Creatieve opbergruimte – schoenenrekken met een verschil

Ik denk dat je nooit genoeg kunt krijgen van onze liefste metgezellen. Ze komen gewoon in te veel kleuren, vormen en maten – Schoenen! En ze hoeven niet allemaal op een stapel in de hoek te zitten of in een veel te kleine samengedrukt Schoenenrek. Ik zal je hier een paar nieuwe en creatieve ideeën voor onze favorieten laten zien!

Iedereen kent de standaard planken en Dozen van de meubelwinkel, maar wat dacht je van een versiering voor de gang waar dat ook is Schoenen kan worden ondergebracht? Bijvoorbeeld van Rioolbuizendie in elke vorm op elkaar kunnen worden gestapeld (gelijmd of bij elkaar gehouden met spanbanden) en indien gewenst op elk moment kunnen worden uitgebreid.

Als je het een beetje eenvoudiger vindt, kan dat ook Rieten manden hechten aan een houten plaat en bind het met touwen.

Voor degenen die geen groene duim hebben, is er ook een leuk alternatief: die Schoen tuin! Gemakkelijk Schoenen Zet de meegeleverde houder op en ze zullen in alle kleuren ontkiemen. 🙂

Praktische mensen zullen deze oplossing geweldig vinden: bovenop elkaar gestapelde dozen met venster voor een perfect overzicht en vaste bank voor Schoenen aantrekken.

Of waarom niet meteen een hele boom omhakken Schoenen iets laten groeien – Schoenenboom het mogelijk maken! Individuele schoenendozen met kijkvensters worden in de daarvoor bestemde balk en kleur ingevoegd.

Mijn favoriete idee is dat nog steeds Schoenwiel! Als je veel ruimte hebt, kun je een hamsterwiel gebruiken Schoenenkast ook perfect als decoratie in het appartement en handig om weg te rollen.

In ieder geval zijn onze trouwe metgezellen voortaan in goede handen en netjes verpakt. 🙂 Ik hoop dat je de juiste vindt Schoenenrek voor jou! Veel plezier met proberen en browsen!

(Foto’s via StyleSpion, Oliver Piechnik, appartementstherapie, design3000, fashion4home, Rakku Designs)

Ersten Kommentar schreiben

Antworten