaronder de benen ten opzichte van de bovenkant zijn geplaatst. In dit geval worden de poten aan de hoeken van de bovenkant bevestigd en vormen ze een X-Base-ontwerp. Zoals je waarschijnlijk kunt zien, is dit een vrij eenvoudig doe-het-tafel-project dat je kunt doen met slechts een paar basishulpmiddelen en hulpmiddelen. Je kunt alle details vinden over bitterrootdiy.

Als je een beetje retro of rustieke charme wilt toevoegen aan je woonkamer, dan is deze DIY-bijzettafel die eruitziet als een houten kist een geweldige manier om het te doen. Als je het een verweerde look wilt geven, kun je oud hout of palletborden gebruiken. Alle instructies voor dit project zijn te vinden in een zeer gedetailleerde tutorial over littleglassjar.

Deze DIY bijzettafel is echt iets bijzonders en heeft te maken met de bijzondere materialen die nodig zijn voor de constructie. Deze omvatten een kabelhaspel en een draadwasmand / paraplubak. Het is een vreemde combinatie en de resulterende tafel is uniek en heeft veel karakter. Het enige wat je hoeft te doen is de mand om te draaien, de houten cirkel erop te plaatsen en hem vast te zetten met een koord dat je gemakkelijk door de gaten erboven kunt steken. Dit bizarre idee voor een bijzettafel komt van twindragonflydesigns.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten

33 DIY-bijzettafels met funky frisse ontwerpen

Het is raadzaam om de grote meubelen zoals bank, stoelen, eettafel of bed aan de vakmensen over te laten. Ze zijn behoorlijk complex. Wat betreft de kleinere accentstukken, aan de andere kant, kunt u betrokken raken bij uw interieur en de kamer een persoonlijk tintje geven. Daarmee bedoelden we dat je zelf dingen als bijzettafels kunt maken of op een originele manier kunt aanpassen. Het is niet zo ingewikkeld of moeilijk als u misschien denkt, en om het te bewijzen, hebben we een aantal geweldige voorbeelden opgesteld om u te inspireren.

Laten we beginnen met deze DIY-haarspeldpoot-bijzettafel, die eigenlijk best veelzijdig is. Je kunt hem ook gebruiken als nachtkastje of bijzettafel in verschillende kamers als decor. Laten we ons echter concentreren op de materialen die nodig zijn voor het project: vier 1 x 8 houten planken met een lengte van 20 inch, twee 1 x 6 houten planken met een lengte van 14,5 inch, vier haarspeldpoten, houtschroeven, houtbeits, polyurethaan, een boor en een penseel. In onze volledige tutorial over deze bijzettafel met haarspeldpoten vind je alle details.

Boomstronk tafels zijn nog eenvoudiger te vervaardigen. Het proces begint altijd met een boomstam of een gekapte boomstam. Afgezien daarvan heb je slechts 3 zwenkwielen, enkele schroeven en helder polyurethaan nodig om het project te voltooien. De eerste stap is het voorbereiden van de stronk. Snijd het, verwijder overtollige schors en zorg ervoor dat u tevreden bent met het totaalbeeld. Bedek vervolgens met een laag helder polyurethaan en laat het drogen. Draai het vervolgens om en bevestig de rollen. De volledige tutorial is hier te vinden.

Bijzettafels en bijzettafels (ze zijn vrijwel hetzelfde) zijn meestal eenvoudig en dat betekent dat ze het perfecte doe-het-zelf-project zijn voor beginners. Wat is er mooier dan van een houten kist een tafel te maken? U bevestigt eenvoudig wielen aan een van de zijkanten en installeert een verdeler / plank. Het is een van de eenvoudigste transformaties ooit en deze bijzettafel van houten kisten ziet er ook echt goed uit.

Voor dit project gaan we er simpelweg van uit dat je al een finaletafel hebt. Een IKEA laktafel zou perfect zijn. Onze suggestie is om een ​​gedeelte uit het midden van de tafel te snijden en een plantenbak in het gat te steken. Je ontvangt dan een twee-in-één accentstuk dat zowel een tafel als een plantenbak is. Bekijk alle details in onze video-tutorial.

Bijzettafels zijn niet zo ingewikkeld en als je creatief genoeg bent, kan alles werken als je er zelf een wilt maken. U kunt bijvoorbeeld een draadwasmand met twee aan elkaar gelijmde kabelspoeluiteinden ondersteboven draaien en omhoog draaien. Dit is eigenlijk het ontwerp van twindragonflydesign en het is erg leuk.

Je kunt zelfs een bijzettafel bouwen van al het houtafval dat je hebt van eerdere doe-het-zelf-projecten. Snijd ze in stukken van verschillende lengtes en zorg ervoor dat je vier identieke stukken voor je benen hebt. Schik vervolgens verschillende stroken samen om het eerste niveau van de tafel te creëren. Herhaal dit proces totdat u de niveaus kunt samenvoegen tot een blok dat de eindtabel vertegenwoordigt. Het is zo’n inspirerend project … {gevonden op lesmateriaal}.

De X-side tafel op Ana-White heeft veel rustieke charme en dat komt vooral door het ontwerp zelf Als je een van deze dingen zelf wilt bouwen, begin dan met twee van de uiteinden en verbind ze vervolgens met vier planken. Voeg vervolgens de onderste plank toe en vervolgens de kruisschoren om het X-patroon te vormen. De top wordt aan het einde toegevoegd. U kunt het hout schuren en verven of alles natuurlijk laten.

Dit lijkt misschien vreemd, maar voor de tafel in acute ontwerpen heb je in totaal 8 poten nodig (4 lang en 4 kort). Je zult snel ontdekken waarom. Daarnaast heb je 8 beugels, twee houten planken, houtbeits, schroeven en wat schuurpapier nodig. Nadat je de poten gekleurd / gelakt hebt, bevestig je de beugels aan de onderzijde van het tafelblad en schroef je de korte poten vast. Neem dan een tweede plank en bevestig deze aan de onderkant van de korte poten en bevestig de vier lange poten aan de andere kant.

Wilt u uw interieur een lichte industriële toets geven? Bouw een koperen pijp bijzettafel / plantenstandaard zoals die in de gemeenschappelijke ruimte van Thesurznick. Het project vereist enkele koperen buizen, elleboogverbindingen van 90 graden, koperen stutten, kleine schroeven, een rond stuk hout en wat verf. Het moeilijkste deel is het bouwen van de basis. Het is net een puzzel, dus het is erg leuk. Voeg dan gewoon de houten plaat toe en je bent klaar.

Er zijn veel geweldige manieren om een ​​bijzettafel aan te passen om te dienen als tijdschriftenhouder, klein bureau, plantenbakhouder of wat u maar nodig heeft in uw huis. De beste manier om ervoor te zorgen dat u precies krijgt wat u wilt, is door zelf de spreadsheet te maken. Maak het ontwerp niet te ingewikkeld. Houd jezelf simpel, praktisch en natuurlijk. Vind de inspiratie die je nodig hebt, evenals enkele instructies en tips over Kristimurphy.

Deze bijzettafel van Poppytalk is niet alleen erg chique en ziet er goed uit, maar heeft ook een zeer veelzijdig design. We kunnen het ons gemakkelijk voorstellen in kamers zoals de entree, de woonkamer, een slaapkamer, een kantoor of buiten op een terras of patio. Wil je iets nuttigs en charmants doen? Je hebt een rond dienblad, een opvouwbare campingkruk, een klittenbandsluiting en wat spuitverf nodig.

Veelzijdige, veelzijdige ontwerpen zijn het meest veelzijdig. Neem bijvoorbeeld deze bijzettafel. Het heeft een top gemaakt van een dikke houten schijf en drie haarspeldpoten, een combinatie die op meer dan één manier contrasteert. Daarom is het ontwerp van de tafel op eHow zowel modern als rustiek. Het is ook zo eenvoudig dat je het thuis kunt repliceren.

Driepotige bijzettafels / bijzettafels waren enige tijd geleden erg trendy en kunnen er nog steeds charmant en stijlvol uitzien in de juiste decors en configuraties. Toch kan het moeilijk zijn om in winkels een passend ontwerp te vinden, dus je kunt net zo gemakkelijk zelf iets bouwen. U kunt de zelfstudie Pneumaticaddict gebruiken. Bekijk de lijst met materialen die je nodig hebt en voeg je eigen toets toe aan het ontwerp.

Veel van de tot nu toe gepresenteerde ontwerpen zijn eenvoudig en zonder al te veel kleine details of versieringen. Dit maakt ze zeker eenvoudig en praktisch, maar het betekent niet noodzakelijk dat ze de enige optie zijn. Het is alleen dat we deze chique bijzettafel hebben gevonden bij Pneumaticaddict. Het heeft een funky geometrische vorm en een glazen plaat. Het bestaat uit veel houten deuvels die goud zijn geverfd, vandaar de opvallende metallic look.

Als u op zoek bent naar praktisch tafelontwerp, moet u genieten van wat we op Simplicityinthesouth hebben gevonden. Het is een houten kist die is omgebouwd tot tafel. Als je iets soortgelijks wilt maken, heb je natuurlijk een doos nodig. Je hebt ook vier stuurwielen, twee scharnieren, een handvat, wat multiplex voor de bovenkant, schuurpapier en verf nodig. Het mooie van deze tafel is dat hij een hol interieur heeft en je er dingen in kunt opbergen.

Het enige dat je nodig hebt om een ​​bijzettafel te maken zoals die op Lizmarieblog, zijn vijf planken en enkele schroeven. Bepaal welke afmetingen de tafel moet hebben en snij de planken of laat iemand ze voor u snijden. Je kunt de tafel zo hoog maken als de bank als je hem in de woonkamer wilt gebruiken. Bouw vervolgens het frame met drie van de planken. Leg vervolgens de tafel opzij en voeg de andere twee planken toe die een X vormen.

Haarspeldtafels zijn zeer stijlvol en zien er chique en elegant uit in verschillende kamers en decors. Ze zijn ook heel eenvoudig in elkaar te zetten. Je hebt eigenlijk maar vier haarspeldpoten en een stuk hout nodig. Snijd het hout op basis van de vorm en grootte die u wilt dat het blad is en bevestig vervolgens de poten om ervoor te zorgen dat ze waterpas zijn en dat de tafel recht kan zitten. Zie Goinghometoroost voor meer informatie.

Een soortgelijk ontwerpidee wordt voorgesteld bij Stylebyemilyhenderson. In dit geval is het tafelblad een houten schijf en de voet bestaat uit drie kleurrijke metalen poten, vergelijkbaar met de haarspeldpoten, maar iets anders. De oranje poten geven de tafel een speelse en speelse uitstraling en de houten schijf geeft hem een ​​rustiek tintje.

Dit type bijzettafel is ideaal voor woonkamers omdat het perfect past bij banken en banken. Door de C-vorm van de tafel past hij perfect om de armleuning van de bank. De stijl is erg populair, dus misschien vindt u wat u zoekt in uw plaatselijke meubelwinkel, maar waarom zou u zich zorgen maken als u de tafel zelf kunt bouwen? Bekijk sensuele razernij voor alle details.

Er gebeurt hier veel, hoewel het ontwerp heel eenvoudig is. Allereerst is de basis van de tafel een vintage trapladder en dat is behoorlijk fascinerend. Maar er is ook de ronde glasplaat waarop een kentekenplaat te zien is. Wat een geweldige manier om een ​​bijzettafel te personaliseren en eigenlijk iets unieks en nuttigs voor uw huis te creëren. We vonden dit ongewone project op Neeleysknits.

We zijn altijd dol geweest op de complexiteit en charme van geometrische meubeldesigns, vooral de tafels met sculpturale onderstellen. Ze zijn meestal behoorlijk ingewikkeld en moeilijk te repliceren, maar dit niet. Deze Himmeli-tafel is eigenlijk vrij eenvoudig. Hier zijn de materialen die je nodig hebt als je er zelf een wilt maken: multiplex, helder polypropyleengaren, koperen buisstangen en hangers, heldere was, pijpsnijder en kantband. {gevonden op blog.homedepot}.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een ​​bestaande bijzettafel te gebruiken en deze eenvoudig opnieuw te ontwerpen. Het is best grappig. Laten we zeggen dat je wat kleur aan de tafel wilt toevoegen en het een gelukkiger en frisser uiterlijk wilt geven. Je zou de bovenkant kunnen versieren met plakboekpapier met patronen en ook de basis kunnen schilderen. Inspiratie vind je op de Modpodgerocks blog.

Een goed idee als u uw huis een rustieke charme wilt geven, is om van uzelf een boomstronk te maken. Het is een eenvoudig project dat je zelf kunt doen, en het leuke is dat elke tafel uniek wordt. Je hebt misschien hulp nodig bij het kappen van het blok, maar als je dat eenmaal hebt gedaan, is het een leuke en luchtige transformatie.

Zolang je het werk zelf doet, zijn handgemaakte meubels eigenlijk vrij goedkoop. Je kunt bijvoorbeeld twee leuke bijzettafels maken voor slechts $ 20, wat een absoluut koopje is. Je hebt de juiste gereedschappen en uitrusting nodig voor de klus of je hebt wat hulp nodig bij dit onderdeel. Als je meer wilt weten over dit project, is er een tutorial op youtube die je kunt bekijken.

Als u maar één bijzettafel nodig heeft, moet u zich daar natuurlijk op concentreren. In deze gedetailleerde tutorial over lesmateriaal leer je alles wat je moet weten over deze eenvoudige houten tafel met een vierkant blad en een plank. Kijk of je interesse hebt om te bouwen voor je eigen huis.

We houden van rustieke tafels en we denken dat ze ook geweldige doe-het-zelf-projecten doen, vooral die met eenvoudige ontwerpen zoals deze. Deze mooie bijzettafel zou geweldig staan ​​in een gezellige en uitnodigende woonkamer, maar je kunt hem ook toevoegen aan je slaapkamer of kantoor aan huis. Onderaan zit een opbergvakje dat je kunt toevoegen. Gebruik ook een tentoonstellingsruimte voor verschillende coole decoraties. Zie deze YouTube-tutorial voor meer informatie.

Dit is niet bepaald het kleine bijzettafeltje dat je zou kunnen bedenken, maar dat betekent niet dat het niet geweldig is. Deze rustieke bijzettafel is een veelzijdig stuk dat je op verschillende manieren kunt serveren. Je kunt het aan je woonkamer toevoegen als je extra ruimte hebt, maar je kunt het ook opnemen in het ontwerp van ruimtes zoals slaapkamers, thuiskantoren, eetruimtes of zelfs een leeshoek, en het ziet er in elk geval charmant uit. Als je geïnteresseerd bent om dit rustieke stuk zelf te maken, lees dan de YouTube-tutorial voor instructies.

Als je meer geïnteresseerd bent in kleinere bijzettafels, is er een leuke over Bitterrootdiy waarvan we denken dat je hem echt leuk zult vinden. Het is een eenvoudige tafel met een vleugje rustieke charme en geweldige verhoudingen die hem ideaal maakt voor woonkamers in alle soorten en maten. Als u het wilt personaliseren, kunt u het type oppervlak kiezen dat het beste bij uw interieur past.

We houden echt van het idee van een bijzettafel die niet noodzakelijkerwijs op een standaardtafel lijkt. Dit build-basic ontwerp is een zeer goede weergave van het concept waar we aan denken. We houden van de hoeken en vooral van de manier waarop de poten zijn geplaatst, omdat ze doen denken aan klassieke krukken en stoelen. Dit geeft de tafel een casual look met een vleugje retro charme.

Als je de voorkeur geeft aan iets moderners, wil je misschien een eenvoudig en gestroomlijnd ontwerp zoals dat op girljustdiy. Deze DIY-bijzettafel is eenvoudig te bouwen en veelzijdig. Het is ook mogelijk om de verhoudingen en het algehele ontwerp aan te passen om de tafel geschikter te maken voor het interieur van uw eigen huis. Het zou niet moeilijk zijn om indien nodig een soortgelijk ontwerp te ontwikkelen voor een bijpassende consoletafel.

Dit ontwerp lijkt sterk op het hierboven genoemde, met één groot verschil: de hoek waaronder de benen ten opzichte van de bovenkant zijn geplaatst. In dit geval worden de poten aan de hoeken van de bovenkant bevestigd en vormen ze een X-Base-ontwerp. Zoals je waarschijnlijk kunt zien, is dit een vrij eenvoudig doe-het-tafel-project dat je kunt doen met slechts een paar basishulpmiddelen en hulpmiddelen. Je kunt alle details vinden over bitterrootdiy.

Als je een beetje retro of rustieke charme wilt toevoegen aan je woonkamer, dan is deze DIY-bijzettafel die eruitziet als een houten kist een geweldige manier om het te doen. Als je het een verweerde look wilt geven, kun je oud hout of palletborden gebruiken. Alle instructies voor dit project zijn te vinden in een zeer gedetailleerde tutorial over littleglassjar.

Deze DIY bijzettafel is echt iets bijzonders en heeft te maken met de bijzondere materialen die nodig zijn voor de constructie. Deze omvatten een kabelhaspel en een draadwasmand / paraplubak. Het is een vreemde combinatie en de resulterende tafel is uniek en heeft veel karakter. Het enige wat je hoeft te doen is de mand om te draaien, de houten cirkel erop te plaatsen en hem vast te zetten met een koord dat je gemakkelijk door de gaten erboven kunt steken. Dit bizarre idee voor een bijzettafel komt van twindragonflydesigns.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten