Olive Garden Chicken Gnocchi-soep

Olive Garden Chicken Gnocchi-soep Imitators zijn net zo romig en smakelijk als de restaurantversie, gemaakt in minder dan 30 minuten!

Ben je dol op gnocchi? Je zult gek worden op mijn gnocchi in tomatenroomsaus en romige garnalen met citroen-knoflook en gnocchi! Als je zin hebt in soep, probeer dan de romige witte kip-lasagne-soep, de kip-marsala-soep en de beste broccoli-kaassoep ooit.

Gemakkelijk Olive Garden Chicken Gnocchi Soep Recept | lazymodee.com

Er is een reden waarom bijna iedereen van Olive Garden houdt. Het eten is lekker! En verslavend! Een snelle zoekopdracht op Pinterest toont honderden Olive Garden-imitatie-recepten – van Italiaanse saladedressing tot geroosterde ravioli. Ik kan een paar redenen bedenken waarom iedereen deze gerechten thuis lijkt te willen recreëren. Ten eerste is het goedkoper om thuis te eten. Ten tweede kun je zoveel doen als je wilt (restjes!). Ten derde hoef je geen broek aan te trekken zonder elastische tailleband en naar het restaurant te gaan als je daar behoefte aan hebt. En ten vierde hoef je je kinderen niet mee te nemen om te eten. Ik had dat waarschijnlijk als mijn eerste reden moeten noemen. Laten we eerlijk zijn, uw kinderen meenemen naar het avondeten is het ultieme kansspel. En soms ben je gewoon niet in de stemming om je geluk te testen.

Laten we zeggen dat de perfecte storm van al deze redenen samenkwam op een noodlottige zaterdag. Om niet te worden overtroffen, besloot ik om mijn eigen kip-gnocchi-soep te maken, verdomme. En niemand en geen broek met rits en knopen zou me tegenhouden. Gelukkig had ik wat gnocchi in de vriezer en de rest van de ingrediënten bij de hand (het is alsof ik onbewust voorbereid ben op dit moment).

De rest, zeggen ze, is het receptverhaal van Olive Garden. De soep was heerlijk, niemand hoefde nergens heen en vooral waren er veel restjes.

Gemakkelijk Olive Garden Chicken Gnocchi Soep Recept | lazymodee.com

HOE DO JE GNOCCHI?

Gnocchi wordt gemaakt van aardappelen, meel en eieren. Ik weet niet zeker welk genie deze combinatie heeft bedacht, maar ik ben altijd dankbaar. Gnocchi maken is leuk en lonend als je de tijd en de neiging hebt. Ik heb het eerder gedaan, maar het is een tijdje geleden en nu ga ik alleen de soorten gebruiken die ik in de winkel heb gekocht, omdat ik denk dat ze goed werken in de meeste recepten. Als je je eigen zelfgemaakte gnocchi wilt proberen, laat me ze erop wijzen Recept. Ik hoop dat je het leuk vindt en het zal perfect zijn.

Gemakkelijk Olive Garden Chicken Gnocchi Soep Recept | lazymodee.com

Wat voor soort voorgekookte kip moet ik gebruiken?

Voor dit recept raad ik aan om kip zonder botten te gebruiken die al is gekookt en in blokjes is gesneden, omdat dit het recept gemakkelijker zal maken om samen te komen. Om dit zelf te doen, raad ik aan om de kip voor het koken in blokjes te snijden, want dan kookt hij sneller. Je kunt het in wat olijfolie koken tot het net gaar is. Voeg eventueel wat peper en zout toe.

Een andere optie is om voorgesnipperde, gekookte kip te kopen in uw supermarkt. Het is meestal duurder, maar het kan de moeite waard zijn. De enige nadelen zijn dat je kip in je soep hakte in plaats van mooie, kleine hapklare blokjes, en soms denk ik dat dit type kip een iets hardere textuur heeft dan wanneer het recenter gekookt was.

Gemakkelijk Olive Garden Chicken Gnocchi Soep Recept | lazymodee.com

Kan ik dit doen in een slowcooker?

Ja, ja, je kunt deze soep bereiden in een slowcooker. In dit recept zou ik echter het volgende veranderen. Ik zou nog steeds gekookte, in blokjes gesneden kip gebruiken. Dus houd dat klaar. Fruit ook de groenten en knoflook. DAN doe je de kip en groenten samen op de bodem van je slowcooker. Voeg de vloeistoffen en alle andere ingrediënten toe behalve de gnocchi, half en half en spinazie. Bak drie tot vier uur op een lage stand en voeg de gnocchi toe voor het laatste uur koken. Voeg voor het serveren de helft en de helft van de spinazie toe en roer. De spinazie moet snel verwelken. Serveer. Geniet ervan. En probeer niet alles in één keer te eten.

Gemakkelijk Olive Garden Chicken Gnocchi Soep Recept | lazymodee.com

Wat mensen zeggen over deze Olive Garden Chicken Gnocchi Soup

“Makkelijk te maken en lekker. Het eindigde als een heel diner in een kom. De volgende keer dat ik een gebraden kip kon proberen. ‘- Don

‘Deze soep is zo lekker! Het is zo simpel en lekker. Ik maak het graag af met geraspte parmezaan. ‘- Erin

“Ik deed dit met mijn Thanksgiving kalkoenresten en het bleek fantastisch! Bedankt voor het recept! ‘- Krystal

Olive Garden Chicken Gnocchi-soep

Deze gnocchi-soep met olijven uit de tuin met olijven is net zo romig en heerlijk als de restaurantversie, die in minder dan 30 minuten is gemaakt!

 • 3-4 Kipfilet zonder botten en zonder vel, gekookt en in blokjes gesneden
 • 1e Selderiesteel, gehakt
 • 1/2 witte ui, in blokjes gesneden
 • 2e Theelepel gehakte knoflook
 • 1/2 Beker geraspte wortelen
 • 1e Eetlepels Olijfolie
 • 4e Bekers natriumarme kippenbouillon
 • Zout en peper naar smaak
 • 1e Theelepel Tijm
 • 16 Ons Gnocchi
 • 2e Bekers half en half
 • 1e Beker verse spinazie, grof gehakt
 • Verhit olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg selderij, uien, knoflook en wortels toe en bak 2-3 minuten tot de uien doorschijnend zijn.
 • Voeg kip, kippenbouillon, zout, peper en tijm toe, breng aan de kook en roer voorzichtig gnocchi erdoor. Laat het 3-4 minuten langer koken voordat je het vuur aan de kook brengt en 10 minuten kookt.

 • Roer de helft en de helft erdoor en kook de spinazie en nog 1-2 minuten tot de spinazie zacht is. Probeer het, voeg indien nodig peper en zout toe en serveer.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten