DIY-tv-standaards die leuk en gemakkelijk te bouwen zijn

Als je vandaag een nieuwe tv hebt, waar zou je die dan plaatsen? Persoonlijk zou ik kiezen voor een aan de muur gemonteerde tv-standaard, en deze zijn redelijk normaal en gemakkelijk te krijgen, maar ik zie ook het voordeel van een tafel, mediacenter of, nog beter, een aangepaste doe-het-tv Een stand hebben die op een unieke manier karakter geeft aan de ruimte. Ik weet niets over jou, maar op dit moment ben ik behoorlijk opgewonden over het hele idee om mijn eigen speciale tv-standaard te bouwen. Laten we eens kijken naar enkele van de opties:

Dit is bijvoorbeeld een supereenvoudig project. Om deze tv-standaard te maken, heb je twee houten planken van dezelfde grootte nodig, wat donkere houtvlekken en metalen buizen en hulpstukken voor de poten. Wat cool is, is dat je een plank hebt waar je elektronica en andere dingen kunt opbergen. Qua stijl is dit een coole mix van rustiek, industrieel en modern.

Bekijk deze prachtige tv-standaard. Het is gebouwd om perfect tussen deze twee vensters te passen, en dit detail alleen is genoeg om je te inspireren om je eigen doe-het-zelf-eenheid te bouwen, zodat je het elke gewenste maat kunt geven. Het opbergvak is best gaaf, vooral omdat deze drie opbergdozen precies goed passen. Bekijk homemadebycarmona voor meer informatie.

Een ander cool ding over doe-het-tv-stands is het feit dat ze voor bijna niets kunnen worden gebouwd. Als je teruggewonnen houten en metalen buizen gebruikt, hoef je misschien niet eens iets uit te geven aan de benodigdheden, vooral als je restanten hebt van andere projecten die je hier kunt hergebruiken. De tv-standaard ziet er eenvoudig uit en heeft waarschijnlijk een industriële en rustieke charme. Meer details over dit hele proces zijn te vinden op whatroseknows.

Als je het hebt over rustieke tv-stands, bekijk dan deze houten op lizmarieblog. Je kunt iets zo mooi uit oud hout bouwen of de planken beitsen om ze een opzettelijk versleten look te geven. Je nieuwe tv-standaard ziet er in ieder geval fantastisch uit. Als je deze tutorial volgt, biedt deze ook veel opslagruimte voor je elektronica, boeken en allerlei andere dingen.

Geen fan van grote tv-standaards in consolestijl? Wat dacht je van een minimalistische statiefstandaard die je gemakkelijk overal op de vloer kunt plaatsen? Degene die wordt getoond op de Instructables heeft zelfs een slot waar je een soundbar in kunt steken. Het is eenvoudig, veelzijdig en gemakkelijk te bouwen en kan op allerlei interessante en creatieve manieren worden aangepast.

De Shanty-2-Chic DIY tv-standaard is een geweldige optie als u op zoek bent naar een multifunctionele meubeloplossing die zowel als tv-standaard kan dienen als een soort mediacenter / opslageenheid met open planken en gesloten compartimenten niet alleen winkel elektronica, maar ook andere items die normaal gesproken nodig zijn in deze kamer.

Als je niet genoeg opslagruimte hebt in de woonkamer (of in de kamer waar je de tv wilt plaatsen), kan een tv-standaard in console- / kaststijl twee vliegen in één klap slaan. Je kunt iets moois en stevigs van multiplex bouwen (andere materialen kunnen ook werken). Knip de stukken eenvoudig af volgens de aanwijzingen op de Grillo-ontwerpen en volg de resterende stappen om uw nieuwe standaard te monteren en af ​​te werken.

Zoals je weet, zijn er talloze aanpassingsmogelijkheden voor doe-het-zelfprojecten en heb je de vrijheid om je tv-standaard allerlei coole en ingenieuze functies te geven. Een van de gekste ideeën die we ooit hebben gezien, komt van eenvoudige huistoppen waar we deze tv-standaard met een ingebouwde open haard zagen. Het ziet er best gaaf uit en is een interessante manier om een ​​kleine open haard toe te voegen aan een kamer die er geen heeft.

