Churro Toffee (Disneyland-copycat)

Churro-toffee is een Disneyland-exemplaar dat net zo smaakt als Pooh’s Corner in Critter Country. Haal de boterachtige, suikerachtige, chocoladeachtige kaneelmagie van Disney Churro Toffee vandaag nog rechtstreeks in je keuken!

Als je van copycat-recepten houdt, wil je de mijne maken Reds Apple Freeze, Galaxy´s Edge Blue Milk, en de mijne Knott’s Berry Farm Karnemelkkoekjes nu!

Churro Toffee (Disneyland Copycat) Recept lazymodee.com

Het is geen geheim dat ik van alle dingen van Disney houd. Als fan sinds mijn kindertijd kan ik geen genoeg krijgen van Disney-films en magie. Ik ben opgegroeid met het bekijken en opnieuw bekijken van alle Disney-films voordat ik kinderen kreeg. Nu ik er zelf drie heb, heb ik gemerkt dat ik er nog meer van hou.

Mijn man en ik brachten de kinderen vorige maand naar Disneyland om meer te leren over deze magie (en het eten!). We liepen door het park, proefden en nipten en keken en reden en lachten en probeerden over het algemeen zoveel mogelijk van deze Disneyland-magie, lichaam en ziel, op te nemen.

Hoewel al hun lekkernijen heerlijk zijn, merkte ik één ding in het bijzonder op: de churro-toffee, die alleen tijdens de vakantie wordt verkocht. We ontdekten het in Pooh’s Corner in Critter Country en konden er geen genoeg van krijgen. (Misschien zijn we zelfs even teruggegaan.) Toen ik thuiskwam, kon ik niet ophouden erover na te denken, dus natuurlijk ontwikkelde ik er mijn eigen recept voor. Nu kan ik het het hele jaar door eten!

Het enige verschil tussen deze kerstsnoepversie die ik heb gemaakt en het churro-toffee-recept in Disneyland is dat ze worden geserveerd in een blok dat volledig is verpakt in witte chocolade. Voor het gemak besloot ik de mijne op één laag te maken, zodat deze gemakkelijker kan worden gedeeld. Dit recept is zo gemakkelijk te bereiden dat je niet eens een suikerthermometer hoeft te verwijderen, en het is een spin-off van mij Eenvoudig zelfgemaakt Engels toffee-recept.
Churro Toffee (Disneyland Copycat) Recept lazymodee.com

WAT IS EEN CHURRO?

Een churro is een traditioneel Spaans en Portugees dessert dat er meestal uitziet als een gefrituurde, lange, gedraaide donut. Ze kunnen recht, golvend of spiraalvormig zijn. Het deeg wordt gemaakt van een mengsel van bloem, water en zout, dat vervolgens wordt gebakken en bestrooid met kaneel en suiker.

Ze worden gegeten als ontbijt of als tussendoortje in Latijns-Amerikaanse culturen. Ze zijn ook te vinden op carnaval, beurzen, culturele vieringen en mijn persoonlijke favoriete lokale plek: Costco.

HOE SMAKT EEN CHURRO VUIL?

Een churro smaakt naar een kaneelsuiker-donut. Dat is de beste manier om het te omschrijven. Een beetje zoals de granen cinnamon toast crunch of kaneelsuiker donuts of toast of een van de andere dromerige traktaties die daarbij horen deze smaak Combinatie.

Churro Toffee (Disneyland Copycat) Recept lazymodee.com

HOE MAAK JE CHURRO TOFFEE?

Als je snoep maakt, en vooral die kerstsnoepjes, kun je het beste alle ingrediënten meten en ze voor je neerleggen en klaar maken voor gebruik, want dit kan een snel proces zijn. Je moet deze kaneelsuiker toffee echt in de gaten houden en snel werken. Maak je geen zorgen, het is het waard!

Dat gezegd hebbende, je moet het voor je hebben en meten voordat je begint met koken: de 1-inch blokjes boter, de suiker (beide maten), zout, vanille, witte chocoladeschilfers en kaneel.

