Low budget bank gemaakt van pallets

In het eerste appartement is de bank meestal de duurste aankoop. Het moet er geweldig uitzien en comfortabel plaats bieden aan veel mensen. Kun je in meubelwinkels alleen waanzinnige prijzen vinden? We veranderden van gedachten en toonden een prachtige palletbank met verlichting van tien pallets en een paar andere benodigdheden!

Geïnspireerd door de conventionele palletbank DIY’s hebben we voor jou een heel bijzondere variant gebouwd: een palletbank met licht en planten! U kunt hier zien hoe gemakkelijk u de bank kunt bouwen!

Alle materialen voor een palletbank


Materialen voor een palletbank

♡ 10 europallets

Liter 5 liter witte verf

♡ Beugels en aansluitringen

♡ schroeven

♡ verfbak

♡ borstel

♡ verfroller

♡ puzzel

♡ Twee bijpassende matrassen en kussens (of palletkussens)

♡ Kerstverlichting

♡ Papier of folie om te schilderen


Verf eerst de paletten. Het is raadzaam om in meerdere lagen te schilderen zodat de kleur goed dekt en intens glanst. Zorg ervoor dat u op een pad schildert, zodat u uw vloer niet vuil maakt.

Palletbank wit geschilderd

Verbind nu de individuele pallets als u zeker weet dat de hoogte correct is met de matras. Wil je meer flexibiliteit? Plaats de pallets vervolgens gewoon in de gewenste volgorde. Gebruik de schroeven en hoeken als u de afzonderlijke pallets met elkaar wilt verbinden. Schroef de europallets aan elkaar vast aan een onzichtbare kant, bijvoorbeeld aan de achterkant of bovenkant.

Afzonderlijke pallets zijn onder een hoek met elkaar verbonden

Nu gaat het naar het zijgedeelte. Verwijder een van de smalle zijden van een pallet door de schroeven los te draaien of een decoupeerzaag te gebruiken om netjes langs de randen te zagen. Maak ook de middelste balk los en bevestig de pallet met hoeken aan uw favoriete pagina. Bevestig de verbindingsplaten ook hier aan de boven- of achterkant. Een kleine tip voor het creatieve: verbind het zijpalet niet met het bovenste, maar met het middelste. U kunt dus naar believen de hoogte van de bank variëren.

Nu worden alleen de matrassen als stoffering op de bank gelegd en is het onderste ‘niveau’ van de pallets versierd met lichtjes. We hebben bloempotten op de zijplank geplaatst, maar hij is ook geweldig als tijdschriftenplank!

Palletbank met stoffering en kussens

En onze kleine groene oase is klaar!

Veel plezier bij het maken en decoreren. Laat ons een bericht achter als u vragen heeft.

Afgewerkte palletbank ingericht

Uw team voor levende kleding 💗

Meer inspiratie vind je op Pinterest:

Ersten Kommentar schreiben

Antworten