DIY partyteken

DIY partyteken - HéYo! Ik wilde al heel lang een partytent maken en dit zomerseizoen schopt eindelijk mijn kont om het te doen omdat het een geweldig zomerdecorstuk is. Nou … er zijn een miljoen en een partytentproject, en dit is niets nieuws, maar ik moest het toch doen, vooral met de eenvoud waarvan ik wist dat het zou zijn. Ik stelde me voor dat het over een barwagen ging die ik nog niet heb (boe!) Maar op dit moment vind ik het leuk als het gewoon aan de muur hangt en kan worden gebruikt als feestdecor. Hey nu!

Materialen:
-Carton letters (ik heb de mijne van JoAnn Fabrics)
-Potlood
-X-acto mes
-Schroevendraaier
– String wereldverlichting

Snij kartonnen lettersIk begon met het uitsnijden van een kant van de kartonnen letters met een X-Acto-mes. Dit was vrij eenvoudig en een behoorlijk netjes proces.

LichtslingerIn de verpakking van de kerstverlichting zaten de bollen in een kartonnen kom en ik ging ervan uit dat de gaten erin het perfecte hulpmiddel zouden zijn om openingen van perfect formaat op de kartonnen letters te tekenen. Dus ik heb er een uitgesneden om als trackinghulpmiddel te gebruiken.

Lichten plaatsen

Ik tekende cirkels aan de binnenkant van de kartonnen letters waar de lampen zouden moeten komen. Vervolgens gebruikte ik een X-Acto-mes om een ​​kruis in het midden van elke cirkel te snijden om ervoor te zorgen dat de sneden naar de randen van elke cirkel gingen. Ik draaide de kartonnen letters naar voren en prikte met een schroevendraaier door elk gat en vergrootte het. Ten slotte heb ik de gloeilampen in elk gat gedaan en de riemen erop geschroefd, waarbij ik de draden in de kartonnen randen duwde.

Hey tentje

Ik dacht erover om het te schilderen, maar besloot het te doen was te lui vond het leuk hoe de doos er origineel en kaal uitzag. Wat denk je?

DIY Hey Marquee-bordIk dacht erover om gewoon een brief te schrijven of de wijdverbreide commercial En, maar geen van beiden maakte me meer enthousiast dan deze. Ik kan me niet precies herinneren hoe ik dit woord dacht te gebruiken, maar het is er een die ik veel gebruik en ik vond de speelsheid ervan leuk. Serieus, het zou zo goed werken boven een barwagen, toch? In dit geval zou ik er ook een “meiden” tent onder plaatsen;). Ik zeg dat ook veel! En niet alleen een eerbetoon aan Ryan Gosling.

Andere berichten die je misschien leuk vindt

Ersten Kommentar schreiben

Antworten