Onze bruiloft DIY’s en bronnen

Ik zou dit bericht niet samenstellen omdat ik de stapsgewijze stappen van onze bruiloft DIY’s helemaal niet documenteerde. Ik heb ook veel hulp gekregen van een vriend die vaardigheden en materialen heeft die ik niet heb, maar ik denk dat ik in ieder geval kan praten over wat ik heb gedaan en je vragen kan beantwoorden! Zoals ik al zei in onze trouwpost, waren het welkomstbord, de plattegrond, de belettering op de kartonnen doos, de tafelnummers, de plaatskaarten en de menu’s doe-het-zelf. Naast deze instructies zal ik bronnen delen over de materialen en andere artikelen waar je om vroeg.

Beginnend met mijn favoriet, was ons welkomstbord waarschijnlijk het meest bevredigende project. Het is gemaakt van twee stukken multiplex van 20 × 30 inch (voor u gesneden bij Home Depot) en twee deurscharnieren die de stukken hout aan de bovenkant bij elkaar houden (ze hebben de beste aanbevolen die bij Home Depot moeten worden gebruikt). ze zijn zo behulpzaam). Ik heb verschillende lagen witte acrylverf geverfd totdat ze ondoorzichtig waren voordat ik de letters met zwarte vinyllijm aanbracht. Dit is het deel waarvan ik wou dat ik je kon vertellen dat je geen silhouet-snijmachine gebruikt, aangezien ik er zelf geen heb en ik niet weet hoe ik het moet gebruiken, maar ik had geluk dat mijn vriendin Sarah het teken kreeg ontwierp en paste de belettering voor mij toe.

De Schriften! Ik heb tijdens onze bruiloft twee lettertypen gebruikt. Het handgeschreven lettertype vind je hier en het andere font heet Proxima Nova.

Onze kartonnen doos was ook gelabeld met zelfklevend vinyl, dit keer in witte kleur. De kartonnen doos is een terrarium in de vorm van een huis, dat ik van Target heb gekregen en dat helaas niet meer beschikbaar is, maar er is hier een vergelijkbare. De kaarten die we hebben ontvangen passen perfect en we bewaren de doos met alle kaarten op een plank in onze woonkamer. Dit is de meest perfecte herinnering aan onze bruiloft. Ik ben een grote fan van wanneer huwelijksdecoraties iets kunnen worden dat je thuis zou moeten waarderen.

Hetzelfde concept met de tabelnummers. Ik heb wit zelfklevend vinyl gebruikt voor deze 4 × 6 acryl fotolijsten die ik van Michaels heb gekregen. Deze staan ​​niet op hun website, maar zouden in de handel verkrijgbaar moeten zijn en ze waren goedkoper dan de meeste andere acrylopties die ik ben tegengekomen.

Onze plattegrond was grotendeels het gevolg van de wens om geen begeleidende kaarten te maken. Dit leek een veel efficiëntere en minder tijdrovende optie en ik vond het geweldig om van sommige van onze gasten te horen dat ze het leuk vonden om door alle genoemde namen te bladeren. Opnieuw liet ik Sarah het diagram voor mij ontwerpen en vervolgens laten drukken bij Staples als technische print met foamboard. Het was veel duurder dan verwacht, maar ik vond het resultaat meer dan genoeg om te zeggen dat het het waard was.

Ik drukte de menu’s op dit zware perkament en de plaatskaarten op zwaar wit karton dat ik van Michaels kreeg, allemaal met mijn Canon TS8020-printer. Ik hou van dit ding !!! Ik heb beide in Photoshop ontworpen en heb ze allemaal uitgesneden met deze papiersnijder, en het duurde zoveel langer dan ik had verwacht. Ik herinner me dat ik tijdens een evenement een weddingplanner ontmoette en haar vroeg wat ze zou aanraden om NIET voor je bruiloft te doen, en ze zei stationair omdat het veel meer werk is dan mensen denken en zo is het de moeite waard om iemand voor in te huren en ik ben het daarmee eens. Ik zeg gewoon omdat dit het soort project is waarmee ik ervaring heb en het logisch was om het zelf te doen, maar gezien hoe lang het duurde, zou ik er echt van genoten hebben als iemand anders zou het voor mij hebben gedaan. Toch ben ik zo blij met hoe het is gekomen en de mijne en Olegs voor het plakboek heeft bewaard dat ik niet ben begonnen en nog steeds niet weet wanneer ik het ooit zal doen.

Mijn moeder is een gepensioneerde bloemist en maakte onze bloemen met de bloemenontwerper waarmee ze werkte. Ze hebben het uit het park gegooid en ik ben ontzettend dankbaar dat ze het voor me heeft verzorgd. Alle bloemen waren afkomstig van de LA Flower Mart, die ik vaak heb bezocht om de bloemselectie te voltooien en waar ik de containers vandaan heb gehaald. Ze waren oorspronkelijk een perzikkleurige nude-verf, maar ik heb ze donkergrijs geverfd met deze spuitverf.

Onze locatie had strikte kaarsregels die vereisten dat kandelaars minstens 5 centimeter groter waren dan de hoogte van waskaarsen, en niet-waskaarsen kunnen zich in containers van elke grootte bevinden. Ik had de waskaarsen van IKEA, wat de beste deal leek, en ik kreeg de hoge glazen cilinders van de dollarwinkel. Om kaarsen ter grootte van een theelichtje te hebben, maar die nog steeds voldoen aan de evenementregels, heb ik deze oliepatronen gebruikt in theelichthouders van Michaels, die in verpakkingen van 25 worden geleverd en een redelijk goede deal zijn als ze 40% korting op vouchers hebben.

Dat zou alles moeten zijn! Laat het me weten als u nog vragen heeft.

Meer over onze bruiloft hier en als je nog niet geregistreerd bent, zal ik een weggeefactie organiseren voor een fotoalbum OF een bruiloftsgastenboek met Artifact Uprising. Geef deze weggeefactie hier!

Andere berichten die je misschien leuk vindt

Ersten Kommentar schreiben

Antworten