DIY No Sew Beach Tote

Geen Sew Beach Tote Jullie. Ik ben gek op deze tas. En op het strand. Kan ik kort iets zeggen over deze foto, een van mijn favoriete foto’s voor deze blog? Mijn strandfotograaf (vriend ) liet me hier achter en zei dat ik moest wachten, wat ik met tegenzin deed om later te ontdekken dat hij wachtte tot de surfertypes de foto op de achtergrond namen, is dat niet netjes? Goed gedaan, vriend <3 .

Deze tas is simpel, chic en NAAIEN IS NIET NODIG. Ik kwam door zonder een naaimachine (hoewel het mijn doel is om er een te krijgen en het beest te temmen) en vond gelukkig dat je echt van mijn tutorials geniet zonder te naaien, dus ik hou ze bezig :). Deze tas is vrijwel op dezelfde manier gemaakt als mijn naaitas, alleen is deze groter en ruimer voor al deze stranddagartikelen. Daarnaast zijn deze hengsels gemaakt van een nautisch touw en heb ik een nieuwe techniek gebruikt om ze aan de tas te bevestigen. Ik deel ze graag!

Een strandtas maken zonder te naaien

Materialen:
–Stof (2 stuks van 21 × 27 ″)
-Heerser
– Unieke steek (De tovenaar. Dit is mijn favoriete wapen voor doe-het-zelvers zonder te naaien.)
– tule kit (1/2 ″ opening)
-Hamer
–Trop (6 voet totaal, in 3 voetstukken gesneden voor elk handvat, 7/16 inch breed)
-Tweede lijm

Lijm de stofStrijk eerst de stukken stof glad. De rest van de stappen worden voor elk van deze onderdelen uitgevoerd. Vouw ongeveer 1 inch van de stof terug aan een van de 27 inch zijden en strijk deze af. Breng de unieke steek onder de vouw aan en lijm deze op zijn plaats. Lijm vervolgens de stukken stof van aangezicht tot aangezicht. Zorg ervoor dat de eerder gevouwen en gelijmde randen bij elkaar passen (dit is de opening van de tas). Alle drie de andere randen moeten aan elkaar worden gelijmd.

* Tip: wees genereus genoeg met de lijm, zodat u voelt dat deze gemakkelijk door de lagen stof sijpelt. Zorg ervoor dat u op een beschermd oppervlak werkt.

Opvouwbare hoek

Nadat u de lijm een ​​beetje hebt gedroogd, knijpt u elke kant van de stof in de onderste hoeken van de stof en trekt u ze uit elkaar om een ​​driehoek te vormen. Meet 9 inch aan de basis van de driehoek, vouw de driehoek naar de onderkant van de zak en breng lijm aan net onder de bovenkant van de driehoek, gewoon om hem op zijn plaats te houden. Nadat je dit in beide hoeken hebt gedaan, draai je de zak om terwijl de lijm nog nat is en verstevig je de driehoeksvouwen door ze naar beneden te duwen. Hierdoor ontstaat een vlakke basis voor de boodschappentas.

Lijm driehoek

Als je eenmaal hier bent, til je elke driehoek op (de lijm moet nog nat zijn) en breng je alle lijm eronder aan voordat je hem weer op de bodem van de zak drukt. Aan de buitenkant van de tas, zoals te zien is op de foto hierboven, is de onderkant van de driehoek niet bevestigd vanaf de onderkant van de tas. Breng lijm aan, druk de stof vanaf de binnenkant van de zak naar beneden en laat de lijm drogen. Doe dit aan beide kanten.

Uitloopkit

Nu naar de tuit! Alle materialen in de tule-kit zijn hierboven opgesomd, en zoals ik een tijdje geleden zei, hoe ik alle dingen wil klinken, ik wil nu alle dingen bekijken.

Gaten snijden

Maak twee krijtstrepen op ongeveer 9 centimeter van elkaar en gecentreerd op de bovenkant van elke kant van de tas. Snijd op deze punten gaten in de stof door de router op het houten blok te hameren.

Hoe te spuitenSla vervolgens gewoon een tuit door elk gat. OPMERKING: de manier waarop ik het op de foto doe, is verkeerd. De kant die je hamert is de achterkant van de tuit. Plaats het daarom zo dat u vanaf de achterkant van de stof hamert. Niet de voorkant zoals op de foto. De lagen van onder naar boven zijn het snijblok, de doorvoertule, de stof, de ring, het handvat en de hamer.

Een knoop leggenEindelijk (eindelijk!) Trek beide uiteinden van een stuk touw van 3 voet door de oogjes aan de ene kant van de tas en knoop ze in knopen. Herhaal aan de andere kant. Breng superlijm aan op alle kolommen van elke knoop om ze vast te zetten.

Breng vervolgens de baby naar het strand.

Naai geen strandtas

DIY No Sew Beach Tote Ja, ik heb het eigenlijk naar het strand gebracht en het was perfect. Zoveel ruimte en het ging met alles wat ik nodig had en meer (snacks, snacks en meer snacks) Hier was mijn kleine setup gewoon voor de lol.

Laze strandtasJongens, dit is de eerste keer dat ik een paraplu heb en het is een game-wisselaar. Mijn intolerantie voor de zon en het veranderen in een kreeft is geen probleem meer en nu kan ik de hele dag comfortabel op het strand blijven. Hoe wist ik niet dat de oplossing zo simpel was? Bedankt, Last Minute Walgreens Koop Umbrella Impulse!

Ik heb dit landschap ook een beetje bekeken op Instagram:

Ik heb nauwelijks momenten dat ik gewoon achterover kan leunen en ontspannen met een tijdschrift. Dit was een weekend op Memorial Day en ik dwong mezelf een pauze te nemen van de blog en gewoon op het strand te zitten en niets te doen dat tegenwoordig de grootste luxe voor mij is. Het was Fantastischen echt, dat is mijn idee van een perfect zomerfeest. Nou ja, ik hou ook van gegrilde gerechten en bieren, maar dit soort momenten zijn veel zeldzamer!

Daarover gesproken !!! Dit project maakt deel uit van de Summer Celebration-serie, waarin 20 bloggers (waaronder ikzelf) deze week hebben samengewerkt om je zomerse traktaties en doe-het-zelfzaken te brengen voor alles wat je zomercreativiteit met zich meebrengt :). Bekijk de rest van de projecten die vandaag zijn gedeeld!

Hier vindt u meer ideeën om uw zomer in stijl te beginnenDinsdag collage

Bekijk alle andere bloggers en doe donderdag mee voor een link party om je eigen zomercreaties te delen!
Zomerfeest-4e

Andere berichten die je misschien leuk vindt

Ersten Kommentar schreiben

Antworten