DIY lus handvat doos

Ik praat regelmatig over mijn liefde voor decoratieve opslag en het hangt ervan af hoe de leukste manier is om de toonbanken netjes te houden met behoud van de minimale esthetiek die we allemaal leuk vinden. Daarom begrijpen jij en ik elkaar * punch *. Het aanpassen en verbouwen van containers naar mijn stijl en ruimte is daarom een ​​zeer regelmatige taak geworden. In de meeste gevallen is het gemakkelijker om naar de perfecte doos te zoeken die misschien niet bestaat. Om nog een klein opbergstuk te herzien, werkte ik samen met Michaels om de perfecte ambachtelijke verf te gebruiken voor deze echt, heel eenvoudige huisverbetering.

Ik had deze ronde doos gemaakt van natuurlijk hout die leuk zou zijn geweest om te houden, maar ik had altijd de visie dat het een handvat moest hebben, dat wil zeggen een handvat dat we moesten maken. Ik heb een gat in het midden van het deksel geboord met een 1/4 “boor. Daar komen we zo op terug.

Vervolgens heb ik de hele doos geschilderd met mijn favoriete kleur ooit. Dit is Folk Art’s matte acrylverf in Spun Sugar en de perfecte perzik, nude, blozende kleur. Ik vind het geweldig dat het geschikt is voor poreuze oppervlakken die ideaal zijn voor hout omdat het een uitstekende dekking biedt en niet in het hout doordringt en er vreemd uitziet, zoals ik bij sommige andere kleuren heb opgemerkt. Ik heb twee lagen aangebracht met een droogtijd van ongeveer een uur ertussen.

Voor het handvat gebruikte ik een Michaels katoenen macramekoord om door het gat te boren dat ik in het deksel had geboord.

Ik knoopte een knoop over en onder het deksel om de lusgreep vast te houden. Knip de overtollige kabeluiteinden af ​​en je bent klaar.

Ik ben nog steeds liefdevol deze kleur, en ik heb dat tot nu toe gezegd en dacht dat dit een fase en verandering zou kunnen zijn, maar ik denk niet dat dit het geval zal zijn. Blush ziet er zo goed uit met een zwart-wit / neutraal palet, vooral in kleine blikjes, en het gebruik van wat kleur is zo’n gemakkelijke manier om het in je kamer te krijgen.

Meer inspiratie en projecten van andere Michaels-fabrikanten vind je in de Glue String Blog!

Andere berichten die je misschien leuk vindt

Ersten Kommentar schreiben

Antworten