De rustieke tv-standaard van angelamariemade ziet er ook erg goed uit. Het heeft een compacte en stevige structuur met een open plank bovenaan en extra opslagruimte onderaan voor de items die je in hetzelfde gebied wilt bewaren, maar uit het zicht. U kunt dit ontwerp aanpassen met de hardware die u kiest en de buitenkant in elke gewenste kleur schilderen.

Als je een fan bent van de rustieke industriële stijl, bekijk dan dit interessante idee voor een doe-het-tv-standaard van Pinterest. De standaard is extreem eenvoudig te bouwen. Het enige wat je nodig hebt zijn enkele betonblokken en een paar stukjes hout. Je kunt ze stapelen om aan je staande planken te geven, en ze zelfs in een L-vorm bouwen, zodat ze uitgroeien tot een soort bijzettafel.

U hoeft niet per se de hele tv-standaard helemaal opnieuw te bouwen, niet als u het gemakkelijker en handiger vindt om een ​​bestaand onderdeel opnieuw te gebruiken. Er zijn talloze coole Ikea-stands die je hierbij kunnen helpen. U kunt boekenplanken, banken, tafels en zelfs dressoirs hergebruiken. Bekijk ikeahackers voor meer geweldige en inspirerende ideeën.

Dit is een soort project dat past in een huis in industriële stijl of dat in zijn ontwerp al beton en ruwe, onafgewerkte oppervlakken heeft blootgelegd. Dat komt omdat deze doe-het-tv-console een vrij specifieke uitstraling heeft. Het bestaat uit slakkenblokken en hout, twee materialen die op zichzelf krachtig zijn en elkaar goed aanvullen. Bekijk maikonagao om te zien hoe goed het in deze kamer past.

Deze prachtige doe-het-tv-console heeft schuifdeuren, wat echt een cool ontwerpdetail is dat dit stuk veel karakter geeft. Het is ook een detail dat het ontwerp een rustieke uitstraling geeft. We kunnen ons dit stuk voorstellen in verschillende decors, die allemaal warm en uitnodigend zijn. Bekijk de plannen voor deze console op Ana wit.

Een tv-console in een boerderij kan er absoluut charmant uitzien in veel verschillende woonruimtes, of ze nu volledig rustiek of een beetje moderner zijn. Dit speciale ontwerp op remodelaholic is perfect als je er een doe-het-zelf-project van wilt maken. Het is allemaal vrij eenvoudig en duidelijk, behalve de X op de zijwanden, die mogelijk een wit nodig heeft om het goed te doen.

Over Xs gesproken, kijk eens naar deze andere absoluut mooie consoletafel gemaakt van Ana wit. Hij is lang en smal en groot genoeg om heerlijk achter de bank te passen en dient als een soort scheidingswand. Het heeft ook planken waar je dingen kunt bewaren en het kan ook als tv werken. Als je zoiets zelf wilt maken, lees dan eerst de tutorial voor meer informatie over het project.

Deze lijst zou niet compleet zijn zonder een doe-het-pallet televisiestandaard. Gezien de veelzijdigheid van pallets en de vele manieren waarop ze kunnen worden hergebruikt, bent u niet beperkt tot een bepaald ontwerp als het gaat om uw tv-standaard. Maak hem zo groot of zo klein als je wilt, voeg meer opslagruimte toe, installeer haarspeldpoten of laat hem aan de muur hangen enzovoort. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je echter geïnspireerd wilt raken, kun je dit project bekijken terwijl je je voorbereidt op pinda’s.

Aan de muur bevestigde tv-standaards zijn handig als de indeling dit toelaat. Wil je de tv echter min of meer in het midden van een kamer plaatsen, dan is een vrijstaande console vereist. U kunt hem zelf uit hout bouwen en laten afstemmen op uw tv en uw wensen. Als je je afvraagt ​​hoe, lees dan deze geweldige tutorial van Ninered. Het legt alles uit.

Zelfs als je tv aan de muur hangt, heb je een tv-console nodig, anders zou de kamer er leeg en onvolledig uitzien. Je hebt ook een soort geheugen nodig voor je elektronica, en de console is daar perfect voor. Iets op maat ziet er altijd goed uit en past precies in de kamer. Overweeg daarom om een ​​pallettelevisie te bouwen. Het zou een goedkoop en ook vrij eenvoudig project zijn. Alle details zijn te vinden in de instructies.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten