DIY Merry Sign- Merry Mag

DIY vrolijk teken

Het vrolijke decoreren begint, maar dat is niet alles … Ik had de ENORME eer om dit project bij te dragen aan het allereerste nummer van Merry Mag, een online lifestyle-magazine vol decoratie-ideeën, doe-het-zelvers, recepten en stijlinspiratie, allemaal door sommigen naar jou gebracht mijn favoriete blogger en maker. Het is zo verbazingwekkend als het klinkt, mensen.

Ik ben ontzettend trots op dit tijdschrift, zelfs met een klein beetje doe-het-zelf erin, en ik ben zo dankbaar dat Melissa van Sweet Escape me onderdeel heeft gemaakt van zo’n geweldige productie. Als meesterbrein en uitgever van Merry Mag cureerde Melissa de inhoud en selecteerde de bijdragers om 98 pagina’s adembenemende vakantieflair te creëren. Bekijk het tijdschrift (schaamteloze shoutout – ik sta op pagina 33!) Op merrymag.com

Merry Mag omslag
Als je niet verdwaald bent in het tijdschrift en vergeten bent dat je hier bent, zal ik doorgaan met de instructies voor mijn gelukkige gouden teken.

Zoals gewoonlijk deed ik alsof mijn toegangstafel een schoorsteenmantel was, wat een inspiratie vormde voor dit project. Deze letters zijn perfect voor een kerstjas-tentoonstelling, en hoewel ik niet bijzonder geïnteresseerd ben in de glinsterende, sprankelende dingen van het dagelijks leven, ben ik niet bang om ze te gebruiken voor de feestdagen, dus koos ik ze terwijl ik ze hield zoals altijd makkelijk.

Kartonnen letters

Ik kreeg deze kartonnen letters van JoAnn en knip de voorkant van elk uit met een X-ACTO-mes.

Snijden

Gouden letters

Na het snijden heb ik de binnen- en buitenranden van elke letter bespoten met deze gouden spuitverf. Dit hoefde aan de binnenkant niet netjes te zijn, omdat ik ze toch zou verdoezelen, maar ik schilderde de buitenranden wat voorzichtiger omdat ze beter zichtbaar zijn.

Decoratieve vulstofDe magie van dit project is deze decoratieve goudvuller die ik bij Michaels vond. De manier waarop ze schitteren en het licht opvangen is Geweldigen een klein beetje van de markeringsborden lichten op en schijnen.

LijmpistoolIk heb een klein staafje hete lijm op elke bal aangebracht en in de letters gezet.

Ballen 1Ik heb eerst een onderste laag van de plamuur gelijmd voordat ik er iets overheen heb aangebracht.

Ballen 2Vrij eenvoudig proces, nietwaar? Zeker als je rekening houdt met het enorme effect dat een beetje knippen, schilderen en lijmen kan doen.

Gouden gelukkige letters

BONUSSTAPPEN voor iedereen die zich afvraagt ​​over de dennenappels die eronder hangen – het was een laatste seconde idee dat ik had tijdens het stylen van dit scherm dat zo gemakkelijk te gebruiken was dat ik besloot het hier in te gooien.

Lint en dennenappels

Het zijn gewoon linten en dennenappels.
Dennenappel lintMet een lijmpistool heb ik het uiteinde van elk lint vastgelijmd aan de onderkant van een dennenappel.

Tape omwikkeldIk wikkelde het lint om de takken van de groenblijvende kunstmatige slinger die ik aan de randen van de tafel had gehangen, zodat elke dennenappel in een andere lengte hing. Ik heb het lint ook in vrij lange stukken gesneden, zodat ik het overschot door de rest van de groenblijvende krans kon weven.

DIY gouden vrolijke letters

Vrolijke gouden lettersHet is de tijd van de afgunst van de schoorsteenmantel, zoals ze zeggen (of misschien zeg ik dat gewoon?), En dus behandel ik er geen te hebben, en het is niet slecht! Het maakt me zo blij en warm om te zien wat ik wilde, afgezien van het toevoegen van meer goud aan mijn huis dit seizoen. Ik ben de laatste tijd een beetje stil geweest over goud, maar deze keer komt het terug met mijn kerstdecor. Vorig jaar was zilver – is dat niet raar?

Als je nog niet naar Merry Mag bent gekomen, doe het dan nu. Alstublieft. Het is zo goed en garandeert gegarandeerd uw vakantiefeest en uw stijl. Laat me weten wat je ervan vindt! Ik zou graag willen horen of je het net zo leuk vindt als ik.

Andere berichten die je misschien leuk vindt

Ersten Kommentar schreiben

Antworten