DIY maanhorloge

Op zoek naar een passend en stijlvol Wandklok voor ons huis realiseerden we ons al snel dat het niet altijd een klassieke wandklok hoeft te zijn die in de winkel kan worden gekocht. We lossen de klassieke wandklok op met onze zelfgemaakte Maan klok en zijn meer dan tevreden met het resultaat. Het leuke van een zelf ontworpen horloge: u kunt het motief en de maat voor uw huis kiezen. Afhankelijk van de muurkleur, bankkleur of accessoires kan het horloge perfect op elkaar worden afgestemd stijlvol accent in uw appartement.

De juiste maan Afdrukbaar u kunt natuurlijk bij ons terecht gratis downloaden en ga aan de slag met handwerk.

Afgewerkte maanklok staat op een plank

Voor de maanklok heb je nodig:

♡ Download afdrukbare gratis

♡ horlogeset

♡ Gouden handen

♡ schaar

Materialen voor de Monuhr

Zo werkt het:

Eerst print je onze gratis printable in de gewenste maat en snijd je de maan op maat. Ons afdrukbare is in A3-formaat, maar u kunt het formaat wijzigen in de afdrukinstellingen indien nodig. Snijd vervolgens een klein kruis in het midden van de maan om het afdrukbare op de horlogeschijf te bevestigen. U hoeft niet per se de maansjabloon op te plakken. Het is voldoende als je het tussen de schijf en de handen klemt. Je kunt het motief dus gemakkelijk veranderen, afhankelijk van je wens en smaak. We hebben ook gouden wijzers besteld omdat we het contrast met de maan nog mooier vonden dan de zwarte standaard wijzers.

Het laatste dat u hoeft te doen, is de klok correct instellen en op een mooie plek in uw appartement inrichten. Je stijlvolle maanhorloge is klaar, wat niet iedereen zeker weet. We hopen dat u in de toekomst gemakkelijker naar de klok kunt kijken, aangezien de tijd een ondergeschikte rol speelt.

Maan klok in detail

We hopen dat je geniet van knutselen en decoreren! 💗

Ersten Kommentar schreiben

Antworten