DIY No Sew kussenslopen

DIY Geen naai kussenslopen

Ik had jeuk om de kussens in mijn woonkamer bij te werken en ik kwam in een dilemma terecht waar ik me afvroeg of je je ermee kon identificeren … Waarom is het zo moeilijk om kussenslopen in eenvoudige patronen en kleuren te vinden? ? Of ik denk dat de moeilijkheid is te hopen dat iemand daarbuiten precies zal produceren wat ik in mijn hoofd wilde, ha! Deze situatie vereist absoluut een klusjesman.

Ik heb een tijdje geleden een kussensloop gedeeld zonder een post te naaien over het gebruik van textielresten, en dit was het meest populaire idee in die post. Naast het voeden van mijn kussenverslaving, dacht ik dat ik een bijgewerkte tutorial over kussenslopen zou maken met meer details over hoe het te doen.

Materialen:
– stof (ik heb de Ikat polka dot stof hier en de gestreepte stof hier – deze kussenmaat is 16 x 26 inch. Ik heb de paarse geverfd, die ik binnenkort zal laten zien.)
–Unieke kleeflijm
– Stoffenschaar (ik vind het geweldig hoe het knippen van stof met een stoffenschaar voelt … grappig?)
-Heerser
-Potlood
-Ijzer

Stukken stofDe kussenslopen voor de Ikat-stippenkussens zijn 20 x 20 inch, dus na het strijken van de stof heb ik een stuk van 20 x 20 inch en twee stukken van 15 x 20 inch uitgesneden en uitgesneden. Dit zal een kussen in envelopstijl zijn, wat de gemakkelijkste manier is om te gaan zonder te naaien.

RandenBeginnend met de stukken van 15 x 20 inch, vouwde ik een centimeter terug aan een van de 20 inch zijden van elk stuk en streek het af. Vervolgens heb ik de unieke steek onder de vouw aangebracht om deze vast te lijmen. Deze lijm is mijn geheime wapen voor geen naaiprojecten omdat hij zo goed blijft zitten. Ik heb ontdekt dat het de sleutel is om zoveel aan te brengen dat het gemakkelijk door de lagen stof dringt. Als ik de plakkerigheid van de lijm op mijn vingers voel als ik daarna op de stof druk, weet ik dat het werk klaar is.

Plaatsing van envelopkleppenIk heb een stuk van 15 x 20 inch uitgelijnd met de bovenrand van het stuk van 20 x 20 inch, zodat de stoffen oppervlakken naar elkaar toe wijzen. Ik heb de stukjes stof aan elkaar gelijmd waar de rode lijnen op de foto hierboven ongeveer een centimeter van de randen zouden moeten zijn. Vervolgens heb ik het andere stuk van 15 x 20 inch gelijmd dat is uitgelijnd met de onderkant van het stuk van 20 x 20 inch. De gevouwen randen van de 15 x 20 inch delen moeten elkaar overlappen.

Ik heb de lijm minstens een paar uur laten drogen voordat ik de deken omdraaide en met de kussens vulde.
Ikat polka dot kussenKarate hakt het kussen en het is klaar!

Hier is nog een dilemma dat ik ben tegengekomen … Waarom is het zo moeilijk om stof in eenvoudige patronen en kleuren te vinden? Misschien is de volgende niet zo eenvoudig als ik denk, maar het was gemakkelijk om hem zelf te maken.

Hoe een kussensloop te schilderen

Alles wat ik deed was een simpele witte stof nemen, mijn ontwerp met schilderstape lijmen en dan over de verf vallen. Ik gebruik graag de satijnkleuren van Martha Stewart voor stoffen, omdat er geen materiaalmedium nodig is. De kleur die ik heb gebruikt is hortensiapaars, wat een ongebruikelijke keuze is omdat ik geen enkel paars ding heb. Ik heb echt de kleur voor deze kussensloop uitgegraven en de mooie naam bezegelde de deal. Overigens is deze hoes bedoeld voor een kussen van 18 x 18 inch en de envelopkleppen zijn elk gesneden tot 13 x 18 inch.

Naai geen kussensIk hou echt van hoe het paars eruit ziet op mijn rode bank, en natuurlijk hou ik altijd van het zwart en wit. Als je denkt dat het Ikat-stippenkussen er bekend uitziet, kan het zijn dat je het patroon op de achtergrond van dit bericht hebt gezien.

** Snelle kussensloop Als je op zoek bent naar donzen kussens, bekijk dan de homeGoods, TJ Maxx of een van de andere winkels zoals deze. De kussenslopen zullen lelijk zijn, MAAR je krijgt het donzen kussen er goedkoop in en maakt dan je eigen kussenslopen zoals ik deed bij dit project!

Welke van deze drie kussenpatronen is jouw favoriet? Mijn vriend zei dat paars zijn favoriet was. Weer een bijzondere ontwikkeling!

Andere berichten die je misschien leuk vindt