7 eenvoudige doe-het-zelvers om te proberen

7 eenvoudige doe-het-zelvers om te proberen Man. Veel doe-het-zelvers in Blogland de laatste tijd waar ik echt van onder de indruk ben en die me doen wensen dat ik de tijd had allemaal van hen. Ik denk dat je ook niet zoveel tijd hebt, ha, maar inspiratie is altijd welkom en zeker de moeite van het bekijken waard, tenminste voor de lol, oké?

Alles in deze samenvatting is eenvoudig van ontwerp, waar ik me meestal het meest op concentreerde, en wat ik hoor, is wat je ook graag ziet! Kijk eens rond en kijk of er hier iets is dat uw decor of uw volgende doe-het-zelf-project zou kunnen inspireren.

Maanfase magnetenIk was super gefascineerd door de trend van maanfaseontwerp, hoewel ik voor het grootste deel niet zeker wist hoe ik het in mijn eigen ruimte zou integreren, maar deze maanfase-magneten zijn absoluut een plek om te beginnen, omdat ze geen enorm engagement zijn en het decor geeft goud, duh.

Kofferlabels van leerHet stempelen van leer bewaarde ik op mijn to-do-lijst zonder te weten wat ik ermee zou doen, maar DIT is wat er moet gebeuren. De mooiste bagagelabels die ik ooit heb gezien.

Boho lendenkussen met franjesIk herinner me dat ik naar deze tafelloper naar Target staarde en dacht dat er iets mee gedaan kon worden. Ik heb er nooit aan gedacht om er een kussensloop van te maken! Zo’n cool idee.

moderne bolklok uit het midden van de eeuwIk ben dol op deze moderne update van een Starburst-horloge.

DIY driehoekige plankenDriehoekige planken zijn een interessante manier om decor te presenteren. Ik graaf hoe het hout voor deze planken ruw werd gehouden.

Metallic tattoo edelstenenMetallic tatoeages hebben hun tijd en ik dacht dat deze stenen echt een unieke manier waren om ze te gebruiken.

DIY bergketting displayIk ben verliefd op de schoonheid, eenvoud en functionaliteit van deze bergsieraden-displays.

Heb je hier favorieten of ideeën die je wilt proberen?

Andere berichten die je misschien leuk vindt

Ersten Kommentar schreiben

Antworten