Hertenkop gemaakt van washi tape

Washi Tape, ook wel Masking Tape genoemd, is de nieuwste hype uit Japan. In de tussentijd kunt u ook het plakband van rijstpapier krijgen. De mogelijke toepassingen zijn gevarieerd. Washi Tape plakt op alle gladde oppervlakken en kan gemakkelijk worden verwijderd.

We hebben dit als een kans aangegrepen om een ​​stijlvolle hertenkopmuurtattoo van washi tape in een geometrische stijl te plakken.

Hertenkop gemaakt van washi tape in paars bevestigd aan de muur


materiaal

♡ Washi-tape

♡ schaar

♡ Tesa-film

♡ snijder

Sjabloon met het gewenste motief


1. Eerst moet u een sjabloon afdrukken met het door u gewenste motief. Idealiter in de uiteindelijke maat. Mogelijk moet u het motief op meerdere pagina’s afdrukken. Veel inspiratie vind je op Pinterest.

2. U knipt de voltooide sjabloon langs de randen uit.

3. Plak je kleine rolletjes plakband op de achterkant van de sjabloon. Neem gewoon een klein stukje plakband zodat de kleefzijde naar beneden wijst en de twee uiteinden naar boven worden gevouwen. Ze blijven nu aan elkaar plakken en kunnen op de sjabloon worden geplaatst.

Herten stencil is uitgesneden

4. Nu kunt u de voltooide sjabloon aan het gewenste gebied bevestigen. Hoe gladder het oppervlak, hoe beter de washi-tape eraan hecht.

5. Nu is het tijd om te lijmen. Is de washi tape te breed voor je, dan kun je de cutter gebruiken om deze op de gewenste breedte te brengen.

6. Plak de tape langs de sjabloon. Het is belangrijk om de tape goed aan te drukken en de uiteinden altijd precies af te snijden zodat er later geen openingen meer zichtbaar zijn.

7. Nadat de omtrek is gelijmd, kunt u de sjabloon verwijderen.

8. Gebruik de sjabloon om de binnenlijnen te lijmen. Het is het beste om te beginnen met de basislijnen. Je hebt dus een goede oriëntatie, want op de lange termijn zijn de lijnen een beetje verwarrend.

9. Ten slotte kunt u een beetje bijwerken met een liniaal en de snijder of de randen rechttrekken.

De prachtige wall tattoo gemaakt van washi tape is klaar.

Afgewerkt motief op de muur in de woonkamer

Meer inspiratie vind je op Pinterest:

Ersten Kommentar schreiben

Antworten