Verbazingwekkende doe-het-zelf-projecten die u kunt doen met eenvoudige houten kisten

Veel van de doe-het-zelf-projecten en ambachten die we normaal met u delen, vereisen geen speciale vaardigheden of speciale materialen en gereedschappen. Voor de meeste van hen heb je alleen een creatieve geest nodig en een verlangen om iets unieks te creëren en je handen vuil te maken. Met dat in gedachten, laten we u vandaag enkele echt coole projecten zien die met houten kisten kunnen worden gedaan.

Het enige dat je nodig hebt om zo’n salontafel te maken, zijn vier houten kisten. Plaats een verticaal op de zijkant en voeg een andere loodrecht op de eerste doos toe. Herhaal dit met de andere twee en je krijgt deze vierkante structuur met een gat in het midden. Je kunt het laten zoals het is, bijvoorbeeld door een plantenbak in het midden te plaatsen of een top toe te voegen om een ​​vlak oppervlak te krijgen.

Twee houten kisten volstaan ​​om een ​​opbergbank voor uw entree te creëren. Naast de dozen heb je twee planken nodig die lang genoeg zijn om de dozen te bedekken met iets meer ruimte ertussen. Als u de bank een beetje wilt verplaatsen, voegt u rollen toe aan de basis.

Met meer houten kisten kun je nog grotere en complexere dingen maken, zoals een boekenplank. U kunt zoveel dozen gebruiken als u nodig heeft, afhankelijk van de grootte van de boekenplank. Je kunt ze stapelen zoals je wilt. Dit is een lage en horizontale boekenkast met acht planken.

Je kunt ook iets cools maken uit een enkele doos. Een houten kist zou inderdaad een perfecte bijzettafel zijn. Je kunt hem gewoon naast de bank zetten en hem een ​​tafel noemen, maar het kan ook leuk zijn om hem een ​​beetje te veranderen. Voeg een plank toe om de opslag te maximaliseren en installeer zwenkwielen zodat u de tafel gemakkelijk kunt rollen waar u hem nodig hebt.

Alternatieve kerstbomen zijn de laatste tijd erg populair geworden, wat ons erg blij maakt omdat we je kunnen laten kennismaken met allerlei geweldige projecten en ideeën, zoals degene die op zijn Prettyynice te zien zal zijn. Het is een kerstboom gemaakt van houten kisten. Hoewel het misschien niet suggestief genoeg is, kunt u kerstverlichting en ornamenten toevoegen om het echt op een boom te laten lijken.

Een ander heel cool idee komt van MissBekend. Dit keer werd de houten kist omgebouwd tot platenspelerstandaard. Ja, we weten dat er maar heel weinig mensen zijn met draaitafels, maar dit project is nog steeds erg cool en inspirerend. Je kunt het gemakkelijk aanpassen en in plaats daarvan de tafel veranderen in een gewone bijzettafel of in een kleine opbergruimte voor een paar boeken.

Het veranderen van houten kisten in tafels is super eenvoudig, zoals dit coole project op funkyjunkinteriors bewijst. Deze bijzettafel (die je je ook kunt voorstellen als een trolley) is gemaakt van twee dozen. Aan de onderkant is een houten plank bevestigd om items op deze plank gemakkelijker op te bergen zonder dat ze van de rand vallen. De zwenkwielen en metalen hulpstukken zijn echt een leuke touch.

Een andere heel eenvoudige transformatie werd geïntroduceerd bij Grillo-Designs. Deze keer werd een houten kist veranderd in een boekenplank. De kleine stukjes touw werken als een leuning die voorkomt dat boeken en andere dingen van de rand vallen. Het touw geeft het ontwerp ook een subtiele kustwending en ziet er over het algemeen geweldig uit.

De entree is een ruimte waar hergebruikte houten kisten erg handig kunnen zijn. Je kunt er een aantal gebruiken om voor dit gebied een organisatiesysteem te creëren met opbergdozen voor schoenen en allerlei andere zaken. Het is een goedkope en interessante manier om iets op maat en origineels te maken voor de ingang zonder veel geld uit te geven aan leveringen. Voor meer informatie over het project, zie de gedachte.

Schattige kleine boekenkasten zoals die op Burkatron zijn perfect voor de ongemakkelijke kleine groeven en hoeken met bepaalde plattegronden en voor kleine ruimtes in het algemeen. Zo’n kleine boekenplank maken is eenvoudig. Je hoeft alleen maar een paar dozen bij elkaar te zetten en dat is alles. Zet er een comfortabele stoel naast en dit kan je nieuwe leeshoek zijn.

De houten kisten kunnen ook gebruikt worden als accessoires voor een meubelstuk. Een perfect voorbeeld hiervan is een project dat we vonden op thekimsixfix. Dit is een grote houten bank die groot genoeg is om er twee houten kisten in te bewaren. Misschien heb je het geluk dat je al een soortgelijk meubel hebt waar je de dozen eenvoudig aan kunt toevoegen. Zo niet, lees dan de tutorial en kijk hoe je alles vanaf nul kunt maken.

Een andere optie is om het volledige conversiegedeelte over te slaan en gewoon een box als box te gebruiken. U kunt er een paar kleine wijzigingen in aanbrengen om het gebruiksgemak te vergroten. Voeg bijvoorbeeld rollen toe, zodat u de doos gemakkelijk kunt rondrollen. Dit project gepresenteerd op dreamgreendiy biedt u alle informatie die u nodig heeft om het succes van dit eenvoudige project te verzekeren.

Er is ook een hele leuke tutorial over hometalk die je kunt volgen als je een bank wilt bouwen uit houten kisten. Je hebt drie dozen, twee houten planken en zes meubelpoten nodig. In dit geval zijn de dozen in een felrode kleur geverfd, wat ze een bizarre en opvallende uitstraling geeft. Kies in plaats daarvan je eigen favoriete kleur of laat het onafgewerkt voor een meer authentieke, rustieke, industriële look.

Het project van Frugalfun4boys verschilt aanzienlijk van het andere dat we tot nu toe hebben gedeeld. Dit komt omdat in dit geval de kist niet werd gebruikt om een ​​meubel te maken, maar eerder iets heel anders: een garage voor kleine speelgoedauto’s. Wat nodig was, was een houten kist, een reclamebord en veel papieren handdoekrollen.

Een ander bizar idee komt van glazuur thuis. Deze keer werd een houten kist veranderd in een schattig bed voor een schattig klein kind genaamd Daisy. Het was een vrij eenvoudig project met een heel klein budget. Het bed heeft een comfortabel kussen en kleine wieltjes voor mobiliteit. De naam van de hond is er zelfs op geschilderd. U kunt gemakkelijk iets soortgelijks doen voor uw eigen hond of zelfs uw kat.

Hoe zit het met de daadwerkelijke dozen? Bij alle projecten is tot nu toe alleen uitgegaan van het hergebruik van wijnkisten. Wat als u er geen kunt vinden of een op maat gemaakte doos wilt met een specifiek ontwerp en verhoudingen? In dit geval kunt u de doos eenvoudig helemaal opnieuw bouwen. Bekijk zeker marialouisedesign om erachter te komen hoe.

Hoewel het niet echt klinkt als een plank die bestaat uit meerdere hergebruikte dozen, ziet het er niet erg schoon en stijlvol uit, maar dit is helemaal niet het geval. Als alle dozen overeenkomen en exact dezelfde maat, vorm en oppervlak hebben, ziet het apparaat er echt goed uit, met perfect strakke lijnen en een eenvoudig maar mooi ontwerp. Bekijk deze boxplanken Hauteandhealthyliving voor het geval u meer moet overtuigen.

Er zijn ook gevallen waarin een doos zinvol is als opslagoplossing, maar de gebruikelijke doosontwerpen en -verhoudingen voldoen niet echt aan de vereisten. In dit geval is het bouwen van een doos het antwoord. Een goed voorbeeld wordt aangeboden op Instructables Hier vind je de tutorial voor het maken van een opbergdoos voor muziekopnames.

Een oude houten kist restaureren is helemaal niet moeilijk. Als je klaar bent, heb je een uiterst handige en praktische opbergdoos die je op zolder, op de veranda, in de entree of op een andere plek kunt zetten. Het is groot genoeg om twee opbergvakken te bieden. Uitchecken Instructables Om erachter te komen hoe het herstelproces verliep, volgt u dezelfde stappen.

Naast planken zijn er nog veel andere toepassingen voor houten kisten. Een idee is om ze aan een bureau toe te voegen om een ​​alternatief te creëren voor normale ladeopslag. Dit is vooral handig als het bureau open planken en modules heeft in plaats van gesloten opslagruimtes. Uiteraard kun je het bureau ook zelf bouwen en ervoor zorgen dat de dozen perfect passen. Uitchecken Instructables als je instructies nodig hebt.

Plaats een bord op een houten kist en je kunt het dan gebruiken als een schattig accenttafeltje. Je kunt de bovenkant ontwerpen als een soort deksel of handgrepen bevestigen, zoals getoond in de eenvoud in het zuiden, zodat je hem kunt optillen en toch toegang hebt tot het binnenste deel van de doos. Op deze manier kan het zowel als tafel als als opslagcontainer dienen. U kunt ook zwenkwielen op de voet installeren om de tafel gemakkelijk te verplaatsen, wat in veel gevallen handig kan zijn.

Houten kisten kunnen ook worden omgezet in echte werkladen als onderdeel van een op maat gemaakte kast. De aan virginiasweetpea heeft vier lades en is zeer veelzijdig. U kunt iets soortgelijks maken voor uw opslagbehoeften voor gereedschap in de garage, of in de bijkeuken of keuken plaatsen om fruit en groenten op te slaan.

Kleinere dozen zijn ook geweldig en kunnen worden gebruikt om allerlei coole en nuttige dingen te maken, zoals deze prachtige gelaagde tuinplank. Het is klein en licht, zodat je het gemakkelijk kunt verplaatsen, en het is groot genoeg om een ​​paar basisartikelen te bevatten die je normaal gesproken in de tuin zou moeten gebruiken, zoals handschoenen, plantenbakken, een paar gereedschappen, enzovoort. Deze bestaat uit cd-boxen en houten pluggen. Uitchecken thecwaftyblog als je er meer over wilt weten.

Een ander idee is om houten kisten te gebruiken als normale opslagcontainers en deze mee te nemen in het ontwerp van een op maat gemaakte bank. Dit kan iets zijn dat u in uw vuile kamer of ingangsruimte kunt plaatsen, of u kunt de bank buiten op uw veranda of op een andere plaats houden waarvan u denkt dat het logisch is. Deze heeft twee houten kisten en een eenvoudig en heel mooi ontwerp. Als je er meer over wilt weten, kun je een tutorial vinden op thekimsixfix die u kunt bekijken.

Een houten kist met wielen op de vloer zou een prachtige opbergkist zijn voor speelgoed. Je kunt het laten aanpassen en decoreren om het er mooi en mooi uit te laten zien. Omdat het waarschijnlijk moeilijk zal zijn om een ​​echte doos met de juiste maat en vorm te vinden, is het gemakkelijker om deze zelf helemaal opnieuw te bouwen. Het is eenvoudig, bevredigend en leuk, en je kunt er een tutorial voor vinden Addicted2diy. Als je geen fan bent van het kleur- en sterpatroon, kun je altijd je eigen originele ontwerp ontwikkelen.