Leg een bak- of bakplaat (een met zijkanten) in de buurt neer. Roer de drie eetlepels suiker en kaneel door elkaar en zet ze apart.

Zoek vervolgens een grote pan (2 liter of meer) met een dikke bodem, zodat je snoep niet verbrandt. Voeg de kop kristalsuiker, boterklontjes, vanille en zout toe op middelhoog vuur en begin te roeren (je roert de hele tijd – dus verlaat je oven niet terwijl de toffee samenkomt).

Als alles is gesmolten, blijf roeren en zet het vuur in kleine stapjes op middelhoog. Roer, roer en roer een beetje terwijl je de brandertemperatuur langzaam verhoogt. Je roert nog 10-15 minuten totdat de toffee een goudbruine kleur heeft. De kleur ziet er dan uit als rauwe amandelen. Als het deze kleur heeft bereikt, giet je de toffee in je bakplaat.

Laat de toffee een paar minuten op het blad afkoelen en strooi de chocoladestukjes erover. Ze beginnen te smelten en je kunt de achterkant van een lepel of een rubberen spatel pakken en de gesmolten chips in een laag op de toffee verdelen. Strooi het kaneelsuikermengsel over de gesmolten chocoladeschilfers.

Laat de toffee vanaf hier volledig afkoelen. Als je het proces wilt versnellen, kun je de bakplaat een paar minuten in de koelkast of vriezer leggen. Zodra het volledig is afgekoeld en uitgehard, neem je een botermes en breek je het uit elkaar. Bewaar het in een luchtdichte verpakking, wikkel het in voor cadeaus of serveer het onmiddellijk als toetje (of wanneer je deze churro-toffee moet eten).

Churro Toffee (Disneyland Copycat) Recept lazymodee.com

Churro Toffee (Disneyland-copycat)

Churro-toffee is een Disneyland-exemplaar dat net zo smaakt als Pooh’s Corner in Critter Country. Haal de boterachtige, suikerachtige, chocoladeachtige kaneelmagie van Disney Churro Toffee vandaag nog rechtstreeks in je keuken!

Cue Chocolade, kerstsnoepjes, churro-toffee-recept, kaneelsuiker-toffee, Disneyland copycat-recept, eenvoudige Engelse toffee, toffee
 • 1e Beker Boter snijd ze in blokjes van 1 inch
 • 1e Beker Kristalsuiker
 • 1/4 Theelepel Zout
 • 1e Theelepel Vanille-extract
 • 2e Bekers witte chocoladeschilfers
 • 3e Eetlepels Kristalsuiker
 • 1/2 Theelepel Kaneel
 • Laat alle ingrediënten meten en bepalen voordat u met het recept begint. Haal een bakplaat / bakplaat / of een jelly roll eruit en leg deze apart. Meng 3 eetlepels suiker en kaneel en zet apart.

 • Voeg suiker, boter, vanille en zout toe aan een grote pan (minimaal 2 liter en het moet een dikke bodem hebben – geen dun metaal zoals roestvrij staal, anders brandt je toffee!) En roer continu op middelhoog vuur.

 • Als de ingrediënten volledig zijn gesmolten, roer dan continu en verhoog geleidelijk het vuur tot middelhoog. Roer, roer en roer 10-15 minuten totdat de toffee een goudbruine kleur heeft (vergelijkbaar met de kleur van de rauwe amandelen). Zodra het die kleur heeft bereikt, giet je het snel op je bakplaat.

 • Laat 2-3 minuten afkoelen en besprenkel met chocoladeschilfers. Laat het nog een paar minuten rusten, zodat de chocoladeschilfers smelten. Verdeel de gesmolten chocolade vervolgens gelijkmatig over de toffee met een lepel of een rubberen spatel. Bestrooi met kaneelsuiker en laat de toffee volledig afkoelen. (Als je de pan in de koelkast of vriezer zet, duurt het maar een paar minuten!).

 • Na de toffee en chocolade en volledige afkoeling, gebruik een botermes om de toffee uit elkaar te halen. Bewaren in een luchtdichte verpakking bij kamertemperatuur.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten