Last minute cadeau voor Valentijnsdag: hoe maak je zelf een massagekaars?

Het zal spoedig weer tijd zijn: Am 14 februari is de dag van geliefden. Zodat u niet met lege handen voor de uwe staat Hartverwarmende mensen wij laten u hierin zien DIYzoals jij snel en gemakkelijk maakt een last-minute cadeau voor Valentijnsdag.

En het beste van alles: de onze Massagekaars verspreidt een aangename geur en creëert ook een super romantische sfeer.

De massagekaars is een leuk cadeau-idee voor Valentijnsdag

In dit artikel:

 • Een geweldig last-minute cadeau voor Valentijnsdag
 • Benodigde materialen
 • Handwerkinstructies: een massagekaars maken
 • Zo ziet het afgewerkte last-minute cadeau voor Valentijnsdag eruit

Een geweldig last-minute cadeau voor Valentijnsdag

We hebben het nauwelijks Kerst De volgende speciale dag achter ons latend is alweer aangebroken: Valentijnsdag. Op deze dag willen we de onze betere helft, maar misschien ook wel de beste Vriendin of onze moeder een speciale vreugde maken. En met ons last-minute cadeau voor Valentijnsdag weet je dat zeker. Omdat vooral in het koud en donker Winter is dat Massagekaars heel erg rustgevend: Het verspreidt een ontspannende geur in uw huis en de wax voelt ook heerlijk aan op de huid. Vooral in Winter de lucht is meestal zo droog dat onze huid een beetje olie en vocht kan verdragen.

De massagekaars bestaat uit een mengsel van natuurlijke was en massageoliedie in vloeibare toestand over de huid kan worden gewreven. De natuurlijke was wordt niet zo heet huidvriendelijk en kan daarom zonder aarzelen worden gebruikt Massage worden gebruikt. Je steekt de massagekaars aan en laat hem drie tot vijf minuten branden voordat je de gewaxte vloeistof kunt gebruiken voor een massage. De temperatuur van de wax ligt iets boven je eigen lichaamstemperatuur en is daardoor zeer aangenaam op de huid.

Met onze zelf ontworpen bedrukbaar uw last-minute cadeau wordt Valentijnsdag ook de echte Blikvanger aan de binnenkant.

Benodigde materialen:

 • 50 g sheaboter
 • 150 g sojawas
 • 25 ml massageolie
 • 1 kaarslont
 • 1 glas of beker voor ca. 345 ml vloeistof
 • Mooie verpakking of blikje
 • Gratis afdrukbare labels “Sweet Love”

De ingrediënten voor de massagekaarsen kun je bij de drogist halen of je kunt ze gewoon online bestellen

Handwerkinstructies: een massagekaars maken

In slechts een paar stappen maak je het last-minute cadeau voor Valentijnsdag.

Stap 1: Meng de was en sheaboter door elkaar

Laat dat eerst Sojawas heel voorzichtig in een waterbad smelten. Als het helemaal vloeibaar is en er geen stukjes meer te zien zijn, haal je de pot van het vuur en geef je hem aan Voeg sheaboter toe. Roer nu het mengsel tot de sheaboter ook gemengd is volledig opgelost en wordt gemengd met de was.

Geef dat nu Masseer olie aan de wax-sheabotermix. De olie geeft om voor de aangename geur Uw massagekaars.

Laat eerst de sojawas en de sheaboter smelten

Stap 2: giet de kaars

Dus dat Kaars lont je kunt het mooi recht houden klem tussen twee kebabs. Sommige lonten zijn ook verkrijgbaar met een transparante plakstrip aan de onderkant. Zo blijft de lont stevig op de bodem van het vat zitten en hoef je hem niet met houten stokjes te bevestigen. Dat vloeibare was je giet heel voorzichtig in het vat dat je hebt uitgekozen. Laat de kaars nu op een koele plaats staan volledig uitharden.

U kunt de was in een bak naar keuze gieten. Bijzonder geschikt is een zware bril

Stap 3: het ornament

Nu komen de onze Gratis printables te gebruiken! Je kunt ze gemakkelijk thuis uitprinten en op de kaars zetten of plak op de verpakking. Als de printable te groot is voor de container waarin je de massagekaars hebt geplaatst, kun je natuurlijk de grootte aanpassen in de printerinstellingen. Om de finishing touch aan de massagekaarsen te geven, kun je er nog een aan de verpakking toevoegen mooie boog gelijkspel. Je persoonlijke last-minute cadeau voor Valentijnsdag staat klaar.

Zo ziet het afgewerkte last-minute cadeau voor Valentijnsdag eruit

De mooi gedecoreerde massagekaars zorgt voor veel plezier en gezellige uurtjes samen

We wensen jou en je geliefde veel plezier terwijl u ontspant! ✨

Ersten Kommentar schreiben

Antworten