DIY No Sew zonnebrilzakje

Zonnebrillenetui zonder naaien DIY Soms hoef je geen grote en omvangrijke koffer voor je zonnebril mee te nemen. Soms heb je gewoon iets eenvoudigs en compacts nodig op de dagen, waar je ze niet in een enorme zak gooit om te verdwalen en verpletterd te worden onder alles wat je bezit, wat dat in feite allemaal betekent ss de tas die ik die dag draag is klein, dus ik moet hem consolideren. Ik denk dat ik had kunnen beginnen, ha, maar het punt is dat er meer dan één reden is waarom je deze zonnebrilkoffer van trekkoord wilt maken, hoewel het zo gemakkelijk te maken is zonder naaien!

Een andere reden voor mij is de zomer. Omgaan met de zomerhitte betekent het verlichten van de last voor alles – lichtere kleding, lichter haar en minder of lichtere dingen. Dit zakje wordt gebruikt om minstens één ding op te fleuren, en misschien niet veel, maar dat brengt ons bij de belangrijkste reden dat ik het heb gemaakt: omdat het schattig is. Dat is reden genoeg voor iets, nietwaar? Bedankt voor het spelen, mensen <3.

Materialen:
-Materiaal
–Unieke steek (altijd. Voor altijd.)
-Leren veter
-Houten parel

Marmeren stofIk vond deze stof bij JoAnn en het was een van die stoffenkwartieren die ze op de voorste randen van hun stoffen planken hebben. Is het gemarmerde ontwerp niet mooi? Ik breng meestal heel veel tijd door met op en neer lopen in elk gangpad totdat ik niet meer kan zien waar een substantie eindigt en een andere begint, maar deze keer waren mijn ogen er direct op en ik twijfelde er niet aan dat het was zou zo moeten zijn.

Uitgesneden marmeren stof

Met behulp van mijn zonnebril heb ik ruwweg gemeten dat ik twee stukken stof nodig had van 4 × 8 inch. Ik knip het uit nadat ik eerst de stof heb gestreken.

Lijm de bovenrandIk heb de Unique Stitch-lijm op de achterkant van een van de korte randen van de stof aangebracht en deze een halve centimeter gevouwen, waarbij ik de lijm naar beneden drukte en ervoor zorgde dat deze gemakkelijk door beide lagen stof sijpelde. Hierdoor ontstaan ​​de openingen waardoor de leren punt later wordt uitgerekt, en dit is gedaan op beide stukken stof. Zoals op de foto te zien is, werk ik op een beschermd oppervlak, ook wel shabby old towel genoemd.

Lijm de stof aan elkaarOp de voorkant van het stuk stof heb ik lijm aangebracht op de randen onder de eerder gelijmde gevouwen rand, vervolgens het andere stuk stof erop gelegd (van aangezicht tot aangezicht) en op de randen gedrukt om te hechten.

Leren veter en parelNadat ik de lijm een ​​beetje had laten drogen, draaide ik de zak om en streelde de leren punt door de openingen aan de ene kant van de stof en trok hem vervolgens in de tegenovergestelde richting terug door de openingen aan de andere kant van de stof. Ik heb het leer gesneden, op een houten kraal geschoven en een knoop gelegd.

Zonnebrilzakje En toen was het klaar.

Zonnebril met koord

En toen trok ik het leren koord dicht en sloot de tas.

Houd de zonnebrilzak vastZal ik het ooit zo dragen? Waarschijnlijk niet, maar ik vind het een leuk idee.

Over plezier gesproken, hier is een leuk feit: ik werkte in een zonnebrilhut toen ik op de middelbare school zat en nadat ik zoveel zonnebrillen had zien vernietigen door mensen die ze op het hoofd droegen, zwoer ik dat ik dat deed zou het zelf niet meer doen. Helaas heb ik dit nooit bereikt. Ik wed dat je je zonnebril ook over je hoofd draagt!

Wat vind jij van deze tas? Heeft u er deze zomer een voor?

Andere berichten die je misschien leuk vindt

Ersten Kommentar schreiben

Antworten