DIY string bowls

DIY String Bowls juni al !! Ik weet dat ik dit ongeveer elke maand zeg (en ik zeg DAT nadat ik dat ongeveer elke maand heb gezegd), maar het is serieus gek hoe snel we de helft van dit jaar naderen als als je er zo over nadenkt, wordt het echt duidelijk hoe snel de tijd vliegt, toch?

Met de zomer hier (volgens de zonnewende is het niet officieel zomer, maar voor mij markeert mijn eerste dag op het strand het begin van de zomer van het jaar) heb ik veel plezier, zomer DIY’s komen eraan, te beginnen met deze. Ik kwam deze tutorial tegen om lijnschelpen te maken bij Laughing Kids Learn, en hoewel het gericht is op kinderen, denk ik dat dit voor iedereen erg leuk is. Het is ook supereenvoudig en vereist niet veel materialen. Win Win Win Win.

Materialen:
Plasticfolie
kom
Jute koord
Mod Podge
Schuimborstel of borstel
Spuitverf

Plastic folie prepIk raad aan handschoenen te dragen als je het touwtje in je hand wilt houden en eventueel wilt aanpassen nadat je het met lijm hebt opgeschuimd. Wikkel eerst drie lagen plasticfolie om een ​​kom. Ik zag later dat de extra lagen echt helpen om de laag die in contact komt met het koord te verwijderen. Schuif vervolgens Mod Podge over de plasticfolie. Hierdoor blijft het touw aan de kom bevestigd.

Zelfklevende string

Wikkel het koord totdat je een klein plakje maakt en lijm het dan in het midden van de bodem van de kom. Glob op Mod Podge over de schijf en blijf dan de string om de kom wikkelen terwijl je meer Mod Podge over de hele string verspreidt. Met globbing bedoel ik de Mod Podge royaal te gebruiken! Zorg ervoor dat het snoer niet tot aan de rand van de kom is gewikkeld. U heeft deze rand nodig om de kom te kunnen verwijderen.

Laatste stappen en verfsnaarkomLaat de kom volledig drogen en trek vervolgens de plastic folie naar beneden terwijl u de rand van de kom vasthoudt om de kom te verwijderen. Draai ze zodat je aan elke rand en hoek trekt. Als ik dat nog een keer zou doen, zou ik waarschijnlijk een lichte laag kookspray op de kom spuiten om het gemakkelijker te verwijderen, maar met een beetje geduld kun je het zonder. Verwijder de plasticfolie en plak op een ontwerp naar keuze. Ik hield het heel eenvoudig en bespoot de randen van de kommen gewoon met schilderstape en folie om de bodem van de kom te bedekken.

DIY snaarkom

Koord en lijm. Is dat niet leuk? De schelpen zijn behoorlijk flexibel en vervormen onder het gewicht, maar ze zijn nog steeds behoorlijk stevig en houden goed stand.

Kommen maken met touw

Hoe koordschelpen te makenBehalve dat ze functioneel zijn, geven ze een zoete, zomerse uitstraling wanneer ze gevuld zijn met fruit. Ik kan me voorstellen dat ik de kleinste als een wondermiddel zal gebruiken, ook al heb ik er al een paar in het appartement. Een container hebben waar je willekeurige toeters en bellen kunt gooien, is mijn favoriete methode om te “organiseren”.

Wat vind je van deze kommen? Waar zou je ze voor gebruiken?

Andere berichten die je misschien leuk vindt

Ersten Kommentar schreiben

Antworten