Eenvoudigste 3 ingrediënten pepermuntschors

Last minute of dagen van tevoren is deze feestelijke traktatie met slechts drie ingrediënten supergemakkelijk en snel te bereiden en smaakt het naar kerst in je mond! Een absolute aanrader voor liefhebbers van pepermunt!

Gemakkelijk 3 Ingrediënt Pepermuntschors Recept | lazymodee.com

Goede dingen komen in drieën. De drie musketiers, de cast van Three’s Company, drie biggetjes, drie Franse kippen, driehoeken, driewielers en dit toetje. Als je denkt dat het maken van koekjes of snoepjes voor de feestdagen veel tijd en ingrediënten kost, heb je dit supereenvoudige, eenvoudige, eenvoudige, eenvoudige (ja, er zijn drie “easys”) pepermuntschorsrecept niet gezien.

Gemakkelijk 3 Ingrediënt Pepermuntschors Recept | lazymodee.com

Ik was geïnteresseerd in dit recept omdat het simpel is, maar ook omdat het heerlijk is. En het is een familiefavoriet. Een goede zaak is een goede zaak, ongeacht hoe lang het duurt of hoeveel ingrediënten het bevat. Ik denk dat ik heb gezegd wat een geweldige bakker mijn moeder is. Ze had deze schors nooit (verrassend) gemaakt en toen ze het probeerde, geloofde ze me niet eens toen ik haar vertelde dat het maar drie ingrediënten waren. Ik moest het haar “bewijzen”. En nu maakt ze deze pepermuntschors voor haar eigen gasten op vakantie.

Ik blaf graag als ik snel iets moet verzinnen om koekjes te ruilen, zodat de hubs aan het werk gaan als cadeau voor de gastvrouw – eigenlijk doe ik het de hele vakantieseizoen. De kunst is om deze ingrediënten tijdens de vakantie bij de hand te hebben. Ik vind het leuk om een ​​voorraad in te slaan als ik een verkoop zie en dan heb ik alles klaar om te gaan.

Gemakkelijk 3 Ingrediënt Pepermuntschors Recept | lazymodee.com

WAT IS amandelschors?

Amandelschors wordt vaak een van de twee dingen genoemd. 1) Het is een smeltende chocoladeachtige substantie gemaakt met palmolie en snoepcoating met vanillesmaak. (Het is geen witte chocolade gemaakt van cacaoboter, suiker, melkvet, melkbestanddelen en lecithine.) 2) Het verwijst ook naar een pralinéreep die amandelen of stukjes amandel bevat. met of zonder kersensmaak. Welke heb ik liever in dit recept? Eerlijk gezegd, beide zullen werken en beide zullen geweldig smaken! Het hangt ervan af of je de echte amandelen in je schors wilt of alleen de smaak van amandelen.

Gemakkelijk 3 Ingrediënt Pepermuntschors Recept | lazymodee.com

MANIEREN OM PEPERMUNTSCHORS AAN TE PASSEN

Ik heb al de twee verschillende soorten amandelschors genoemd waaruit je kunt kiezen bij het maken van dit recept. Maar er zijn andere manieren om deze snoepjes aan te passen (en ze net zo gemakkelijk te houden!):

 • Voeg wat extra pepermuntolie toe aan de schors of snoepgoedkusjes of repen als je gewoon geen genoeg kunt krijgen van die pepermuntsmaak.
 • Smelt extra chocolade om over de gehakte snoeprietjes te druppelen voor een beetje meer smaak (en traktatie)!
 • Sla de chocolade over en doe dit alleen met witte chocolade en snoeprietjes. Of, nog beter, doe iets van iedereen en vul het aan voor een prachtige dessertpresentatie. ]]
 • Voeg gemalen oreo (of andere complementaire koekjes) toe aan de eerste laag.
 • Er zijn zoveel verschillende soorten snoeprietjes naast pepermunt – meng de topping met elk gemalen snoepgoed dat je lekker vindt.
 • Maak een dubbele hoeveelheid van de gesmolten kusjes of repen en dompel ze in pretzelsticks (nu heb je bijna zonder moeite twee desserts gemaakt).

Gemakkelijk 3 Ingrediënt Pepermuntschors Recept | lazymodee.com

HOE MAAK IK PEPERMUNTSCHORS MET COOKIESNIJDERS?

Als je je pepermuntschors wilt opfleuren, kun je het maken in koekjesvormpjes! Je moet ervoor zorgen dat de chocolade in de vorm past en niet andersom – de schors breekt te gemakkelijk om een ​​koekjessnijder te plaatsen zonder veel rommel.

Het enige wat u hoeft te doen is uw koekjesvormpjes (met de scherpe kant naar beneden) op een platte pan met bakpapier te leggen. Wanneer de amandelschors is gesmolten, gebruik dan een lepel of een kleine bal om deze op de bodem van elke snijder te leggen. (Gebruik een mes of tandenstoker om de chocolade in elke scheur in de koekjesvormpjes te smeren.) Probeer alle lagen gelijkmatig te maken.

Zodra je de eerste laag in alle uitstekers hebt, zet je het dienblad in de koelkast om de chocolade hard te maken. Smelt de volgende laag en herhaal het proces zo vaak als je wilt, plaats de versnipperde snoeprietjes op je laatste laag. Zodra ze allemaal gelaagd zijn, zet je ze in de koelkast voor een laatste afkoeling, ongeveer een uur. Verwijder de schors door deze vanaf de onderkant van de vorm omhoog te duwen om de verzegeling los te maken en vervolgens vanaf de bovenkant naar beneden te duwen om het snoepje volledig van de snijder los te maken.

Gemakkelijk 3 Ingrediënt Pepermuntschors Recept | lazymodee.com

Eenvoudigste 3 ingrediënten pepermuntschors

Last minute of dagen van tevoren is deze feestelijke traktatie met slechts drie ingrediënten supergemakkelijk en snel te bereiden en smaakt het naar kerst in je mond!

 • 24e Ons Amandelschors (zie opmerking voor alternatieve opties!)
 • 1e Zak ongeopende Hershey Candy Cane-kusjes OF 6 repen Hershey Candy Cane-repen
 • 1/2 Beker gemalen snoeprietjes
 • Bekleed een grote bakplaat met vetvrij papier of een Silpat-bakmat.

 • Smelt in een magnetronbestendige kom amandelschors (u moet deze mogelijk doormidden snijden om in een kom te passen) gedurende 2 minuten op halve kracht. Keer elke keer 20 seconden terug naar de magnetron en roer tot een gladde massa.

 • Giet op een voorbereide pan en verdeel met een rubberen spatel of lepel tot een gelijkmatige laag van 1/4 inch. Koel 10 minuten in de koelkast of 5 minuten in de vriezer.

 • Terwijl de chocolade aan het afkoelen is, smelt je de candy cane-kusjes of repen in een magnetronbestendige kom gedurende 2 minuten op half vermogen. Keer elke keer 20 seconden terug naar de magnetron en roer tot een gladde massa.

 • Giet de gekoelde chocoladelaag erover met een spatel of lepel om het gelijkmatig te verdelen. Strooi er meteen gemalen snoeprietjes bovenop. Koel 10 minuten in de koelkast of 5 minuten in de vriezer.

 • Breek de schors in stukken met een botermes en serveer of bewaar tot 3 weken.

In plaats van amandelschors kunt u smeltende chocolade, gebakken chocoladerepen (gezoet), chocoladeschilfers en witte chocolade gebruiken.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten