Eenvoudige instructies: eucalyptuskrans

Eucalyptus de meesten van jullie zullen het waarschijnlijk alleen kennen als hoestdruppel of als zalf als je verkouden bent. Dankzij de essentiële oliën is de plant een effectief middel. Maar nu wint ze Trendplant als decoratie ook in de InterieurWereld steeds belangrijker. Vaak gerangschikt in geometrische vazen ​​of als heerlijk geurende boeketten in de woonkamer. We zullen je vertellen wat je nog meer kunt doen met de Australische plant. We hebben een stijlvolle uit de trendgewas Eucalyptus krans opgeroepen.

Krans van eucalyptusbladeren die op een tak hangen als muurdecoratie

Het verfraait uw huis met de juiste seizoensaccessoires voor elk seizoen. In het voorjaar kun je de krans pimpen met mooie bloemen en deze met kerst versieren met winterse rode bessen. De eucalyptusplant maakt indruk met weelderige bladgroene, rechte stijlen en zijn hartvormige bladeren. Met zijn onopvallende uiterlijk past het gewas perfect Scandinavische woonstijlwe houden meer dan wat dan ook. We zijn vooral blij dat eucalyptus zo gemakkelijk te verzorgen is. De takken blijven lang vers, dus dat kan hij Scandi krans Versier je huis voor een lange tijd.

Voor de eucalyptuskrans heb je nodig:

Eucalyptus takken

Modelleer draad

Houten kralen

Schaar

Detail van een krans gemaakt van eucalyptus met materialen zoals draad en houten kralen

En zo gaat de eucalyptuskrans:

Buig eerst de draad naar binnen Ring vorm. Hier kun je een rond voorwerp nemen om te helpen en de draad eromheen te vormen. Met deze truc creëer je een gelijkmatig ronde cirkel. Aan het einde vorm je een lus of een haak, zodat je de mogelijkheid hebt om het arrangement op te hangen.

Ronde DIY krans gemaakt van draad met eucalyptus bladeren

In de volgende stap snijd je de eucalyptustakken op de gewenste lengte. We hebben twee takken van gelijke lengte nodig, die we vanaf het midden aan elke kant van de ring bevestigen. Gebruik hiervoor een dunne Bind draad en wikkelt het voorzichtig rond de eucalyptus. Zorg ervoor dat de tak op een handlengte van de haak eindigt.

Handen die een kroon van eucalyptusbladeren binden

Pak nu de dunne draad en rijg deze in Houten kralen op. Bevestig vervolgens de parelketting in het midden tussen de takken en bevestig deze bovenop de krans.

Handen rijgen de houten kralen op een draad

Voor meer Scandinavische inspiratie, kom gerust eens langs in ons Lagom trendartikel.

En die van jou is klaar DIY Eucalyptus deurkrans. Veel plezier met knutselen!

Ersten Kommentar schreiben

Antworten