Banaan crêpe vulling

Banaan crêpe vulling is mijn favoriete vulling en zo makkelijk toe te voegen aan de toch al makkelijk te bereiden zoete crêpe. Roomkaas, zure room, suiker, boter, bananen en nog veel meer vormen samen een heerlijk ontbijt!

Zie mijn artikelen over Blueberry Crepe Filling voor meer crêpe-ideeën. Cinnamon roll pannenkoekenen natuurlijk mijn EASY CREPES RECEPT.

Het Franse dessert omfloerst op een plaat met een vork

Ik heb een crêpe-kick! Ik bedoel, hoe kan ik niet zijn Ze zijn zo gemakkelijk te bereiden, een partij deeg levert een goede hoeveelheid op, en mijn kinderen en mijn man zijn er gewoon dol op. Dus waarom niet verder kruipen? Juist?

Het beste van pannenkoeken is een beslag, zoveel vullingen! Een beetje zoals pannenkoeken. Net als pannenkoeken, want een crêpe is in wezen gewoon een hele, hele dunne pannenkoek die je vult en vult met allerlei goede vullingen zoals deze cream cheese en zure room crêpe vulling.

Overrijpe bananen en ander voedsel in de voorraadkast worden ook perfect gebruikt in deze zoete pannenkoekenvulling. Pannenkoeken zijn ook een geweldig verrassingsontbijt als je je verveelt van dezelfde oude, dezelfde oude. Verras je geliefden dit weekend met een heerlijk pannenkoekenontbijt!

Gekarameliseerde bananen van dichtbij in een pan

WELKE INGREDIËNTEN ZIJN IN BANANA-OPRUIMING?

Neem slechts twee van deze extra bananen en een paar basisvoedingsmiddelen voor de koelkast en de voorraadkast en maak een van de beste crêpevullingen en geniet van je uiterlijk!

 • Roomkaas
 • Zure room
 • Poedersuiker
 • Vanille-extract
 • Bananen
 • bruine suiker
 • Boter
 • Kaneel

Bananen en bruine suiker met spatel in een pan

HOE VULLT U BANANA CREPE?

Het maken van deze ontbijt-crêpe-vulling is heel eenvoudig en u kunt het zelfs de avond ervoor bereiden als u het crêpe-vulling (en verslindende) proces wilt versnellen.

Meng de roomkaas en de zure room in een middelgrote kom, gevolgd door poedersuiker en vanille.

Smelt de boter vervolgens in een pan op middelhoog vuur. Voeg de bruine suiker en kaneel toe als de boter is gesmolten. Blijf het boter / suiker / kaneelmengsel roeren totdat de suiker begint te karamelliseren.

Voeg nu de bananen toe door ze voorzichtig door het botermengsel te roeren en 2-3 minuten te koken tot ze gekarameliseerd zijn. Haal ze van het vuur zodra dit gebeurt.

En het beste: vullen en eten! Vul de pannenkoeken met het zure roommengsel en leg de gekarameliseerde bananen erop. Heeft u een eenvoudig pannenkoekenrecept nodig? Grijp het hier!

De handen houden banaan omfloerst op een plaat

WAT TE DOEN MET EXCESSIEVE BANANEN

We waren er allemaal … staren naar een grote hoeveelheid bananen en vroegen ons af wat we met iedereen moesten doen. Of hopen dat je genoeg mensen in huis kunt halen om degenen te eten die bruin worden omdat je dat niet kunt (ik haat het om bruine bananen te eten).

Ik weet nooit het juiste bedrag te weten. Koop te weinig en ze zijn over twee dagen weg, koop er te veel en ineens voelt niemand meer bananen. Wat kan een meisje doen? Heel veel! Er zijn zo veel manieren om oude bananen te consumeren! Hier zijn enkele van mijn favorieten:

Bananenvulling voor pannenkoeken op een bord met je handen

Wat zijn de voordelen van bananen eten?

Ik weet zeker dat jullie allemaal weten dat bananen goed voor je zijn. Ja, zelfs in de zoete dingen profiteert u nog steeds van al het goede dat bananen bieden, zoals:

Ze bieden ongeveer 10% van uw aanbevolen dagelijkse dosis vitamine C, die uw lichaam nodig heeft om zichzelf te beschermen tegen cel- en weefselbeschadiging. Vitamine C helpt je lichaam ook ijzer te absorberen en collageen te produceren.

Kalium! Je weet dat bananen een geweldige bron van kalium zijn, maar weet je waarom je dit essentiële mineraal nodig hebt? Omdat het goed is voor je hart, je bloeddruk en ook voor het verlichten van krampen.

close-up zoete pannenkoeken

Bananen zijn ook goed voor je maag als je van streek bent. Ze bevatten vezels en zijn licht verteerbaar. Ze zijn ook goed voor het voorkomen van brandend maagzuur.

Het zijn heerlijke snacks en zorgen voor veel energie. Daarom besteden ze veel na races en sportevenementen. De suikers die het bevat (sucrose, fructose en glucose) geven je een energieboost zonder toevoeging van vet of cholesterol.

Vul de bananen en saus van dichtbij met pannenkoeken

Banaan crêpe vulling

Bananen crêpe vulling is mijn favoriete vulling en kan gemakkelijk worden toegevoegd aan de toch al makkelijk te bereiden zoete crêpe. Roomkaas, zure room, suiker, boter, bananen en nog veel meer vormen samen een heerlijk ontbijt!

Cue Banaan crêpe vulling, Breafkast crêpe vulling, Roomkaas en zure room crêpe vulling, Dessert crêpe vulling, Eenvoudig crêpe vulling recept, Zoete crêpes vulling
Porties 12e Pannenkoeken, gevuld
 • 4e Ons Roomkaas
 • 1e Beker Zure room
 • 1e Beker Poedersuiker
 • 1/2 Theelepel Vanille-extract
 • 2e middelgrote bananen, in plakjes gesneden
 • 1/2 Beker bruine suiker
 • 4e Eetlepels Boter
 • 1/2 Theelepel Kaneel
 • Meng roomkaas en zure room in een middelgrote kom.
 • Meng de poedersuiker en vanille erdoor. Zet apart.
 • Smelt boter in een middelgrote pan op middelhoog vuur.
 • Voeg bruine suiker en kaneel toe en roer tot de bruine suiker begint te karamelliseren.
 • Roer de bananen voorzichtig erdoor en kook 2-3 minuten, karameliseer. Doe de kachel af.
 • Vul de pannenkoeken met het zure roommengsel en bedek met gekarameliseerde bananen. Ontvang hier mijn favoriete eenvoudige crêpe-recept!

Ersten Kommentar schreiben

Antworten