Kruidenpot voor in de keuken

Voor velen is dat zo Keuken het hart van uw eigen huis en is ingericht met veel aandacht voor detail. Voor ons zou dat moeten Keuken decoratie zo coherent mogelijk maar ook praktisch tegelijk zijn. Zelfs met kleintjes Details de keuken kan persoonlijkheid krijgen, zodat deze ook een plek creëert om te ontspannen. Want als je van koken houdt, breng je graag een paar uurtjes door in de keuken.

Alles moet zijn eigen plaats hebben en binnen handbereik zijn. Dienovereenkomstig is er een klein hoekje met verschillende in onze keuken verse kruidenwaar we onze groene duim op de proef hebben gesteld. De verse kruiden zien er niet alleen goed uit in het eten, ze zijn ook nog eens heerlijk Accessoire en zorgen voor een zekere frisheid in de keuken. Onze DIY deze keer gaat over een terracotta pot die we hebben veranderd in een schattige kruidenpot. Met weinig moeite kun je het potje gemakkelijk nadoen.

Klaar kruidenpotje met rozemarijn

Dit heb je nodig voor een kruidenpot:

♡ Terracotta pot

♡ Spuitverf bijv. In wit

♡ kruiden

♡ natuurlijke draad

♡ heet lijmpistool

♡ acrylverf

♡ borstel

Materialen voor de kruidenpot

Zo werkt het:

Eerst spuit je de terracotta pot met de kleur van jouw keuze. In dit geval hebben we voor wit gekozen. Plaats voldoende krantenpapier onder de pot en spuit de verf op een afstand van ca. 30 cm op de pot. Zo voorkom je dat er kleurdruppeltjes ontstaan. Spuit de verf gelijkmatig en laat het geheel goed drogen.

Terracotta pot is erop gespoten

Lijm de natuurlijke draad met lijm op de pot

Zodra je er absoluut zeker van bent dat de kleur droog is, kun je de natuurlijke draad aan de rand van de pot gaan plakken. Het is het beste om elke 5 cm een ​​klein stukje lijm aan te brengen, zodat de draad echt strak zit. Dit doe je totdat de hele rand is omwikkeld met de draad.

Label de kruidenpot

Eindelijk kun je je kruidenpot een schattig gezegde geven. Je kunt het uit de vrije hand schilderen met acrylverf of je kunt kleine letterstempels gebruiken. Afhankelijk van welke kruiden je in je potje hebt geplant, hebben we onze favoriete uitspraken voor je opgeschreven om als inspiratie te gebruiken.

Ill dille ermee

♡ we zijn nieuw om te zijn

♡ laten we groeien en ontdekken

Daar heeft niemand tijm voor

Ik wil kruidenpot overleven

Met verschillende kruidenpotjes en verschillende kruiden kun je je eigen kruidentuin inrichten. Zorg er bij het versieren van je kruidenpotten voor dat de kruiden op een plek staan ​​waar ze voldoende licht en lucht krijgen. Stel de kruiden niet bloot aan direct zonlicht, omdat hierdoor de bladeren verdorren en uw kruiden er na korte tijd niet fris uitzien.We hopen dat je geniet van knutselen en koken met je verse kruiden!

Ersten Kommentar schreiben

Antworten