Design glazen kappen

Toen we afgelopen weekend Ambiente in Frankfurt bezochten, werden we overweldigd door geweldige woonaccessoires. De een nog mooier dan de ander en we hadden graag al onze favoriete stukken meegenomen!

DIY belbekleding interieur

Ze zijn echter bijzonder goed voor ons Glazen kappen geliefd, waaronder zichzelf Vetplanten en hebben stenen heel mooi gepresenteerd. Dit heeft ons tot het volgende geleid DIY geïnspireerd:

Deurknoppen en glazen


Materiaal

♡ ronde whiskyglazen

♡ deurknoppen

♡ superlijm


DIY deurknoppen Draai de moeren van de draad los

Deurknoppen losse delen

Weinig moeite, groot wauw-effect! Zo werkt het

Draai de moeren los van de schroeven en de Deurknoppen maak los van de individuele elementen. Optioneel kunt u de versierde tegels op de knoppen plakken. Als de schroeven op de knoppen strak zijn, wat vaker voorkomt bij metalen knoppen, kunt u de draad met een beetje kracht en een zijsnijder afsnijden.

Doe voldoende doe-het-zelf lijm op de deurknop

Geef genoeg Superlijm op de achterkant van de pommel en plak het op de bodem van je glas. Laat het geheel een paar uur drogen. Zorg ervoor dat de bril niet te zwaar is voor een goede houvast.

Laat de doe-het-deurknop drogen

DIY belhoezen van bovenaf

Et voila! De glazen kappen zien er erg antiek uit. Gebruik oude borden of Marmeren platen – de mix van stijlen maakt van je creaties iets heel bijzonders.

DIY-belhoezen sluiten van dichtbij

De glazen kappen beschermen uw speciale Snuisterijen en Vakantieherinneringen niet alleen van stof, maar geef ze ook een elegante toets.

DIY-design bell caps

Veel plezier met knutselen 😉

Ersten Kommentar schreiben

Antworten