DIY zeshoekig servies

DIY zeshoekige ring gerechten Ik heb onlangs gemerkt dat ik geen enkele ringkom in het appartement heb, en deze waanzinnige bevinding gebeurde nadat ik voor altijd op zoek was naar een ring waarvan ik me niet kon herinneren waar ik hem voor het laatst had geplaatst. Zal een stel kleine kommen van klei die 100% over het appartement zijn verspreid, voorkomen dat ik mijn ringen op willekeurige oppervlakken plaats? Misschien, misschien niet, maar ik moet het tenminste proberen. Deze gerechten zijn sowieso schattig om ze dichtbij te houden, en hoewel ze bedoeld zijn voor ringen, kunnen ze een blikvanger zijn voor alles dat klein zou zijn en wat vervelend zou zijn om te verliezen!

Ook zijn er misschien vijf overdreven voor een huishouden, maar ik heb er in totaal 10 gedaan omdat ik de eerste vijf in de war had en er daarna nog vijf maakte, in de hoop dat er tenminste drie in orde waren, en toen vond ik het leuk hoe alle vijf zijn ontwikkeld, dus dit werd een echt ringgerechtfeest. Het punt is dat ik een paar tips en “Doe niet wat ik eerst deed” verhalen heb gedeeld in de onderstaande gids!

Materiaal
-witte klei
– perkamentpapier
– deegroller
Snijmat
-hexagon box (ongeveer 3,5 ″ breed, verkrijgbaar bij JoAnn voor $ 1)
-X-acto mes
-oven veilige kom (de onderkant van mijn kom was 2,5 “in diameter)
–Witte verf
-1/4 ″ band
–Gouden bladpen

Ten eerste raad ik aan om de klei op perkamentpapier op een snijmat uit te rollen. Het perkamentpapier zorgt ervoor dat de klei niet aan het oppervlak blijft kleven en direct loskomt van de klei.

Zeshoekig snijdenIk heb met een X-Acto-mes het deksel van een hexagonale kartonnen doos van papier-maché (te vinden bij JoAnn Fabric) in de klei getekend, die ik tot een dikte van ongeveer 4 mm heb uitgerold. In het begin probeerde ik een van deze snijgereedschappen van plastic klei te gebruiken en het werkte lang niet zo goed als de X-Acto. Gebruik dus zeker een X-Acto.

Kom 1Het geluid valt op door het deksel. Nadat ik het voorzichtig had afgepeld en het perkamentpapier had verwijderd, heb ik de zeshoekige klei op de bodem van een kom gedrapeerd en in de oven gebakken volgens de instructies voor de kleiverpakking (230F gedurende 30 minuten). . Ik heb de onderkant van de kom gebruikt om een ​​platte bodem voor de ringkom te maken.

Na het bakken heb ik de borden wit gespoten alleen omdat elk stofkonijntje en pluizige bal ter wereld op de een of andere manier in klei terechtkwam en het er vies uitzag (weet iemand of het mogelijk is dit volledig te voorkomen? Ik denk dat ik dat al weet het antwoord is Nee)

Getapete ontwerpenNadat ik de witte verf volledig had gedroogd, heb ik 1/4 “tape gebruikt om een ​​ander ontwerp op elke kom te plakken. Echt, echt, echt, zorg ervoor dat je een vingernagel over de randen van de tape veegt om er zeker van te zijn dat de verzegeling goed vast zit.

Bladgoud penIk heb de ontwerpen gekleurd met een bladgoudpotlood dat een meer gestructureerd uiterlijk geeft. Als je een onberispelijke airbrush-afwerking wilt, is spuitverf absoluut de juiste keuze, maar er zijn extra stappen nodig om de delen van de schaal te bedekken die je wit wilt houden. Het is zeker mogelijk dat ik te lui was om dit te doen en in plaats daarvan een bladgoudpen gebruikte.

Na het afpellen van de tape heb ik het bladgoud volledig laten drogen voordat ik het op de borden leg.

Zeshoekige ringkom DIY

Hexagon ring servies DIY

Is het iemand opgevallen dat er de laatste tijd niet veel goud op de blog staat? Wat is daar gebeurd Het is alsof je met deze HA teruggaat naar mijn roots. Ik vind het leuk, ik vind het erg leuk.

We zijn twee voor twee met een doe-het-zelf-sieraden-thema, wat niet de bedoeling was, maar inrichting is een vrij groot deel van mijn leven, dus het is niet verrassend dat dit is gebeurd. Wat me eraan herinnert dat ik helemaal vergeten ben om deze video met je te delen aan het einde van mijn multi-strand armband DIY. Het zat de hele tijd in mijn hoofd toen ik deze armbanden maakte, en dan weer toen ik deze gerechten maakte, hoewel deze gerechten geen sieraden zijn …

Ersten Kommentar schreiben

Antworten