Leuke wanddecoratie met kwastjes

Wanddecoratie is wat ons betreft een absolute aanrader in ieder huis! Waarom? Het roept veel feelgood-sfeer en individualiteit op in uw eigen vier muren en is ook een geweldige Accessoire. Op zoek naar buitengewoon en stijlvol Wanddecoratie kwamen we een zelfgemaakte muur tegen met kwastjes. Kwasten werden oorspronkelijk gebruikt voor uniformen, maar nu vinden we de zogenaamde bobbel op gordijnen, oorbellen, sleutelhangers en, en, en. Dus waarom zouden ze geen deel uitmaken van onze wanddecoratie ?! Den Muur hangen met kwastjes kun je super makkelijk zijn en vooral met één Laag budget doe het zelf. Alles wat je hiervoor nodig hebt en hoe je de nieuwe must-have zelf kunt maken, vind je in onze DIY.

Afgewerkte wanddecoratie met kwastjes

Dit heb je nodig voor je wanddecoratie:

♡ Bamboestok

♡ katoen

♡ houten kralen

♡ bord of een stuk karton

Muurhangende materialen

En de wanddecoratie met kwastjes is zo eenvoudig:

Ons wandkleed bestaat uit één Bamboestok en zwart garen. Je bent natuurlijk vrij om de kleur te kiezen en te beslissen welke kleur het beste bij jou past Interieur past. We hebben de bamboestok gekocht bij de ijzerhandel, maar je kunt ook een normale houten stok of een tak gebruiken, afhankelijk van wat je liever hebt. Het eerste wat we hebben is Kwasten sleutelde. Hiervoor heb je een klein notitieboekje, een bord of een stuk karton nodig waar je het garen in kunt wikkelen.

Zelf kwasten maken

Als je tevreden bent met de dikte van de kwast, trek je het garen van het bord en knoop je een knoop aan de bovenkant. De kwast wordt later vastgemaakt aan de bamboestok van deze draad, dus laat de draad wat langer zitten. Vervolgens knip je voorzichtig het andere uiteinde van de kwast met een schaar. Zorg ervoor dat u recht en voorzichtig snijdt, zodat de uiteinden allemaal even lang zijn.

Zelf kwasten maken

Vervolgens wikkel je een draad om de bovenkant van de kwast zodat er een kleine “kop” ontstaat en knoop je een knoop.

Maak kwast

Vijf kwasten

Zodra je alle vijf de kwastjes af hebt, kun je ook op kleine houten kraaltjes rijgen, waardoor de muur de finishing touch krijgt. De houten balletjes zijn, net als de kwastjes, met een lichte offset ingeregen, waardoor een V-vorm ontstaat.

Rijg de houten kraal op de draad

Knoop tenslotte de kwasten op de bamboestok. Word vanuit het midden steeds korter, zodat er een V-vorm ontstaat. De Houten ballen je kunt dan aanpassen en daarna bewegen. Daarnaast knoop je een lint om aan de bamboestok te hangen. Nu kunt u uw nieuwe, zelfgemaakte kiezen Wanddecoratie, vind en versier een mooie plek.

Wij wensen u veel plezier met kopiëren !! 💗

Ersten Kommentar schreiben

Antworten