Design voorjaarslamp om zelf te maken

Design lampen zijn onze favorieten, maar niet iedereen kan deze mooie sieraden betalen. Daarom maken we deze ontwerpers “Vita EOS” lamp gewoon jezelf. Lees hoe snel dit werkt in onze mooie instructies en neem een ​​kijkje onze video op!

Pen lamp over sofa met kussens en tafel met bloemen

Maak een veerlamp als lantaarn

Op dit moment worden we stijlvol Veren lampen niet voorbij. Omdat u deze lampen eenvoudig zelf kunt maken, hebben wij iets speciaals voor u bedacht. Omdat iedereen een veerlamp kan hebben, maar wat dacht je van een trendy lantaarn voor hem Lantaarnparade?

In onze nieuwe YouTube-video u kunt de instructies in alle rust bekijken.

Plafondlamp of lampion – een nieuwe interpretatie van designklassiekers

We hebben onlangs een papieren plafondlamp gemaakt die bijna op jou lijkt Designer-tegenhanger. Sinds de herfst is ook het geheim Ambachtelijk seizoen van het jaar is het niet verwonderlijk dat we op zoek zijn naar de volgende iknterior-it-piece knop omhoog.

De veerlantaarn is binnen een paar simpele stappen afgewerkt en ziet er echt goed uit. Maar maak je geen zorgen met de onze Instructies je kunt er eenvoudig een plafondlamp van maken in plaats van een lantaarn.

Je hebt nodig:

♡ veren boa

♡ Chinese lantaarn

♡ hete lijm en schaar

Veerlamp hangt aan de tak voor een bank en tafel in boho-stijl

En zo eenvoudig is het:

1e Begint onderaan de lamp en lijmt een kleine cirkel van veren.

2e Plaats, afhankelijk van de maat van de lantaarn, de volgende rij 3-5 cm boven de eerste rij.

3e Hoe hoger je komt, hoe kleiner de afstanden moeten zijn, zodat de veren ook pluizig worden.

Als je een Opvouwbare lamp Met een grote opening als basis is het raadzaam om elke helft apart te lijmen, anders kan de lantaarn niet worden geopend.

Voor de Kruipfactor je kunt ook zwarte veren of een kleine uit de lantaarn gebruiken Veer monster knutselen. Steek gewoon een paar ogen in de veren en de perfecte Halloween-accessoire is afgelopen.

Veel plezier met knutselen en vrolijk draaiende lantaarn.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten