DIY gouden muismat

Weer een toevoeging aan mijn werkgebied! Dus het moest goud zijn. Achtergrondverhaal … Er was eerder een poging om mijn muismat leuker te maken en ik heb het uiteindelijk verpest :(. Dus dit is proef # 2 en het bleek een stuk beter te zijn dan mijn oorspronkelijke plan. Is het niet geweldig hoe dingen werken? op deze manier?

Dat is hoe je het doet

Hoe een muismat te schilderen Homey Oh mijn god!Ik heb mijn ontwerp op de zwarte muismat geplakt met vinyl tape van 1/4 inch en daarna de muismat bespoten met een dikke laag Rust-Oleum Gold Spray Paint. Nadat ik de tape had verwijderd, liet ik de muismat een paar uur drogen voordat ik met een schuimspray op een laag Mod Podge depte. Het droogt duidelijk op, ik beloof het! Dit zou het gespoten ontwerp beschermen tegen mogelijke slijtage, ook al heb ik geprobeerd het te krassen en het is daar redelijk goed.

DIY oude muismat | Homey Oh mijn god!Dat is het! Vrij eenvoudig, maar het maakt een grote verklaring en is absoluut veel beter dan het vasthouden van de muismat zoals voorheen, nietwaar?

DIY gouden muismat | Homey Oh mijn god!

DIY gouden muismat | Homey Oh mijn god!

DIY gouden muismat | Homey Oh mijn god!Mijn favoriete muismat en ik kon er niet blijer mee zijn. Dit is eigenlijk vrij gelijkaardig aan mijn bladgoud sieradenblad dat je misschien wilt controleren als je dat nog niet hebt gedaan!

Andere berichten die je misschien leuk vindt