Cinnamon Buns Moon Milk

De maanmelktrend krijgt een heerlijke nieuwe draai met dit snoepje Cinnamon Buns Moon Milk Recept!

Dit bericht is in samenwerking met Milk Life – alle meningen zijn 100 procent van mij.

Cinnamon Rolls Moon Milk | lazymodee.com

Hier in Noord-Utah zijn we in volle herfstmodus. Een van de beste voordelen om in Utah te wonen, is dat er vier heel verschillende seizoenen zijn. Ons huis ligt aan de voet van een kloof en door onze voorramen kunnen we de hele berghelling zien – ik zie graag de seizoenen veranderen door deze ramen! Op dit moment brandt de helling met elke herfstschaduw goud en rood, en elke keer als ik er een glimp van opvang, wil ik mijn favoriete gebreide trui aantrekken en een kaars met pompoengeur aansteken.

Cinnamon Rolls Moon Milk | lazymodee.com

Ik vertrouwde op mijn liefde voor herfstsmaken om dit heerlijke recept voor maanmelk met kaneelbroodjes te maken. Als je nog niet van maanmelk hebt gehoord, ben je niet de enige – het is een nieuwe trend en ik heb pas onlangs geleerd over de magie van maanmelk.

Dus wat is het dan precies? Het is in wezen melk die wordt gekruid met kruiden, honing of suiker en warm wordt geserveerd. Sommigen zijn van mening dat het kalmerende, ontspannende karakter kan bijdragen aan een rustiger slaap – iets dat ik zeker zou kunnen gebruiken gezien de frequente onderbrekingen die ik krijg van mijn tweejarigen en mijn nieuwe baby!

Ik stopte met het geven van mijn tweelingflessen ‘s avonds toen ze ongeveer 14 maanden oud waren, maar de warme melk voor het slapengaan is teruggekeerd naar onze routine sinds de ontdekking van maanmelk. Een glas warme melk met kaneel, vanille en bruine suiker is zo lekker en rustgevend dat we niet weten hoe we het moeten doen kon niet Bereid je voor op een rustgevende nacht!

Cinnamon Rolls Moon Milk | lazymodee.com

Ik vond het geweldig om een ​​manier te vinden om mijn kinderen weer echte melk te laten drinken voordat ze naar bed gingen, omdat ik weet hoe belangrijk het is voor kinderen van hun leeftijd om voldoende voedzame melk in hun dieet op te nemen. Bedtijd met mijn kinderen is zo waardevol voor mij. De paar keer dat ik miste tijdens het reizen, liet mijn man me bellen voordat ik naar bed ging, zodat ik er nog steeds deel van kon uitmaken. We doen de gebruikelijke pyjama’s en poetsen onze tanden, gevolgd door een paar boeken, een liedje en knuffelen met het kleine zusje. Nu hebben we melk toegevoegd aan onze nachtelijke routine (natuurlijk voordat we onze tanden poetsen!) En ik vind het geweldig dat het deel uitmaakt van de herinneringen die we met onze kinderen maken!

Of dit nu je eerste of vijftigste glas maanmelk is, je zult verliefd worden op dit op de herfst geïnspireerde drankje dat je zoete herfstdromen en een blije buik zal bezorgen.

Cinnamon Rolls Moon Milk | lazymodee.com

Cinnamon Rolls Moon Milk | lazymodee.com
  • 3e kopjes melk
  • 1/2 theelepel Vanille-extract
  • 1/8 theelepel Amandelextract Optioneel
  • 3e theelepel bruine suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • Klop in een middelgrote sauspan alle ingrediënten op hoog vuur. Breng aan de kook, klop door en kook 1-2 minuten. Haal van het vuur en laat 2-3 minuten afkoelen.
  • Doe in een blender en roer 30 seconden schuimig. Giet in drie kopjes en serveer.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten