Heetzure soep

Leer hoe u in slechts 20 minuten een eenvoudige en snelle Aziatische Hot & Sour-soep maakt, zonder vreemde ingrediënten en fantastische smaak.

Warme en zure soep lazymodee.comPittige Aziatische hete en zure soep in mijn eigen keuken, zachte pantoffels en rommelig broodje. Dat is leven. Zoals 927 keer vermeld in deze blog, werkte ik in een Chinees restaurant (dankzij Joy Luck voor de goede tijden en besparingen op de universiteit). Na een zware shift of tussen de dubbels in het weekend, nam ik bijna altijd een grote kom hete en zure soep met een bijgerecht van roomkaaswontons om mezelf te laten gaan.

Warme en zure soep lazymodee.com

Nu we een paar steden buiten mijn oude territorium hebben, is het een enorme tijdbesparing om thuis een van mijn favoriete Aziatische soepen te kunnen bereiden. Het is ZO eenvoudig om deze soep tot leven te brengen met uiterst eenvoudige ingrediënten zoals met water verpakte tofu, ingeblikte bamboescheuten (of vers als je markt ze ondersteunt!), Bouillon en sojasaus en licht gedroogde gastronomische tuinkruiden. Deze licht gedroogde kruiden worden zorgvuldig gedroogd door middel van een proces waarbij de oliën in de kruiden worden bewaard, zodat ze wekenlang in de koelkast kunnen worden bewaard. De smaak is gewoon ongelooflijk en ze maken het zo gemakkelijk en handig om verse kruidensmaken toe te voegen aan je keuken en in dit geval onze hete en zure soep.

Warme en zure soep lazymodee.com

Deze klassieker is gemakkelijk te openen op je fornuis en klaar om te eten in slechts 20 minuten. Het serveert 3-4 personen als hoofdgerecht of 6 personen als begeleiding bij uw favoriete afhaalgerechten. Zet deze heerlijke soep deze week op je menu, je zult er geen spijt van krijgen, mijn vrienden. En vergeet niet deel te nemen aan de onderstaande wedstrijd om een ​​Walmart-cadeaubon van $ 50 en heerlijke gastronomische tuinproducten van $ 15 te winnen.

Warme en zure soep lazymodee.com

Heetzure soep

Leer hoe u in slechts 20 minuten een eenvoudige en snelle Aziatische hete en zure soep maakt zonder vreemde ingrediënten en fantastische smaak.

 • 6 Bekers Kip of groentebouillon
 • 1e 14 ounce pakket waterverpakte extra stevige tofu, uitgelekt
 • 1e Beker Paddestoelen, dun gesneden
 • 1/2 Beker Bamboescheuten (meestal te vinden in blikjes), in dunne reepjes gesneden
 • 1/3 Beker Rijstwijnazijn
 • 6 Eetlepels natriumarme sojasaus
 • 2e Theelepel gehakte knoflook
 • 1e Theelepel Gourmet Garden Licht gedroogde gember
 • 1/2 Theelepel gemalen rode pepervlokken
 • 1e Theelepel Gourmet Garden Licht gedroogde koriander (of licht gedroogde bieslook)
 • 4e Eetlepels koud water + 3 eetlepels maizena
 • Snijd de tahoe in blokjes en zet apart.

 • Meng bouillon, azijn, sojasaus, knoflook, gember en geplette rode pepervlokken in een grote pan en breng aan de kook. Roer de tofu, champignons en bamboescheuten erdoor en zet het vuur laag tot medium laag.

 • Roer koud water en maizena door elkaar tot ze oplossen. Doe in een pan en roer tot de soep dikker wordt. Kook 5-10 minuten langer. Garneer met gedroogde koriander of bieslook en serveer direct.

Dit recept is in samenwerking met Gourmet Garden.

Dit is een gesponsord gesprek dat ik namens Gourmet Garden heb geschreven. De meningen en de tekst komen allemaal van mij. Ingediende opmerkingen kunnen worden bekeken op andere sponsormerkwebsites.

Dit is een gesponsord gesprek dat ik namens Gourmet Garden heb geschreven. De meningen en de tekst zijn allemaal van mij.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten