Keychain – Ons DIY-idee

Het belang van ons Sleutel voordeur mag niet worden onderschat, omdat het de deuren opent naar onze meest heilige en belangrijke plaats, onze Thuis, opent. Onze sleutelhanger is een van onze dagelijkse metgezellen en mag niet ontbreken als we het huis verlaten. De sleutelhanger is meestal een mooi accessoire en een trouwe metgezel voor onze sleutels. Hij zorgt ervoor dat we dat snappen Sleutel vind sneller in de diepte van onze zak. Maar na enige tijd onze mooiste Sleutelhanger zijn beste jaren ongetwijfeld achter de rug. Het kleine maar fijne accessoire moet niet alleen praktisch, maar ook visueel overtuigend zijn.

Als je de sleutelhangers die in talloze winkels verkrijgbaar zijn, afwijst, kun je gemakkelijk zelf je trouwe metgezel worden. Want net zo individueel en uniek als de onze lief huis, moet ook onze sleutel zijn.

Afgewerkte sleutelhanger in tropische flair

Voor je tropische sleutelhanger heb je nodig:

♡ Hobby Clay

♡ acrylverf

♡ sleutelhanger

♡ Koekjes uitsteker

♡ borstel

♡ stro

Keychain materialen

Zo eenvoudig is het:

Neem een ​​glad oppervlak, bijvoorbeeld een bord of een bord. U kunt het oppervlak het beste een beetje bevochtigen voordat u de plasticine uitrolt. Als je de klei ongeveer 3 mm dik hebt uitgerold, kun je de klei met de hartvorm uitknippen.

Rol de klei uit

Met een beetje water en je vingers kun je kleine oneffenheden gemakkelijk compenseren door ze lichtjes te aaien. Met het rietje prik je dan een gaatje midden bovenin het hart. Vervolgens kunt u de sleutelhanger er later aan bevestigen. Stel het gat dus niet te diep in zodat je de ring kunt bevestigen. Snijd vervolgens de bladeren van het Monstera-blad met een mes.

Koppel het hart los en vorm het Monstera-blad

Je kunt de sneden dan een beetje uit elkaar duwen en ze ronder maken. Als je tevreden bent met de vorm, is het belangrijk om geduld te hebben. We laten onze boetseerklei een nacht drogen. Er zijn echter ook hobbyklei die je in de oven kunt verbranden. Dan gaat het iets sneller. Verf tot slot je Monstera-blad met de acrylverf en laat het weer drogen. Nu kunt u de ring aan uw blad bevestigen en die van u is dat al tropische sleutelhanger klaar met knutselen.

Verf het Monstera-vel met acrylverfAfgewerkte sleutelhanger

Ersten Kommentar schreiben

Antworten