DIY prullenbak kan planten staan

Versier een saaie prullenbak en gebruik hem weer als plantenstandaard. Klik door voor de tutorial!

Deze saaie prullenbak zit me al jaren dwars. Ik heb het sinds mijn studie gehad en het doet zeker zijn werk, maar het is weer saai. De belangrijkste reden dat ik er iets aan deed, was omdat ik het niet wist Wat om eraan te doen.

Vuilnisbak van mesh vooraanIk heb eerst geprobeerd om de stof aan de buitenkant aan te brengen met Mod Podge, wat een complete fout was. Ik denk dat het net, in combinatie met het blik, waarvan de diameter niet uniform is, de schuld was (het had niet kunnen zijn) me, Law ?!). Dus duwde ik het in een hoek en gooide ik er vuilnis in totdat ik een rand tegenkwam bij Joann Fabrics.

Lijm op het paneelZwart-witte strepen – heel veel ik! Ik hou ervan hoe ideeën me raken wanneer ik iets willekeurig tegenkom, zoals B. Trimmen. Ik kreeg er 6 meter van en plakte het om de vuilnisbak om het op zijn plaats te houden.

Lijm het paneel

Ik heb toen krijt gebruikt om op het blik te markeren waar de bekleding was geplaatst als richtlijn voor later lijmen. Eerst heb ik het ene uiteinde van het paneel vastgelijmd met een heet lijmpistool. Nadat ik het paneel had ontrafeld, draaide ik het weer om het blik en plakte het paneel dit keer op het blik terwijl ik liep, waarbij ik voorzichtig het pad van de krijtstrepen volgde.

Nadat alle panelen waren gelijmd, nam ik een vochtige papieren handdoek en veegde al het krijt af. En toen had ik zoiets van hey, als ik het ondersteboven draai, kan het een plantenstandaard zijn!

Versier een saaie prullenbak en gebruik hem weer als plantenstandaard. Klik door voor de tutorial!

Dus alles ging ten onder. Ik ben altijd een fan van hoe de eenvoudigste ideeën dingen die ik op het punt stond te schrappen, volledig kunnen hergebruiken. Het is het beste. De standaard staat mooi naast de andere plantenstands die ik eerder heb gemaakt.

Ik heb het gevoel dat er tonnen vuilnisbakken zijn zoals deze. Heb je er een? Heb je iets gedaan om je prullenbak minder saai te maken?

Andere berichten die je misschien leuk vindt

Ersten Kommentar schreiben

Antworten