DIY-palletopslagideeën die snel en gemakkelijk te maken zijn

Een goed en georganiseerd opslagsysteem kan u veel tijd besparen en uw leven een stuk eenvoudiger maken. In tegenstelling tot een game waarin je in het echt maar één centrale opslagruimte hebt, wordt alles door het hele huis verspreid. We hebben verschillende soorten opslag voor verschillende soorten items en de mogelijkheden zijn onbeperkt, evenals de ontwerpopties en de gebruikte materialen. Palletopslag is een bijzonder interessante categorie op basis van recycling en creatief handwerk.

Het leuke van het gebruik van teruggewonnen paletten in je projecten is dat je alleen bepaalde secties gebruikt en eigenlijk verschillende dingen kunt doen vanuit een enkel palet. Je hebt per stuk maar een paar borden en wat basisgereedschap nodig voor dit laadstation. Natuurlijk kun je zoiets ook maken met planken die in de winkel zijn gekocht of drijfhout en andere teruggewonnen materialen, afhankelijk van je voorkeuren en de materialen die voor je beschikbaar zijn.

Je kunt ook een paar planken uit een teruggewonnen palet gebruiken om iets nuttigs voor je keuken te doen, zoals: B. een bordenhouder. Dit ontwerp komt van waltswooddesign en is zowel eenvoudig als zeer efficiënt. Je kunt zoiets boven de gootsteen hangen. Het maakt het drogen en bewaren van borden, glazen, bekers en andere dingen mogelijk en kost u bijna niets als u pallethout gebruikt.

Een paar herstelde palletborden kunnen ook worden gebruikt als een prachtig koffiestation. Dit ontwerp is gedeeld door ourcraftymom en is echt geweldig. Het is eenvoudig en praktisch en er is veel dat u kunt aanpassen. Als u bijvoorbeeld geen koffiepads gebruikt, kunt u de mand gebruiken om iets anders in op te bergen of deze te vervangen door een plank die ook van pallethout is gemaakt.

Grotere projecten zoals deze groentewinkel, die te zien zal zijn op Scrapality, kunnen ook worden aangepast om teruggewonnen pallethout te gebruiken dat de kosten laag houdt en karakter geeft aan het ontwerp. In dit geval zou het geweldig werken, omdat dit containersysteem er al rustiek uit moet zien. Dit hele opslagsysteem kan van één pallet gemaakt worden.

Als u gordijnen aan uw ramen wilt toevoegen, overweeg dan om een ​​plank aan uw ontwerp toe te voegen. Dit is een zeer slimme manier om de ruimte meer opbergruimte te geven en meer aandacht te vragen voor de ramen. Om de projectkosten laag te houden, kunt u hout van een teruggewonnen pallet gebruiken om de plank te maken. Bekijk Kenyarae voor meer informatie over dit inspirerende project.

Over ramen en planken gesproken: ook bij stowandtellu kwamen we een heel interessant idee tegen. Dit is een raamplank boven de gootsteen voor de keuken. Je kunt het gebruiken voor opslag als je een kleine keuken hebt, of je kunt er een paar potplanten en kruiden op zetten zodat ze van het zonlicht kunnen genieten. Dit is in ieder geval een prachtige kans om gerecycled hout te gebruiken. Dus kies een palet en veel plezier met het hergebruik ervan.

Zelfs een enkel bord kan erg handig zijn, zoals deze slimme opbergplank in de Hearthookhome bewijst. Het bestaat uit palletborden en enkele stalen slangklemmen en is ideaal voor de badkamer. Hij is klein, slank en erg praktisch en je kunt hem gemakkelijk indrukken, zelfs als je niet veel ruimte hebt om te werken.

Is deze opbergdoos niet absoluut charmant? Een van de redenen waarom het zo veel karakter heeft, is dat het gemaakt is van afvalhout. Het is een borstachtig stuk met een eenvoudig en zeer robuust ontwerp. Het heeft touwhandvatten en het deksel is ook bevestigd met een touw. Natuurlijk kunt u deze kleine details naar wens aanpassen als u besluit iets soortgelijks voor uzelf te doen. Bekijk de theprojectlady tutorial.

Pallethout is ook ideaal voor het bouwen van planken en opslagsystemen voor de garage. Dit is bijvoorbeeld een gereedschapsrek vanaf een enkele pallet. De transformatie is vrij eenvoudig en ongecompliceerd, en zoals altijd zijn er veel verschillende aanpassingsmogelijkheden. Het originele ontwerp en alle details over dit project zijn te vinden op funkyjunkinteriors.

Hier is iets wat je zou kunnen doen voor je keuken. Dit is een kopjesplateau dat je ook kunt gebruiken als koffiestation. Het bestaat uit slechts een paar stukjes pallethout en heeft drie spijkers die dienen als haken voor kopjes en mokken. Koffiepads, kruidenpotjes en alles waarvan u denkt dat het het meest logisch is voor uw eigen keuken, kan op de onderste plank worden opgeborgen. Voor meer informatie over dit project, zie inspirationalmomma.

Dit is een kleine doos gemaakt van upcycled pallethout dat gemakkelijk te bouwen is. Het is ook erg veelzijdig en kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Zo kan het een opbergbakje zijn voor de bijkeuken, je kunt hem op het aanrecht bewaren en vullen met groenten en fruit, of je kunt hem gebruiken als dienblad. Ga naar thecraftygentleman om er meer over te leren.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten