Kaarsen kleuren: zo ontwerp je zomerkaarsen

Kaarsen toegestaan ​​om niet ontbreken in onze faciliteit. Zoals jou Kleur kaarsen en zo makkelijk zomer vibes in uw kandelaar je kunt magie lezen in dit bericht. Trouwens: het kleuren van kaarsen is eenvoudig DIYdie ook bij Kinderen kan geweldig implementeren.

De felgekleurde kaarsen vormen een individuele blikvanger in de woonkamer

In dit artikel:

 • Kleur losse kaarsen
 • Benodigde materialen
 • Zo eenvoudig is het om de kaarsen te kleuren
 • Zo zien zomerse DIY-kaarsen eruit

Kleur losse kaarsen

Kaarsen zijn alleen voor hen kersttijd? Dat vinden we helemaal niet! Omdat dat uniek warm licht We zijn natuurlijk het hele jaar door dol op de waxinelichtjes ook in de zomer – ongeacht of binnen op de eettafelhond op milde zomeravonden overal op de balkon verdeeld. We waren echter een beetje beu gebruikelijke gewone gekleurde kaarsen. We vinden het vooral leuk in het warme seizoen vrolijk en kleurrijk. Daarom ondernemen we nu zelf actie: we laten u zien hoe u dat kuntKleur losse kaarsen kan – volgens uw ideeën. We hopen dat je geniet van het kleuren van kaarsen!

Benodigde materialen

 • witte kaarsen
 • 500 g waskorrels
 • kleurrijk Kleurpotloden
 • Snijplank
 • scherp mes
 • wat houten kebabs
 • een paar oude glazen (zoveel als je kleuren hebt)

Je hebt waarschijnlijk al een aantal van de vereiste kaarskleuren in huis

Zo eenvoudig is het om de kaarsen te kleuren

als jij alle benodigde materialen klaar, je bent klaar om te gaan! Hoe u uw kaarsen kleurt:

Stap 1: smelt de was

Eerst vullen de glazen tot ongeveer ⅔ met de waskorrels en zet het dan in de 110 ° voorverwarmde oven. Haal de bril uit de ovenwanneer de was volledig gesmolten is.

U kunt de met waskorrels gevulde potten eenvoudig ongeveer 25 minuten in de oven schuiven

Stap 2: breng kleuren in het spel

Snijd ondertussen de Kleurpotloden in kleine vlokken. Vervolgens meng je ze gesorteerd op kleur in de gesmolten was in de glazen. Roer het mengsel van warme was en krijt goed door met een kebabspies en zet het kort weer in de oven tot alle was vloeibaar is.

Als je de gekleurde was aan de korrels hebt toegevoegd, meng ze dan goed met een spies

Stap 3: kaarsen verven

Laat dat Wasmengsel nog steeds een beetje afkoelen, dan plakt het beter aan de kaars. Duik nu de witte kaarsen in de kleurenmixen. Laat de kaars na elk wasbad kort drogen.

Hoe meer je de witte kaars in een gekleurde was doopt, hoe meer Het kleurresultaat wordt intenser. Natuurlijk kunt u dat ook maak mooie hellingendoor velen verschillende tonen toepassingen. Je fantasie kent geen grenzen.

Een kleine hint: Als de was in de potten te stevig wordt, vul dan een kom met heet water en plaats de waspot erin.

Als je de pot met de wax in een lichte hoek houdt, komt de wax hoger op de kaars en kleur je een groter deel

Stap 4: laat het drogen

Als je alle kaarsen gekleurd hebt, kan dat in een kandelaar, of anders over een kom of een Eierdop geplaatst, laat drogen. De overgebleven wax uit de potten kun je het beste gebruiken laat het uitharden in het glas. Of je gebruikt het de volgende keer weer, of je haalt de koude was uit het glas en gooit het dan weg.

De gekleurde kaarsen drogen zeer snel, hiervoor kun je o.a. plaats op de rand van een kom

Zo zien de zomerkaarsen eruit

Als de Gedroogde kaarsen een keer zijn, dat zijn ze al afgewerkt en je kunt ze in je vier muren hebben versieren. De individueel ontworpen kaarsen zijn ook ideaal als geschenk Voor een vriendin, De jouwe mama of een ander Hart mensenomdat zij verspreiding met hun bonte kleuren jveel goed humeur. En je kunt er nooit teveel van hebben 😉

De kleurrijke kaarsen zijn heel snel gemaakt en schitteren bijzonder mooi in je favoriete kleuren