DIY fruitmagneten

DIY fruitmagneten Ik ben best blij dat dit mijn eerste fruit DIY is, omdat ik kan meedoen aan deze mega zoete zomertrend. Dit was het “andere” cementproject dat ik noemde, was onderdeel van de inspiratie voor mijn Ombre-kandelaar en vergelijkbaar met dit project kostte het me wat tijd om erachter te komen. Ik ga binnenkort in op de details, maar laten we beginnen met wat je nodig hebt om deze snoepjes te maken.

Materialen:
-Fruitijsblokjes (ik gebruikte een ananas-ijsbakje en een ander fruit-ijsbakje)
-cement (ik gebruikte cement-all)
– acrylverf
borstel
–E6000 lijm
–Magneten (deze zijn super super super sterk, wat ik leuk vind, maar het maakte hun werk moeilijker. Als je je zorgen maakt, gebruik dan zwakkere magneten.)

Cement Dus cement. Dit was eigenlijk mijn eerste cement, voor het mijne Ombre kandelaars en ik leerden een paar dingen nadat ik TWEE keer dit project had gefaald.

CEMENT TIPS:

1) Werk snel met het cement, vooral als het snel droogt zoals Cement-All.

2) Doe iets meer water in het cement dan aanbevolen in de aanwijzingen op de verpakking totdat het iets dunner wordt dan het pannenkoekbeslag. Hoe dunner het cement, hoe beter alle kleine details in de ijsblokjesbakjes worden ingevuld. Wees echter voorzichtig – er is slechts een beetje water nodig om de consistentie van het cement drastisch te veranderen.

3) Meng alle klonten in het cement, maar doe het niet TE krachtig. Ik deed dit voor het eerst en er waren zoveel luchtbellen dat mijn fruit na het drogen van het cement overal kleine gaatjes had 🙁

Leer van mijn fouten, ok?

IJsblokjesbakjes gevuld met cementHet is dus vrij eenvoudig, ik heb de bakjes gewoon met cement gevuld en ze laten drogen.

Plak de magneet opNadat ik alle cementvruchten uit de mallen had gehaald, heb ik een magneet op de achterkant van elke vrucht geplakt.

Verf fruitmagnetenDan schildert het grappigste deel de fruitmagneten. Serieus, het is meditatie.

Fruitmagneten

Fruitmagneten en foto'sJullie, ik hou zoveel van haar, tot het punt dat ik het geweldig zou vinden als je half zoveel van haar zou houden als ik. Wat vind je van ze Zomertrend of niet, ik bewaar dit voor altijd op de koelkast.

Andere berichten die je misschien leuk vindt

Ersten Kommentar schreiben

Antworten