Gezouten caramel brownies

Zonder twijfel het beste ooit Gezouten caramel brownies Recept dat je ooit zult proberen met deze perfect taaie brownie-basis en rijke, zoete en zoute karamel-topping.

Als je van deze gezouten caramel-brownies houdt, moet je Red Velvet Cheesecake Bites, Best Every Super Chewy Brownies en Salted Caramel Stuffed Double Chocolate Cookies proberen.

Recept voor gezouten karamelbrownies | lazymodee.com

Dit bericht is in samenwerking met Milk Life – alle meningen zijn van mij.

Toen ik opgroeide, was melk altijd een nietje in mijn huis. Ik denk dat we een paar liter per week hebben doorgemaakt en ik weet zeker dat ik mijn steentje heb bijgedragen om het te laten verdwijnen. Ik ben mijn liefde voor melk nooit ontgroeid en ik schrijf het terug omdat ik ben opgegroeid tot een sterke vrouw die in staat is om drie gezonde kinderen groot te brengen, een bedrijf te runnen en met succes deel te nemen aan het hectische, alledaagse jongleren van dit alles Om balans te vinden.

Recept voor gezouten karamelbrownies | lazymodee.com

Deze balans strekt zich ook uit tot mijn koken en bakken. Hoewel het winterweer meer binnen heeft dan ik wil, geeft het me een goed excuus om nieuwe recepten uit te proberen en meer te bakken. Ik geloof ook dat alles een yin en yang heeft – er moet een klein dessert zijn voor elke salade en er moet een glas melk zijn voor elk dessert.

Recept voor gezouten karamelbrownies | lazymodee.com

Het is vanzelfsprekend dat gezinstijd bij ons een verplicht onderdeel is van elke dag, een tijd waarin we elkaar moeten pauzeren en waarderen en de gebeurtenissen van de dag goed moeten maken. Hoe gestrest onze dagen ook waren, mijn man en ik stopten de apparatuur weg en richtten ons alleen op ons gezin. Na het diner beginnen we onze nachtelijke routine met badtijd, boeken en het aankleden van de kinderen in hun pyjama (en soms de volwassenen), en dan verzamelen we ons rond de tafel om te genieten van een zoete traktatie en een glas melk.

Recept voor gezouten karamelbrownies | lazymodee.com

Het gebeurt gewoon dat mijn man en ik allebei dol zijn op de heerlijke combinatie van brownies en melk. Hij is een fan van chocolademelk, terwijl ik liever naar normale melk reik. Het lijkt erop dat onze tweeling in onze voetsporen treedt – mijn zoon drinkt chocolademelk terwijl mijn dochter regelmatig drinkt. Maar we houden allemaal van een glas melk met onze brownies – vooral die gezouten caramel-brownies!

Het feit dat we allemaal van melk houden, maakt mijn hart gelukkig. Het is een essentieel onderdeel van onze voeding en het is voor mij bijzonder belangrijk dat mijn kinderen elke dag voedzame melk krijgen, omdat ik weet dat het hen helpt om sterke, gezonde tieners en uiteindelijk te gezonde volwassenen (al) te vroeg te worden, Daar ben ik zeker van).

Recept voor gezouten karamelbrownies | lazymodee.com

HOE MAAK JE DE HUISGEMAAKTE CARAMEL SAUS?

Herinner je je de balans waar ik het over had? Soms wil ik het uitbreiden naar mijn bakken. Hoewel karamelsaus niet moeilijk te bereiden is, is het soms makkelijker om de kant-en-klare variant te gebruiken, zoals ik hier deed.

Als je het zelf wilt maken, is dit geen probleem en kan het de smaak van deze toch al heerlijke brownies alleen maar verbeteren. Je kunt je saus gezouten of ongezouten maken (en dan zout toevoegen), het hangt ervan af hoe zout je van je snoep houdt, neem ik aan! Klik hier voor mijn recept voor Eenvoudige huisgemaakte karamelsaus.

Recept voor gezouten karamelbrownies | lazymodee.com

Voor welke recepten is melk nodig?

Je zult versteld staan ​​hoeveel voedsel ik kook en bak dat melk bevat. Melk maakt sauzen romiger (denk na Macaroni en kaas), Soepen soepeler (zoals deze geroosterde bloemkoolsoep) en natuurlijk waar Milkshakes zonder de … eh, melk?

En vergeet geen gebakken producten waar melk kracht, structuur, zachtheid, vocht en smaak geeft. Al deze eigenschappen zijn duidelijk wanneer ik dat doe Koekjes, Pannenkoeken, Cakes, koekjes en natuurlijk brownies!

Als je een melkrijk dieet eet, krijgt je lichaam belangrijke vitamines zoals D, A, B2 en B12, evenals calcium, kalium en eiwitten, zodat je met de jaren opgroeit en je botten niet broos worden.

Wil je meedoen Deel je liefde voor melk met de # LoveWhatsReal-campagne (die loopt tot eind februari) en win een jaar lang gratis melk!

Gezouten caramel brownies

 • 1e Beker Boter
 • 1/2 Beker halfzoete chocoladeschilfers
 • 2e Bekers Suiker
 • 4e Grote eieren
 • 2e Theelepel Vanille Extract
 • 2/3 Beker ongezoet cacaopoeder
 • 1e Beker Meel
 • 1/2 Theelepel Zuiveringszout
 • 1/2 Theelepel Zout
 • extra 1/2 kopje halfzoete chocoladeschilfers of melkchocoladeschilfers
 • 1/2 Beker Karamelsaus zoals karamelijs
 • 1-2 Theelepel Vlokken zeezout
 • Verwarm de oven voor op 350 graden en bekleed een bakvorm van 9 x 9 inch met folie zodat er voldoende over de zijkanten hangt om de afgewerkte brownies later als handgrepen eruit te trekken.
 • Smelt de boter in een middelgrote pan op middelhoog vuur. Roer na het smelten 1/2 kopje halfzoete chocoladeschilfers en suiker erdoor tot de chocolade is gesmolten en ingewerkt. Roer de eieren erdoor en dan vanille.
 • Klop bloem, cacaopoeder, bakpoeder en zout in een middelgrote kom. Roer droge ingrediënten door natte ingrediënten tot ze gemengd zijn. Roer bij gebruik voorzichtig de overgebleven stukjes chocolade erdoor en verdeel het deeg in de voorbereide pan.
 • Bak 35-40 minuten tot een geplaatste tandenstoker met een paar kruimels eruit komt. Gebruik een botermes om ongeveer een dozijn spleten in de bovenkant van de brownies te maken. Giet er karamelsaus over, snijd in vierkanten (zie opmerking) en bestrooi ze net voor het opdienen met zeezout.

 • Serveer met een glas van 8 ounce gewone melk of chocolademelk!

Ik vind het leuk om de brownies een uur of ‘s nachts te koelen voordat ik ze snij om de buis schoner en meer rechte randen te maken.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten