6 doe-het-zelvers om dit weekend te proberen

Probeer huisverbetering Ik weet niet of ik alleen ben, maar het begin van het weekend belooft niet alleen plezier en ontspanning, maar ook dat ik met alle slimme ideeën kom die ik wil, ik doe al mijn projecten in het weekend (nog een voorbeeld van waarom Ik ben een slaaf van daglicht) en ik kijk erg uit naar de weekenden. Ok, dus ik denk dat de meeste mensen dit niet doen, ik heb zulke schema’s, MAAR ik heb zo vaak mensen die me vertellen dat ze zouden willen dat ze meer tijd hadden om het zelf te doen. Als je denkt dat dit iets is dat je al hebt gezegd en dit weekend niet te veel hebt gepland, kan ik dan aanraden om een ​​beetje slim te worden? Hier zijn enkele doe-het-zelfzaken om je te inspireren.

DIY-Redbook_Coatrack_-Emily-Henderson-MidCentury-Modern Deze kleerkast. Sommige kleuren, houten pluggen en GEEN ENKEL GEREEDSCHAP. Ik ben verbaasd hoe een beetje vindingrijkheid zoiets moois en nuttigs kan creëren.

Leren muismat-27-van-280210 Ik ben er Love hoe chic en eenvoudig deze muismat is. Laat me de mijne vervangen.

DIY-Faux-Speckled-Candles-maakt-bijna-perfect-1 Geobsedeerd door het gespikkelde ontwerp dat Molly op haar kaarsen heeft gemaakt en hoe briljant eenvoudig dit idee is om zoiets generieks te maken. Ik ben echt geïnspireerd om dit ontwerp te proberen.

Lipstick houder DIYEen eenvoudige lipstickhouder. Het vereist wel elektrisch gereedschap, maar de aanpassingsmogelijkheden maken het een verleidelijk idee. Denk aan de kleuren die je zou kunnen schilderen of het aantal openingen dat je zou kunnen maken (ik heb een beschamend grote verzameling lippenstiften, zodat ik meer lippenstiftspleten van streek krijg).

Naai geen laptopbureauIk denk dat ik al tien jaar zeg dat ik een schootbureau nodig heb. Ik denk niet dat ik het echt nodig heb als ik er zo lang zonder zit, maar ik wil er echt een. Het is ongeveer hetzelfde. Zeer geïnspireerd door deze no-sew-one.

Colour block sleutelhangerGrappig feit. Mijn ‘ding’ als kind was het verzamelen van sleutelhangers. Het was erg alsof niemand in honderd levens zoveel sleutelhangers zou moeten hebben. Ik heb niet langer de behoefte om elke sleutelhanger in zicht te hebben, maar sleutelhangers verrukken me nog steeds. Klinkt dat vreemd? Kortom, ik ben dol op deze kleurgeblokte leren sleutelhangers.

Voel je je door al deze dingen geïnspireerd? Ik vind het altijd leuk om te weten wat je graag ziet, dus vertel het me!

Fijn weekend, mensen <3 Tot ziens volgende week.

Andere berichten die je misschien leuk vindt

Ersten Kommentar schreiben

Antworten