Leaf theelichthouder

We vinden het geweldig Vallen en krijg geen genoeg van de mooie bladeren. Daarom hebben we het kleurrijke Loof rechtstreeks naar huis gebracht en geweldig Theelichthouder sleutelde.

Nu zijn we eindelijk in de herfst aangekomen. De wind wordt sterker en dat Bladeren vliegen letterlijk om onze oren. Ook al hebben we de zomer dit jaar gemist, we kijken er naar uit Speculoos en peperkoektijd en vooral allemaal Kaarsendie we ‘s avonds in een gezellige sfeer kunnen verlichten. We werden geïnspireerd door de prachtige bladeren en maakten theelichthouders om onze vier muren in de herfst te versieren.

Materialen voor theelichtjes

Voor de waxinelichtjes heb je nodig:

Dr boetseerklei (drogen aan de lucht)

♡ vertrekt

♡ Glas voor het uitrollen van de boetseerklei

♡ snijmes

♡ theelichtjes

Rol de boetseerklei uit

Zo eenvoudig is het:

Eerst neem je dat Boetseerklei en bevochtigde het een beetje – zodat het een beetje beter gevormd kan worden. Kneed het een beetje om het zacht te maken en rol het uit op een glad oppervlak. Hiervoor kunt u zich aanmelden Glas helpen.

Druk de bladeren op de boetseerklei

Neem dat Bladeren Uw keuze en druk deze stevig op de Boetseerklei. Hoe steviger, hoe zichtbaarder de structuur van het blad. Optioneel kun je een tandenstoker of een kebabstick gebruiken om lijnen te traceren die te zwak zichtbaar zijn.

Knip de bladeren van de afdruk uit

Snijd nu de contouren van de met een plastic of doktersmes Bladvorm uit. Zorg ervoor dat u uw document niet beschadigt.

Gebladerte herdruk optioneel

Buig de bladeren van de afdruk van de bladeren

Gebruik de resten van je boetseerklei om de ring voor de theelichthouder te vormen. Hiervoor meet u de omtrek van het theelichtje en voegt u een extra centimeter toe zodat het theelichtje gemakkelijk weer kan worden verwijderd.

Maak een bladring voor het theelichtje

Laat de theelichtjes drogen

Laat uw afgewerkte theelichthouders het beste een nacht drogen voordat u ze gebruikt. Om dit te doen, plaatst u ze op een vel papier – dit helpt het resterende vocht te verwijderen.

Gebruik blad theelichtjes als tafeldecoratie

En die van jou zijn klaar DIY Leaf theelichthouder. Als je wilt, kun je ze beschilderen met acryl in je favoriete kleur. Veel plezier met knutselen! 🍁 🙂

Ersten Kommentar schreiben

Antworten