“Change of Wallpaper – The Coloring Book”

Als ik terugdenk aan mijn jeugd, heb ik eigenlijk maar de hele dag geschilderd. Helaas was ik niet de grote tekenaar, maar ik heb des te meer genoten van de tijd met de kleurpotloden. Ongeveer tien jaar later heb ik een geavanceerd kleurboek ga voor me liggen en kan niet wachten om te beginnen!

Het kleurboek “Change of Wallpaper” valt op door zijn vierkante ontwerp. De uitgeverij Natalia Price-Cabrera, zelfbenoemde patroonjunkie, werkt bij Mols & Tati-Lois, een creatieve winkel voor individuele lampenkappen. Samen met twee bekende illustratoren publiceerde ze het boek in 2015.

De introductie van het boek pikt ons direct op in de actie. Wat hebben mensen gebruikt om hun muren voor het klassieke behang te versieren? Waarom is het kostbare tapijt vervangen? Wat liet het eerste behang zien? Geïllustreerd krijg je op de eerste pagina’s gevoel voor de patronen en kleuren van de 16e eeuw.


materiaal

♡ kleurpotloden

♡ Kleurboek: “Change of Wallpaper – The Coloring Book”


Kleurboek behang verander omslag met kleurrijke potloden

1. Bekijk eerst het boek in alle rust. Begin alsjeblieft niet meteen met kleuren, er zijn nog een paar dingen om te overwegen! Blader door het hele boek en bekijk de laatste pagina’s goed.

2. Je hebt de verschillende decennia zeker ontdekt. Van 1730 tot 2014 vind je een kleine tekst over het decennium, gedetailleerde voorbeeldfragmenten, een grote muur en op de volgende twee pagina’s een gemeubileerde kamer met bijpassende meubels uit het decennium. Kies je favoriete jaar, misschien het jaar waarin je bent geboren of opgegroeid, en blader naar de kleurvoorbeeldpagina.

Kleurboekbehang verandert open met veel patronen

3. Bijna achteraan vind je deze pagina met de vele kleurrijke cirkels. Hier heeft Natalia de juiste kleuren voor jouw project geselecteerd zodat de woonkamer straks in authentieke kleuren schittert. Zoek vergelijkbare kleurpotloden en blader terug naar je decennium. Hoe groter de selectie pennen, hoe anders de woonkamers er later zullen uitzien.

4. Nu kunt u eindelijk inkleuren! Bekijk de details goed en probeer verschillende kleurencombinaties uit op de pagina’s die de eeuw introduceren. Bent u tevreden over uw keuze, ga dan naar de woonkamer!

Kleurboek ligt open op tafel en is gekleurd

5. Hier kunt u echt aan de slag. Het is het beste om te beginnen met een ornament in het midden van de kamer en je een weg naar de hoeken te werken. Wilde combinaties zijn ook toegestaan! Bloemenelementen hoeven niet altijd groen te zijn!

6. Zorg ervoor dat u een paar uur de tijd neemt en een pauze neemt wanneer uw humeur afneemt. Het bijzondere van dit kleurboek is dat het er uiteindelijk geweldig uitziet!

Kleurplaat met kleurpotloden

Heb je wat inspiratie kunnen verzamelen voor je volgende wallpaper? Ik heb het fantastisch gehad en kan niet wachten om het volgende decennium te beginnen!

Meer inspiratie vind je op Pinterest:

Ersten Kommentar schreiben

Antworten