Gemengde bessenpizza met vanillesuikerglazuur

Gemengde bessen stapelen zich hoog op een cheesecake-spread en een zachte en taaie korst. Als pizza je liefdestaal is Gemengde bessenpizza met vanillesuikerglazuur staat op het punt je voedselkind te worden.

Als je van lichte, luchtige desserts houdt, probeer dan Red Velvet Cheesecake Bites, Carrot Cake Bars met Coconut Cream Cheese Frosting en Copycat Swig Sugar Cookies.

Gemengde bessenpizza met vanillesuikerglazuur lazymodee.com

Dit recept is een samenwerking met Fleischmann’s® Yeast – alle meningen zijn van mij.

Oh hey, ik ben hier alleen om dessertpizza-dromen waar te maken voor mijn driejarige, geen probleem. Lees: Het is een heel groot probleem.

Mijn zoontje is helemaal geobsedeerd door fruit en vooral bessen. Ik heb nog nooit een bes ontmoet die de jongen niet lekker vond, en als hij dat wel deed, draaide elke maaltijd om de goedheid van de bessen. Hij is een vrij typische driejarige in de lijst met voedingsmiddelen die ik heb weet Kan ik hem laten eten zonder een gevecht bestaande uit 8, misschien 9 items, inclusief popcorn? Maar bessen staan ​​bovenaan, op de voet gevolgd door pizza.

Ik wou dat je zijn ogen had kunnen zien oplichten toen ik hem vertelde dat we laatst deze bessenpizza gingen maken. Het was eigenlijk Kerstmis voor dit kind.

Gemengde bessenpizza met vanillesuikerglazuur lazymodee.com

Deze pizza bestaat in wezen uit vier eenvoudige – maar heerlijke – delen, die in combinatie zorgen voor uitstekend genot. De basis is een eenvoudige pizzabodem gemaakt van Fleischmann’s gist. Ik ben dol op deze eenvoudige zelfgemaakte pizzabodem omdat hij waanzinnig gemakkelijk te bereiden is en slechts 10 minuten rust heeft, dus hij is klaar om in slechts 20 minuten in de oven te gaan!

Deze korst is licht en luchtig, maar heeft de perfecte kauwbaarheid die je wilt voor een geweldige zelfgemaakte korst, en dient als de perfecte basis voor alle soorten pizza’s, zoals deze met groenten beladen mediterrane versie waar we in mijn huis door geobsedeerd zijn .

Mijn zoontje heeft me geholpen met het mixen, kneden en rollen van dit pizzadeeg en ik zeg gewoon – als een driejarige het allemaal kan, Je kunt dit pizzadeeg maken.

Zodra je je korst hebt gemaakt en klaar bent om te rollen, leg je een laag cheesecake met drie ingrediënten erop in plaats van de saus. Wacht wat? Cheesecake ?? JA. Geloof me, dit is de magie die de korst en de bessen in perfecte harmonie met elkaar verbindt!

Bak het tot het stevig is, ongeveer 10-12 minuten, en plaats dan al je favoriete bessen erop. Ik heb al het mogelijke gedaan om elke bes te gebruiken die ik kon bemachtigen, maar je kunt hem altijd aanpassen en elke bes weglaten die niet aan je behoeften voldoet. Je kunt zelfs een beetje gek worden en een deel van de bessen ruilen voor dun gesneden perziken. Mmmm! Zo goed.

Gemengde bessenpizza met vanillesuikerglazuur lazymodee.com

Aanpassen. Wat je ook doet, sla de laatste laag, de vanillesuikerglazuur, niet over. Het kloppen duurt slechts ongeveer 45 seconden en ik beloof je dat je smaakpapillen me later zullen bedanken. Als je een liefhebber bent van fruit en chocolade, dan kan dat zelfs Maak het jezelf gemakkelijker en vervang in plaats daarvan de vanillesuikerglazuur door een chocoladesiroopregen. Ik maak het graag af met wat crumble van kaneelsuiker om het een vleugje kaneelbroodje te geven.

Gah, zo lekker!

Neem me niet kwalijk terwijl ik deze pizza zelf maak en eet terwijl mijn kinderen een dutje doen.

Gemengde bessenpizza met vanillesuikerglazuur lazymodee.com

Gemengde bessenpizza met vanillesuikerglazuur

 • 1e Cover van Fleischmann’s® RapidRise-gist
 • 2-2 1/2 Beker Meel
 • 1 1/2 Theelepel Suiker
 • 3/4 Theelepel Zout
 • 2/3 Beker erg warm water
 • 3e Eetlepels Olie

Cheesecake-laag

 • 8 Ons Roomkaas verzacht
 • 1/3 Beker Suiker
 • 2e Eieren

Vanille-glazuur

 • 1/2 Beker Poedersuiker
 • 2e Eetlepels Melk of indien nodig
 • 1/4 Theelepel Vanille-extract
 • 1e Eetlepels Suiker + 1/4 theelepel kaneel, geroerd
 • Verwarm de oven voor op 425 graden.

 • Combineer 1 kopje bloem, gist, suiker en zout in een grote kom. Voeg water en 3 eetlepels olie toe en roer ongeveer 1 minuut of tot alles goed gemengd is. Voeg geleidelijk genoeg bloem toe om een ​​zacht beslag te krijgen. Het deeg moet een bal vormen en is licht plakkerig.
 • Kneed met de hand op een met bloem bestoven oppervlak en voeg indien nodig extra bloem toe tot het glad en elastisch is (ongeveer 4 minuten). Laat het deeg 10 minuten rusten.

 • Rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 1/8 inch. Prik 10-12 keer met een vork en bak 5 minuten in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen de cheesecake-laag.

 • Meng de roomkaas, de suiker en de eieren tot ze romig zijn. Verspreid over de hele korst en keer dan 10 minuten terug naar de oven of tot de cheesecake laag stevig is.

 • Top met bessen. Meng de suiker, melk en vanille door elkaar en voeg indien nodig meer melk toe om ze tot de gewenste consistentie te verdunnen. Besprenkel de bessen. Bestrooi met kaneelsuiker, snij en serveer.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten