Maak kennis blauwe

Iedereen vraagt ​​me: “Wat is deze bloeiende plant met blauwe bloemen elke zomer?” Iedereen is onder de indruk van de klimbuizen die de leuningen en pergola’s bedekken. Laten we details bekijken …

Laten we tot slot verantwoord zeggen wat daarmee gebeurt Grafiet en mensen werden gek. Dit is hoe het vandaag zal gebeuren. We zullen praten over Plumbago auriculata. Of je hoort een blauw Jasmine. Maar je weet dat het geen jasmijn is en zelfs niet ruikt. Het is half weggegooid, wat betekent dat er geen lange scheuten hoeven te worden gewikkeld in leuningen en Pergola’s. Er zijn echter sterkere lange takken die eenvoudig aan een reling, pergola of muur kunnen worden bevestigd.

Plumbago heeft geen speciale bodemkwaliteitseisen zolang er een goede afwatering is. Plumbago op de grond planten, pesticiden of wat compost aan het plantgat toevoegen, draagt ​​aanzienlijk bij aan de groei. Als we de ui in een pot planten, hebben we een grondrijke plant nodig. Plumbago gedijt op zonnige plaatsen en hoe meer zon het dagelijks ontvangt, hoe meer het bloeit. We moeten ons ervan bewust zijn dat pijpleidingen gevoelig zijn voor harde wind en vorst. Daarom is het een goed idee om een ​​veilige plek in de tuin of op het balkon te creëren.

De bloemen zijn de grote extravagantie. Het komt non-stop uit de lente en tot laat in de herfst dichte blauwe bloemen. Zoals ik je vertel, kun je het, afhankelijk van het weer, zelfs in november zien bloeien. Plumbago komt uit met een witte bloem, maar wat maakt het uit? Iedereen vindt het geweldig vanwege het speciale blauw.

Wanneer deze bloemen zijn opgedroogd, kunnen ze overal blijven plakken. Je komt langs en ze plakken aan je broek, je pony, je mouw, je pantoffel, je mobiele telefoon. Overal. En het plakt overal en het wordt vervoerd en je vindt het op irrelevante plekken waar je het niet verwacht. De gedroogde bloemen moeten zorgvuldig worden schoongemaakt, zodat ze voortdurend nieuwe produceren en er altijd fris uitzien.

In de winter zal het de meeste bladeren afschudden en in een kleine lethargie vallen om te herstellen van de vermoeidheid van de zomer en de bloei. Bij extreme kou met graden onder nul zullen de bloembladen waarschijnlijk door de leidingen heen en weer worden geschud. Snoei het laag aan het einde van de winter en als het nieuwe bladeren produceert van laag, leeft het. Anders moet je een nieuwe plant planten.

En een geheim voor Plumbago
In de afgelopen jaren zijn er nieuwe soorten Plumbago met bloemen in de kleuren roze, lichtblauw en wit ontstaan.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten