Vriendenfeest met de Flair Exchange

Vriendenfeestje decorVorige week liet ik je een formele tafelsetting zien voor Herfst / Thanksgiving, dus deze week laat ik je op dit moment iets meer casual en sneller zien, wat buffetstijl en confetti betekent. Die twee gaan natuurlijk hand in hand!

De jaarlijkse Friendsgiving-traditie leeft voort en ik organiseer het dit weekend voor een paar goede vrienden om lekker te koken en samen te dineren. Ik geef altijd de voorkeur aan een meer informele bijeenkomst waar iedereen lekker in de woonkamer kan kruipen en naar believen kan rondrennen. Net als vorig jaar zette ik onze eettafel op als buffet voor alle culinaire creaties.

Uit opwinding dacht ik erover na hoe ik dit feest maanden van tevoren zou versieren, en hoewel ik niet meteen zeker wist wat ik dit jaar zou doen, wist ik het meteen nadat The Flair Exchange contact met mij had opgenomen sommige van haar items voor een feestje dit seizoen. Misschien heb je hun gekke, populaire Pop Fizz Clink-ballonnen vorig jaar op vakantie gezien, of iets op Pinterest vastgezet met een van hun kwastenslingers. Het punt is dat ze een stijlvol, ongecompliceerd feestdecor hebben dat gewoon LEUK is. Dat is precies wat ik wil doen met ons Friendsgiving-feest.

Friendsgiving tafel met DIY decor

Het hele decor bevindt zich aan de achterkant van de tafel, achter waar het eten zou komen. Dit was de perfecte gelegenheid voor mij om te pronken met mijn pompende hamstervaardigheden dit seizoen. Ik ben er trots op dat ik veel kilometers uit de minipompoenen heb gehaald die je hier de laatste tijd veel hebt gezien. Daarom heb ik sindsdien de oranje pompoenen echt aan mijn collectie toegevoegd, die ik straks nog even zal krijgen.

De focus ligt op de kwastenslinger waar ik het meest blij mee was.

Suiker pruim kwastenslingerHet kwam in zo’n compact pakket en bevatte alles wat je nodig had.

Sugar Plum Tassel Garland Materialen

Het voorgesneden tissuepapier, het touwtje, een koker om te draaien en instructies voor het maken van de slinger zijn inbegrepen en daarom ZO praktisch voor iemand als ik die het op prijs stelt om niet te hoeven zoeken naar of ontcijferen van extra onderdelen. to’s van foto’s van het eindproduct. Ik denk dat je zulke dingen ook waardeert, toch?

Vriendenfeestje Ik koos voor de Sugar Plum-kit omdat ik het leuk vond dat het iets meer onverwacht was voor het herfstseizoen, maar ook omdat ik wist dat de kleuren inbegrepen waren de oranje pompoenen die ik zou laten zien, zouden heel goed werken.

DIY confetti pompoen

Hier is een kleine DIY voor jou. Met de grotere pompoenen heb ik ze versierd met de Sugar Plum Confetti. Het enige dat nodig was, was wat Mod Podge en geduld. Ik heb echt een voor een op elke punt van confetti gelijmd en het was niet zo tijdrovend als je denkt, vooral omdat het leuk was, ik zweer het. De sleutel was om een ​​kleine laag Mod Podge een voor een op de pompoen aan te brengen en snel te werken voordat deze droogde.

Confetti pompoenen

Meeneemdozen versierd met confettiOp dezelfde manier heb ik meer pruimenconfetti toegevoegd aan deze Chinese meeneemdozen om elke gast een plezier te doen. Vorig jaar aten we zoveel dat sommige mensen die niet genoemd moesten worden in slaap vielen en te moe werden om restjes in te pakken. Ik hoop dat dit iedereen aanmoedigt om mij niet meer te laten eten dan ik op tijd kan eten. Ze zijn ook zo grappig en schattig dat ik moest!

Voor het geval je het je afvraagt, ze rusten op 10-inch spiegels die ik op de houten sokkels heb geplaatst die ik niet zo lang geleden heb gemaakt.

Bloemen in een kruikEr moeten natuurlijk bloemen zijn, dus heb ik een eenvoudig boeket in een kan gedaan. Zoals mijn motto is – bij twijfel bloemen.

Friendsgiving Party Voor de Ik heb de laatste hand wild gegooid strooide wat confetti rond de tafel en noemde het een dag. Ik leer dat ik niet kan uitkijken naar een feestje met confetti. Ik kijk erg uit naar dit weekend en zal het feest waarschijnlijk op Instagram posten als je wilt zien hoe goed mijn vrienden kunnen koken.

PS.
Ik heb deze “Give Thanks” -slinger gemaakt en de DIY komt later deze week, dus kom hier zeker terug!

Dit bericht wordt gesponsord door The Flair Exchange. Ik ben dol op hun unieke producten, feestfilosofie en missie om de zelfgemaakte feestplanner te helpen. Bedankt voor het steunen van de merken die Homey Oh My! Blijf op deze manier nieuwe en leuke inhoud leveren! Ik hoop dat je er net zo van hebt genoten als ik <3.

Andere berichten die je misschien leuk vindt

Ersten Kommentar schreiben

Antworten