Candy Rocks ketting

Je kunt niet genoeg sieraden hebben, maar hoe cool is het om er zelf een te maken? We hebben de DIY-kit Candy Rocks-ketting getest en laten je zien hoe je het moet doen.

Met de DIY sets van de P. cookery ontwerp je eenvoudig je eigen individuele sieraad. Een grote verscheidenheid aan verschillende sieradenelementen, maar vooral dankzij je eigen creativiteit, creëer je geweldige unieke stukken in liefdevol handwerk. En dat gaat heel gemakkelijk in de vele vestigingen, maar ook ontspannen vanuit huis.

Of je stelt je eigen parels afzonderlijk samen of je gebruikt een voltooide set, zoals hier de Candy Rocks-ketting, en je bent klaar om te gaan 🙂

pcookery kettingmaterialen


materiaal

♡ DIY knutselset Candy Rocks ketting van de P. cookery

♡ (je kunt de juiste tak vinden in de Finder)

♡ 2 platbektangen

♡ rondbektang

♡ zijsnijders


De kettingpen moet door de grote achthoekige kralen worden getrokken en met de zijsnijder tot een lengte van 10 mm worden ingekort. Een oog moet met de ronde tang vanaf de uitstekende draad worden gebogen.

2. Sorteer nu alle kralen. Gebruik de afbeelding in de instructies als richtlijn.

3. Rijg geleidelijk alle kralen (zoals beschreven in de instructies) in met de transparante perlondraad en zet ze vast. Nadat alle parels hun plaats hebben gevonden en de draden stevig op de achterkant zijn geknoopt, kan de achterkant van de zeef worden bevestigd. Nu zijn de drie componenten met elkaar verbonden en aan de zilveren ketting bevestigd. Dankzij de geïntegreerde verlengketting kan de ketting individueel in lengte worden aangepast.

Ik heb met veel plezier de Candy Rocks-ketting gemaakt. Bovenal vind ik de afbeeldingen super goed en erg nuttig. Als je een niet zo rustige hand als ik hebt, begin dan niet met niveau 3, maar kies iets gemakkelijker om mee te beginnen. Gelukkig had ik enige steun van Bry 😉 Een andere geweldige optie is om de kookcursussen P. te volgen, waar je mooie en thematische snuisterijen kunt krijgen in de groep. Ik heb dat al geprobeerd en heb voor mezelf een heel schattig armbandje gemaakt.

Ik hoop dat je het leuk vindt om te kopiëren! En omdat je er zeker van zult genieten zoals ik, geef ik twee DIY-knutselpakketten weg. Laat hier een reactie achter, waarom je graag creatief bezig bent en met een beetje geluk word je gekozen als winnaar op 08.08.2016 🙂

Meer inspiratie vind je op Pinterest:

Ersten Kommentar schreiben

Antworten