LIVING CLOTHING x up stick sticker *

We hebben geweldig nieuws! Samen met de lieve meiden van up-stick sticker * we hebben onze eigen LIVING CLOTHES sticker collectie ontworpen. Wat je kunt verfraaien met de lieve textielstickers en waar je de collectie kunt kopen, laten we je zien in deze blogpost.

De Individualisering, ongeacht welke producten, helemaal trendy is. We houden er ook van om onze smartphones, T-shirts, laptops en handtassen te versieren en ze er een te geven creatieve look lenen. Dat was ook de reden waarom we samenwerkten met up-stick sticker * en één eigen collectie hebben ontworpen. Deze vind je in de online shop van up stick-Sticker * winkel opnieuw. Het mooie van textielstickers is dat ze, in tegenstelling tot conventionele patches, niet hoeven te worden genaaid of gestreken, maar op alle gladde oppervlakken kunnen worden gelijmd, afhankelijk van de stemming. De stickers zijn perfect om oude of eenvoudige meubels heel snel en gemakkelijk op te vrolijken. In onze DIY laten we je twee opties zien, zoals de jouwe met textielstickers nieuwe glans in je eigen vier muren.

Kussen en lampenkap versierd met opgestoken sticker

Je hebt nodig:

♡ een lampenkap

♡ een kussensloop naar keuze

♡ Textielsticker

Hier is hoe:

Zorg er bij het lijmen voor dat het niet vuil is en vrij van stofdeeltjes zijn. Dus je schakelt de stickers in langere aansprakelijkheidsduur. De stickers zijn gemakkelijk te verwijderen en laten zelden resten achter. Als je twijfelt over de plaatsing, kun je de textielsticker eenvoudig verwijderen en op de gewenste plek plakken.

Flatlay met zelfklevende stickers, lampenkap en kussens op de vloer

Met onze DIY hebben we een eenvoudige gekozen Lampenkap besloten dat het bijzonder goed te combineren is met de kleurrijke stickers. Om dit te doen hebben we de stickers in een soort rand onder aan de lampenkap geplakt. Dat Monsterablad als It-motief in het interieur is bijzonder geschikt voor decoratie.

Plak de stickers op een lampenkap

De decoratie van eenvoudige kussens is ook super mooi en eenvoudig. We hebben besloten om een ​​symmetrische rij Monstera-bladeren aan de rand van het kussen te plakken en ook het “Homie” -hart en -handen, gecombineerd met het Monstera-blad als Blikvanger, in het midden te zetten.

Plak de stickers op een kussen

In combinatie met simpele aardetinten en pastelkleuren komen de stickers bijzonder goed uit de verf. En als je geen cadeau hebt voor je volgende verjaardag, zijn de textielstickers ook verkrijgbaar als Letters. Zo kunt u uw cadeau personaliseren Voorletters of maak grappige uitspraken.

We hopen dat je geniet van knutselen 💗

Ersten Kommentar schreiben

Antworten