Doe-het-zelf kransideeën die super eenvoudig te maken zijn

De lente is een zeer opwindende tijd van het jaar die veel energie en frisheid brengt. Een geweldige manier om dit allemaal uit te drukken, zijn op maat gemaakte decoraties die u in uw huis kunt hangen. In deze context raden we een DIY-lentekrans aan, die je op oneindig veel manieren kunt aanpassen en decoreren en die, door enkele thematische elementen toe te voegen, zelfs een prachtige paaskrans zal maken. Laten we nu eens kijken naar enkele inspirerende ideeën.

Omdat het uiteindelijk een lentekrans is, is het logisch om hem te versieren met veel fris groen. Begin met een eenvoudige wijnstokkrans en voeg een paar bladeren en takken toe en wat seizoensbloemen genoeg om de ene helft van de krans te versieren en de andere helft leeg te laten. Zie craftberrybush voor meer informatie.

U kunt voorkomen dat u op traditionele kransen vertrouwt en iets anders en speciaals maakt. In plaats van een typische wijnkrans kunt u ook een hergebruikte borduurring gebruiken. Je kunt er gekleurd garen omheen wikkelen en het dan versieren met een boeket bloemen. Het is een eenvoudig en chique ontwerp. Ga voor meer informatie naar Sisters What.

Kunstbloemen gebruiken als decoratie voor je lentekrans is een goed idee. Als u de krans echter buiten of bij uw voordeur wilt laten zien, moet u de bloemen zorgvuldig kiezen. Zoek naar kunstbloemen en groen die er goed uitzien in natuurlijk zonlicht en lang buiten kunnen blijven. Idealiter zouden ze UV-bestendig moeten zijn en zouden hun bloembladen een gladde, papierachtige textuur moeten hebben. Als u interesse heeft, kunt u op de eerste dag van het huis meer tips en ideeën vinden.

Bij het omzetten van hoepels in kransen kan het er soms goed uitzien als je ze blootlegt. Houten banden kunnen uw lentekrans een heel mooie en organische uitstraling geven. Voeg wat jute en wat groene of wat kunstbloemen toe om de look af te maken. Bekijk Amylattacreations voor meer inspiratie.

Dit is echt een leuke look voor een lentekrans omdat de focus ligt op al het groen, met de kleine witte bloemen slechts kleine delicate accentdetails. Als je iets soortgelijks wilt maken, begin dan met een kransframe van metaaldraad en bedek het met camouflagetape zodat het opgaat in het groen. Zie thecraftygentleman voor meer details.

Je kunt je krans versieren met allerlei door de lente geïnspireerde elementen, en het zou heel leuk zijn om creatiever te zijn en iets anders te proberen dan normaal. Een leuk idee kan zijn om een ​​kleine vogelhuisdecoratie in je ontwerp op te nemen. Als het in je krans past, is dat perfect, en idealiter zou je ook ruimte moeten hebben voor wat bloemen, mos en andere dingen eromheen. Zie madincrafts voor meer informatie.

Bloemen zijn de voor de hand liggende manier om kleur aan een lentekrans toe te voegen, maar dit is niet de enige optie. Je kunt de krans bijvoorbeeld ook versieren met dingen als bessen en fruit in het algemeen. Natuurlijk werkt het faux-type het beste omdat het licht is, langer meegaat en over het algemeen gemakkelijker te gebruiken is. Zo’n mooie krans ziet er geweldig uit, waar je hem ook neerzet. Zie craftberrybush voor meer details en ideeën.

Wat deze lentekrans zo geweldig maakt, is absoluut dit boeket papieren rozen. Het leuke aan hen is dat ze met de hand zijn beschilderd en jij ook. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar stukjes papier en een paar verschillende kleuren in verschillende bloemenkleuren. Vergeet het groen voor de stengels en bladeren niet. Mix en match de kleuren en maak een boeket rozen in verschillende soorten en maten, verzamel ze dan allemaal en schik ze samen om deze prachtige krans te maken. Lees voor meer informatie het volledige project op craftberrybush.

Pioenen zijn ook erg mooi en je kunt een paar stelen gebruiken om een ​​heel mooie en bohemien ogende lentekrans te maken. Het is eigenlijk best simpel. Begin met een wijnstokkrans. Snijd de pioenrozen af ​​en zorg ervoor dat u ongeveer 3 centimeter van de stengel op elk laat. Schuif het vervolgens door de krans en zet het vast. Als je tevreden bent met het arrangement, voeg dan wat knoppen toe voor een beetje contrast. Zie Kachel en wijn voor meer informatie.

We houden van het uiterlijk van kleine wilde bloemen gerangschikt in kleurrijke boeketten. Ze zien er erg fris en lenteachtig uit en zijn een geweldige inspiratiebron als je een lentekransdecoratie wilt maken. Bedek een wijnstokkrans met kunstbloemen van verschillende soorten en kleuren totdat je het frame eronder niet meer kunt zien. U vindt alle details en instructies over handgemaakte weken.

Deze prachtige lentekrans is ook versierd met prachtige bloemen, maar veel van de takkrans zelf blijft zichtbaar, wat een heel leuk ontwerpidee is. Een paar pioenrozen worden samen met wat bladeren en een mooie strik in een boeket verzameld, en dat is vrijwel alles wat nodig is. Om dit te laten werken, hebt u een takkrans nodig die vol is, een mooie vorm heeft en er in het begin goed uitziet. Als je meer details wilt, ga dan naar maketheworldcuter.

Tulpen zijn een andere perfecte keuze als het gaat om lentebloemen en wanneer u kunstmatige stelen in verschillende kleuren vindt die geweldig zijn voor uw nieuwe DIY-lentekrans. Je kunt ze allemaal gebruiken om een ​​schuimkransvorm te versieren en je hebt heel veel satijnen lint nodig. Natuurlijk kunt u in plaats daarvan ook een wijnstokkrans gebruiken en het project en het ontwerp dienovereenkomstig aanpassen. Volg de instructies op de Howtomom.

Een lavendelkrans zou er ook prachtig uitzien. Het is een idee dat afkomstig is van liefdevolle dieren. De gebruikte materialen zijn onder andere een houten borduurring, enkele kunstmatige lavendelstelen, lijm en zijsnijders. Dit duurt slechts ongeveer 10 minuten om echt mooi te maken en er mooi uit te zien. Je kunt meer bloemen en groenten toevoegen als je wilt, en zelfs andere decoraties toevoegen. Eenvoud is echter vaak de beste optie.

Dit is een krans die het best buiten wordt tentoongesteld. Het bestaat uit nogal onconventionele materialen zoals een metalen bandenhouder, een grote schuimkrans, kunstmos, plakboekbloemen en een scala aan decoraties zoals miniatuurfiguren, lichtjes en zelfs een klein welkomstbordje. Het hele project wordt in detail beschreven. Createcraftlove, dus probeer het zeker eens.

Een ander cool idee is om een ​​schuimkrans te bedekken met een ombre-kleurig gaas voor een mooi en delicaat effect. Dit doet bijvoorbeeld denken aan een zomerhemel of de helderblauwe oceaan. Zoals je kunt zien, is deze krans ook versierd met een boeket kunstbloemen en een golvend zaklint. Omdat Pasen en de lente samenvallen, kan het ook leuk zijn om een ​​schattig konijntjesornament aan de gelegenheid toe te voegen. Meer details over het project zijn te vinden op bloominghomestead.

Er zijn ook veel coole manieren om een ​​lentekrans te maken die er eenvoudig uitziet zonder saai te zijn. Een buxuskrans zou bijvoorbeeld een uitstekende optie zijn. Een wijnstokkrans, wat draad, draadscharen, wat kunstmatig groen en kunstmatig buxus zijn alles wat je nodig hebt voor dit project. Kijk eens naar daisymaebelle als je meer details wilt.

Als je wilt, kun je ook wat kleur toevoegen aan je buxuskrans door deze te versieren met vlinders. Je kunt zelf een paar eenvoudige papieren vlinders maken als je wilt, of je kunt er een paar kopen en ze gewoon aan de stelen bevestigen om ervoor te zorgen dat ze goed verdeeld zijn. Uiteindelijk ontvang je een prachtige krans die je aan je voordeur of ergens anders kunt bevestigen. Meer details en inspirerende ideeën zijn te vinden op designimprovised.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten