Unieke ideeën voor DIY-tafels – tuinbanken

De afmetingen en vorm van zo’n bankje zijn zeker afhankelijk van je opleiding Tuinieren en uw algemeen beschikbare ruimte en elke suggestie, vooral als het een constructie van de grond af is en niet één oud meubelstukkan dienovereenkomstig worden aangepast.
Het meest praktische type constructie voor dit specifieke gebruik is dat Tuintafels – banken verdeeld in 2-3 delen voor het opbergen van gereedschappen – materialen, terwijl het bovenste middelste oppervlak wordt gebruikt voor elk soort werk.

Om dit punt functioneel en decoratief te maken in je tuin, tuin of op je terras, plaats je een werkblad en wat op zo’n tafel antieke tuinartikelen Dit is tegelijkertijd handig, b.v. B. oude metalen gieters, aarden potten met zaden of kleine plantjes tot ze in grotere potten staan, een rieten mand met je tuingereedschap, etc.

Een oude houten tafel, hoe versleten ook, kan prachtig worden veranderd in een tuinbank. Als je het een intensere oude look wilt of wilt geven, spijker dan eenvoudige houten planken of pallethout op het centrale oppervlak.
Ook met planken of Pallet hout, Houten kisten, Halplanken of een houten kist kunnen ook een “plank” creëren die u op de achterkant van de tafel plaatst, wat de opslagruimte van het meubilair vergroot en tegelijkertijd de hoek van uw tuinwerk een interessantere vorm geeft.

Zo’n kleine ruimte op binnenplaatsen en tuinen is de meest praktische manier om oude potten te bewaren die je op een bepaald moment wilt schilderen of een permanent bedje met seizoensplanten enz. Wat als we niet de juiste plaats hebben, gewoon … we doen het nooit of we blijven het zo vaak verplaatsen als we willen.

Pallets zijn de meest economische en duurzame houtsoort voor dergelijke constructies. Als u ze eenmaal per jaar met impregneervernis bedekt, blijven ze jarenlang in zeer goede staat, zelfs als de tafelbank die u ermee maakt niet volledig is beschermd tegen regenwater in goede staat.

Met een paar pallets die je zelfs helemaal gratis kunt vinden in winkels die ze gebruiken om hun goederen te vervoeren en op sommige plaatsen eenvoudige planken toe te voegen, stukken hout gesneden uit oude meubels, enz., Kunnen echt geweldige esthetiek en zeer functionele constructies worden gemaakt voor de uwe Tuin als u ze ontwerpt volgens uw behoeften.

De “Tuin”Is over het algemeen een van de meest ontspannende en heilzame activiteiten die mentaal en fysiek mogelijk zijn. Dus als uw huis de juiste buitenruimte heeft, is het echt de moeite waard om tijd en … verbeeldingskracht te investeren om het gemakkelijk te verfraaien, en materialen die net zo natuurlijk zijn als hout en samen met bomen en bloemen om je kleine groene paradijs te creëren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: soulouposeto

Ersten Kommentar schreiben

Antworten