Ontwerp je eigen kussensloop

Kussen zijn onze favoriet Decoratieve allrounder en we delen onze meest intieme momenten met hen. We associëren het vaakst Gezelligheid en het rustgevende gevoel van Thuis met hen. Ze komen in een grote verscheidenheid aan vormen en kleuren, patronen en uitspraken. Met dat laatste herinneren we ons spontaan het volgende gezegde: “Sweet home, geluk alleen‘Daarom hebben we het bij ons aangebracht Favoriete kussen vereeuwigd en voor jou als gratis Afdrukbaar beschikbaar hebben gesteld om te downloaden.

DIY kussensloopontwerp voor een prachtige slaapkamerdecoratie

Je hebt nodig:

Kussensloop (beste van katoen)

♡ Gratis afdrukbaar

Film overzetten

♡ Inkjet Printer

♡ schaar

IJzer

Gratis afdrukbaar met het gezegde:"Sweet home, happiness alone" om te downloaden

Zo werkt het:

Eerst laad je de onze Gratis afdrukbaar Sjabloon en print het op een speciaal exemplaar Film overzetten uit. Hiervoor gebruik je een normale Inkjetprinter. A Laserprinter is helaas niet geschikt omdat het heet wordt en het transferlint oplost tijdens het printen. Laat de print ongeveer 15 minuten drogen voordat je hem uitknipt. Wees niet verbaasd dat het gezegde spiegelbeeld is. Als het motief op de Kussensloop is gestreken, het gezegde is weer leesbaar.

Zodra de Printer kleur gedroogd, knip je het motief langs het schrift uit met een afstand van ongeveer een centimeter. Verwarmt de jouwe IJzer goed en strijk het gezegde op de kussensloop. Om ervoor te zorgen dat het papier op de transferfolie niet verbrandt, kunt u bakpapier als beschermlaag over de transferfolie leggen.

Kussensloop met een leuk gezegde

Voor meer comfort in de slaapkamer

Nu is het kussen klaar en opeens is het klaar Slaapkamer nog meer persoonlijkheid. We kijken uit naar uw implementatie-ideeën, die u zult hebben met de hashtag #HOMESCLAOTTEdiy deel met ons.

We hopen dat je veel plezier beleeft aan het knutselen! In onze Pinterest bord vind je nog meer ideeën.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten